CELEBRITIES

Ζέτα Μακρυπούλια: Η φοβία που απέκτησε ξαφνικά, η διάρρηξη σπίτι της και ο Χρήστος Λούλης

ANT1

Τη Ζέτα Μακρυπούλια υποδέχτηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην εκπομπή The 2Night Show, το βράδυ της Τρίτης, 21 Φεβρουαρίου. Η παρουσιάστρια της εκπομπής Ρουκ Ζουκ του ΑΝΤ1 βρέθηκε στο late night show του σταθμού και μίλησε για πολλά με τον παρουσιαστή. Από τη συνεργασία της με τον Χρήστο Λούλη στην παράσταση Μία Νύχτα στην Επίδαυρο στο Εθνικό Θέατρο, μέχρι τη «φοβία» που έπαθε με τις συνεντεύξεις, τα μελλοντικά της επαγγελματικά σχέδια, αλλά και την προσωπική της ζωή. Η Ζέτα Μακρυπούλια, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη δύσκολη εμπειρία της διάρρηξης που είχε ζήσει στο σπίτι της.

Η Ζέτα Μακρυπούλια απέκτησε ξαφνικά μία φοβία με τις συνεντεύξεις για την οποία μίλησε στον παρουσιαστή της εκπομπής The 2Night Show εξηγώντας τον λόγο για τον οποίο τις έχει περιορίσει σημαντικά.

Η φοβία που απέκτησε με τις συνεντεύξεις

«Έχω πάθει μια μικρή φοβία στα ξαφνικά, ενώ έχω δώσει άπειρες συνεντεύξεις. Γιατί όλο αυτό που συνέβαινε μετά με πίεζε παραπάνω από όσο ήθελα και γι’ αυτό τις σταμάτησα», είπε αναφερόμενη στην αναπαραγωγή των συνεντεύξεών της.

«Όλο αυτό το εάν θα γραφτούν σωστά, όπως και η αναπαραγωγή με πίεζε. Έχω ακούσει κριτική για τα πάντα, όχι μόνο για την προσωπική μου ζωή. Έχω ακούσει για το πώς παρουσιάζω, για το πώς παίζω στο θέατρο, αλλά περασμένα ξεχασμένα. Και τότε, δεν έδινα πολλή σημασία σε αυτά. Tο έχω πάρει όλο πολύ διαφορετικά, απλώς δεν ήξερα πως μέσα μου κάτι μου αφήνουν. Έβαζα έναν τοίχο μπροστά σε αυτά τα πράγματα και δεν καταλάβαινα ότι με πληγώνουν, δεν επέτρεπα. Όταν κάθισα και τα είδα λίγο πιο χαλαρά, κατάλαβα ότι και έχω πληγωθεί και έχω αδικηθεί», συνέχισε η Ζέτα Μακρυπούλια.

Ξεκίνησε ως μοντέλο, έγινε ηθοποιός και παρουσιάστρια σε διάφορες ζώνες και concepts της ελληνικής τηλεόρασης. Έχει υπάρξει μέσα στο «σύστημα» για πολλά χρόνια. Και πλέον, η Ζέτα Μακρυπούλια, έχει αποφασίσει να το υπηρετεί «επιλεκτικά» κι είναι δικαίωμά της.

«Επειδή έχουν περάσει 30 χρόνια κάπου λίγο έχω αποφασίσει κάποια πράγματα που με χαλάνε, τα αφήνω στην άκρη. Όπως και αυτό που λέγανε ότι εάν κάνεις μια δουλειά πρέπει να τη διαφημίσεις, με το Ρουκ Ζουκ απέδειξα ότι όλα αυτά δεν χρειάζονται. Έχω δώσει τα πάντα σε αυτό το σύστημα και πλέον θα κάνω επιλεκτικά πράγματα», σημείωσε.

Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Χρήστος Λούλης έλυσαν τα πάντα σε 2 λεπτά

Η αναπαραγωγή είναι εκείνη που μερικές φορές δίνει άλλη διάσταση και βαρύτητα στα λεγόμενα των δημοσίων προσώπων. Φράσεις απομονώνονται και φαίνονται ακόμα πιο έντονες, μέσα από τα λεγόμενά των συνεντευξιαζομένων. Η αναπαραγωγή αναδεικνύει θέματα που ζητούν απαντήσεις κι ακόμα μεγαλύτερο σχολιασμό (και νέα αναπαραγωγή). Μία τέτοια περίπτωση είναι όσα είχε πει ο Χρήστος Λούλης για τη Ζέτα Μακρυπούλια κάποτε, που έκτοτε έχει μετανιώσει.

