CELEBRITIES

Η Ζέτα Μακρυπούλια έκανε το πιο συγκινητικό post για την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων. Ένα σκουπιδάκι μόλις μπήκε στο μάτι μας

Instagram.com/zeta_makripoulia_official

Για πολύ καιρό έβλεπα paparazzi φωτογραφίες της Ζέτας Μακρυπούλια και της σκυλίτσας της, να τρέχουν μαζί και να τη βγάζει βόλτες. Η Ζάννη ήταν το σκυλάκι που της είχε αλλάξει την κοσμοθεωρία απέναντι στα κατοικίδια. Η συνάντησή τους ήταν καρμική, έξω από μία ταβέρνα στην Εύβοια. Όπως είχε πει η ηθοποιός και παρουσίαστρια μέχρι τότε είχε μια τυπική σχέση με τα ζώα.

«Μόλις την είδα λέω “Αχ, τι ωραίο σκυλάκι” και με το που το είπα μου λέει ο Μιχάλης «ή τώρα ή ποτέ, θα το πάρουμε, τελείωσε». Έτσι βρέθηκα με ένα σκυλί και ένιωσα μια αγάπη που δεν την είχα ξανανιώσει. Είμαι πολύ χαρούμενη που έχω πια ζώο. Είναι λίγο κακομαθημένη αλλά την αγαπάω τόσο πολύ», είχε πει η Ζέτα Μακρυπούλια για τη Ζάννη σε συνέντευξή της στον ΣΚΑΪ. Το όνομα της σκυλίτσας της, ήταν μια σύμπτυξη του μικρού ονόματος της Ζέτας με το επίθετο του συντρόφου της, Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Επανέρχομαι στην αρχή του κειμένου για να σου πω, ότι συνέχισα να βλέπω φωτογραφίες της Ζέτας Μακρυπούλια με τη Ζάννη και τα επόμενα χρόνια. Η Ζάννη πλέον κυκλοφορούσε με ειδικό αναπηρικό αμαξίδιο για σκύλους. Μπορεί να μην έτρεχαν με τον ίδιο τρόπο πλέον στις paparazzi φωτογραφίες τους αλλά η αγάπη μεταξύ τους παρέμενε αναλλοίωτη. Γι’ αυτή τη στιγμή που άλλαξε τη ζωή της σκυλίτσας της θέλησε να μιλήσει μέσω Instagram η Ζέτα Μακρυπούλια.

Η παρουσιάστρια του Ρουκ Ζουκ, διάλεξε την Κυριακή 4 Οκτωβρίου, Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων για να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους την ιστορία της Ζάννη που δεν περπάτησε ποτέ ξανά μετά από ένα χειρουργείο στην σπονδυλική στήλη της. Μαζί θέλησε να μοιραστεί το πιο σημαντικό μήνυμα για όσους σκέφτονται ότι ένα ζωάκι θα χωρούσε να μπει στη ζωή τους. Μαζί με αυτό μπαίνει και μια τεράστια ευθύνη, που βαραίνει κάθε άνθρωπο που αποφασίζει να υιοθετήσει ένα ζώο.

Η ιστορία που μοιράστηκε η Ζέτα Μακρυπούλια

«Αποφάσισα σήμερα που είναι παγκόσμια ημέρα των ζώων, να ανεβάσω αυτό το βίντεο. Είναι ακριβώς λίγα λεπτά αφότου ξύπνησε η Ζάννη από το σοβαρό χειρουργείο που έκανε στην σπονδυλική της στήλη πριν από τρία χρόνια.

Αυτό το κλάμα που ακούτε άρχισε τη στιγμή που μου πρότεινε ο γιατρός να την αφήσω μέσα το βράδυ, όχι γιατί υπήρχε κίνδυνος να πάθει κάτι αν την έπαιρνα, αλλά για να μπορέσω να κοιμηθώ ήρεμη, χωρίς να με ξυπνάει κάθε λίγο και λιγάκι.

Όπως καταλαβαίνετε δε χρειάστηκα το κλάμα της Ζάννης, για μένα ήταν αδιαπραγμάτευτο ότι θα την πάρω μαζί μου εφόσον είχα αυτή την επιλογή.

Από εκείνη την ημέρα και μετά ξεκίνησε η άλλη μας ζωή με την αγαπημένη μου Ζάννη, αφού δεν περπάτησε ξανά ποτέ. Δεν ανταλλάσσω με τίποτα την αγάπη που έχω πάρει από αυτό το ζώο και κάνω αυτό το post από μία όχι και τόσο ευτυχισμένη μας στιγμή για να σας δείξω ότι καμιά φορά τα πράγματα μπορεί να πάρουν άλλη τροπή, οπότε αν δεν είστε σίγουροι ότι μπορείτε, καλό θα ήταν να μην μπείτε στην διαδικασία να αποκτήσετε κάποιο ζώο.

Όλοι έχουμε δει την κατάληξη τους όταν τα αφεντικά τους τα βαριούνται, όταν απλώς αλλάζουν γνώμη, όταν τα ζώα αρρωσταίνουν και χρειάζονται λίγη παραπάνω φροντίδα από ένα πιάτο φαΐ και βόλτα, ή όταν τα ζώα μεγαλώνουν.

Τα ζώα σου προσφέρουν την ύψιστη αγάπη! Την ανιδιοτελή! Αν δεν είστε έτοιμοι να την δεχθείτε και να δεσμευτείτε μην μπείτε καν στον κόπο», έγραψε αναλυτικά η Ζέτα Μακρυπούλια.

Αν έχεις ζωάκι ξέρεις τι ακριβώς περιγράφει. Αν σκέφτεσαι να πάρεις, μην το κάνεις αψήφιστα. Όλα όσα χρειαζόμαστε όλοι, άνθρωποι και ζώα είναι αγάπη και νοιάξιμο.