«Δεν έτυχε πoτέ στη ζωή μου να γνωρίσω τον Χρήστο Λούλη. Βρεθήκαμε πρώτη φορά και δώσαμε τα χέρια στην πρώτη πρόβα για την παράσταση. Ήταν πολύ φιλικός. Κι επειδή εγώ είμαι τύπος που με ξέρεις σαν χαρακτήρα, ειδικά με αυτούς τους ανθρώπους που δουλεύουμε τόσες πολλές ώρες, δεν ήθελα να υπάρχει κάτι. Δεν υπήρχε κάτι, και είχα καταλάβει τι είχε γίνει τότε, και την έχω πατήσει κι εγώ πολλές φορές δίνοντας συνεντεύξεις και λίγο επειδή το εξήγησε, και λίγο επειδή τα χρόνια πέρασαν και τα προβλήματα είναι άπειρα στον κόσμο, για μένα είχε τελειώσει αυτό εδώ και πολλά χρόνια. Πιστεύω και για εκείνον.

Ήρθε χαμογελαστός με μία μεγάλη αγκαλιά, χαιρετηθήκαμε, του είπα 2 λεπτά να μείνουμε μόνοι μας να μιλήσουμε για να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μεταξύ μας. Το ξεκαθαρίσαμε και έκτοτε δεν έχουμε ξαναμιλήσει γι’ αυτό. Δεν έγινε και τίποτα πραγματικά», είπε χαρακτηριστικά η Ζέτα Μακρυπούλια.

Η διάρρηξη στο σπίτι της

Αναφερόμενη στη διάρρηξη στο σπίτι της, την οποία χαρακτήρισε «πολύ άσχημη εμπειρία», η Ζέτα Μακρυπούλια σημείωσε ότι οι ληστές δεν βρέθηκαν ποτέ κι εκείνη χρειάστηκε να αλλάξει σπίτι.

«Έφυγα οριστικά από το σπίτι, τελείωσε. Πήρανε τόσα αγαπημένα μου πράγματα. Πήρανε τα βαφτιστικά μου, πήραν και αξίας όμως πράγματα. Είχα και κάποια δαχτυλίδια που κόστιζαν πολύ περισσότερο από αυτά που πήρανε, απλώς ήταν λευκόχρυσα και μάλλον δεν ήξεραν την αξία τους. Ήθελαν χρυσό και ό,τι χρυσό βρήκαν, το πήραν. Μου είχαν πάρει και ένα ρολόι και κάτι κινητά τηλέφωνα. Δεν βρέθηκαν ποτέ οι ληστές», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός και παρουσιάστρια.

Η Ζέτα Μακρυπούλια, το συμβόλαιο, τα «νούμερα» και ο Νίκος Μουτσινάς

Φυσικά η Ζέτα Μακρυπούλια αναφέρθηκε και στο συμβόλαιό της με τον ΑΝΤ1 που λήγει το φετινό καλοκαίρι.

«Δεν έχω ιδέα τι θα συμβεί, όπως και δεν είχα ιδέα και πριν από δύο χρόνια που πάλι έλεγε το συμβόλαιό μου και πάλι πήγαινε καλά. Δεν έχω συζητήσει ακόμα, είναι κάποια πράγματα που αυτήν την φορά θέλω να τα προσέξω ιδιαίτερα. Δεν μπορώ τώρα να σου τα πω. Έχω ένα άγχος με την εκπομπή γιατί είναι πολλά τα έξι χρόνια. Θα πάει και τον έβδομο και θα αρέσει το ίδιο; Δεν θα ήθελα να με αφήσει αυτό πρώτο. Δεν θέλω ένα παιχνίδι, το οποίο το έχω αγαπήσει και το έχω χτίσει τόσο γερά, να το δω να μαραζώνει. Θα προτιμούσα να έκανα μια παύση, αν με κούραζε», είπε αρχικά.

«Είμαι ένας άνθρωπος που δεν βλέπει τα νούμερα. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι, που είναι στο κανάλι θα έχουν κάνει έρευνες και διάφορες μετρήσεις, οπότε όταν κάτσουμε κάτω και τα πούμε σοβαρά για το μέλλον, θα ξέρουν αν τραβά ή όχι. Είναι μια σχέση που κρατά χρόνια, μας δένουν πολλά, όχι μόνο το Ρουκ Ζουκ. Όπως όλες οι σχέσεις, έχει μία κόπωση σε κάποια στάδια. Θα κάτσουμε να τα δούμε και θα δούμε τι θα συμβεί», πρόσθεσε η Ζέτα Μακρυπούλια.

Το Ρουκ Ζουκ για κάποιες ώρες παίζει «απέναντι» στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά. Ο τελευταίος και η Ζέτα Μακρυπούλια είναι καλοί φίλοι και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τη ρώτησε για τα συναισθήματά της σε σχέση με τον «ανταγωνισμό» μεταξύ τους. Η Ζέτα Μακρυπούλια δήλωσε ότι «στην αρχή ίσως» ένιωθε «λίγο αμήχανα» που οι δυο τους έπαιζαν «απέναντι». «Πραγματικά δεν μπήκε ποτέ αυτό το θέμα ανάμεσά μας να το συζητήσουμε σοβαρά. Όχι. Επίσης το καλό του Νίκου είναι ότι η εκπομπή του είναι δύο ώρες, οπότε μπορούν να δούνε κι εμένα και τον Νίκο. Μπορούν 3 με 4 να δουν εμένα κι από τις 4 να το γυρίσουν στον Νίκο», δήλωσε.