CELEBRITIES

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Ο θάνατος της μητέρας της, η κατάθλιψη και το μέλλον της στο GNTM

Papadakis Press/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΛΕΚΗΣ

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night Show, βρέθηκε καλεσμένη η Ζενεβιέβ Μαζαρί, την Τετάρτη 23 Μαρτίου. Ο θάνατος της μητέρας της, η βαθιά θλίψη που βίωσε και η συνακόλουθη η μεγάλη αλλαγή στη ζωή της, καθώς και το μέλλον της στο GNTM, ήταν ανάμεσα στα θέματα που η Art Director συζήτησε με τον παρουσιαστή.

«Μου αρέσει η τηλεόραση. Μου αρέσει να δημιουργώ. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου παρουσιάστρια επειδή έτυχε να είμαι μπροστά από την κάμερα. Δεν θεωρώ ότι τα project πρέπει να δένουν με προσωπικότητες», ανέφερε στη αρχή η Ζενεβιέβ Μαζαρί και η συζήτηση πέρασε στην περίοδο της βαθιάς θλίψης που βίωσε από την απώλεια της μητέρας της.

Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Έχω μάθει τώρα να δέχομαι τη θλίψη μου. Είμαι ανοιχτή στην θλίψη»

«Πάω σε ψυχολόγο από το 2007 που έχασα τη μαμά μου. Έχασα τον κόσμο μου. Η μαμά μου δεν ήταν απλώς η μαμά μου. Ήταν η κολλητή μου, δεν είχα την ανάγκη να είχα φίλες, επειδή ήμουν και πολύ περίεργος άνθρωπος και κλειστός. Η μαμά μου ήταν ο κόσμος μου όλος», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ζενεβιέβ Μαζαρί που συνεχίζει να πηγαίνει σε ψυχολόγο από τότε που έχασε τη μητέρα της.

Ωστόσο, πλέον, η ίδια δέχεται τη θλίψη της και είναι ανοιχτή ως προς αυτήν. «Έχω μάθει τώρα να δέχομαι τη θλίψη μου, να δέχομαι αυτό που μου συμβαίνει, να κάνω τις ασκήσεις μου, να είμαι ανοιχτή στην θλίψη. Είναι η νέα μου κολλητή και θα μείνει πάντα μαζί μου. Τα δύο χρόνια της πανδημίας ήταν δύσκολα γιατί το πρώτο πράγμα που σου κάνει η κατάθλιψη είναι να θες να απομονωθείς, να εγκλωβιστείς μέσα σου», πρόσθεσε η ίδια.

Η περίοδος του lockdown, λοιπόν, συνοδεύτηκε από θλίψη και συναισθηματικό κλωνισμό για τη Ζενεβιέβ Μαζαρί. «Το lockdown εμένα με σακάτεψε, γιατί στα παιδιά μου δεν κρύβω τη θλίψη μου. Ούτε τα συναισθήματά μου. Επιβάλλεται να τους λες την αλήθεια όταν περνάς δύσκολα ψυχολογικά, αλλά και πάλι ήταν τρομερά δύσκολο να είμαι ψύχραιμη και να μην τα τρομάξω», είπε χαρακτηριστικά.

«Μου λείπει ο παλιός μου εαυτός»

Όσο για τις αλλαγές που ακολούθησαν την απώλεια της μητέρας της, η Ζενεβιέβ Μαζαρί δήλωσε πως: «Μετά τον θάνατο της μαμάς μου ήταν πολύ ξεκάθαρο ότι άλλαξα. Ήμουν άλλος άνθρωπος. Η Ζενεβιέβ πριν το θάνατο της μαμάς μου και η Ζενεβιέβ μετά ήταν δυο διαφορετικοί χαρακτήρες. Μου λείπει ο παλιός μου εαυτός. Δεν θα γυρίσει ποτέ πίσω, δεν μπορεί. Δεν είχα τον φόβο του θανάτου, δεν φοβόμουν τίποτα, υπήρχε άγνοια κινδύνου πριν το θάνατο της μητέρας μου», δήλωσε.

Η πιο σπουδαία συμβουλή της μητέρας της

Αν θα έπρεπε να θυμηθεί μία συμβουλή που της έδωσε η μητέρα της, αυτή θα ήταν η διεκδίκηση της ανεξαρτησίας της απέναντι στους άνδρες. «Το μόνο πράγμα που μου έλεγε η μάνα μου σε σχέση με τους άνδρες είναι “ποτέ μην φας με κάποιον που θα υπερηφανεύεται ότι σε τάισε”. Στο σπίτι μου οι γυναίκες έπρεπε να είμαστε αυτόνομες και αν ο άντρας μας κεράσει, θα έπρεπε να το γουστάρει. Όχι να γυρίσει και να πει “την κέρασα”», ανέφερε η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

 

Οι τελευταίες διακοπές με τη μαμά της και το όνομα της κόρης της

«Ο Βασίλης, κάθε πρωί που ξυπνάει, τραγουδάει, ό,τι και να έχει γίνει το προηγούμενο βράδυ. Στις τελευταίες διακοπές με τη μαμά μου τραγούδησε το “Ρόζα, Ροζαλία” και είμαστε με τη μαμά μου στο μπαλκόνι και μου λέει: “Είμαστε σίγουροι ότι αυτός είναι ο Βασίλης (ο μεγάλος σου έρωτας). Να το θυμάσαι, το Ροζαλία μου αρέσει πάρα πολύ σαν όνομα”.

Φεύγει η μαμά μου. Μετά από πέντε χρόνια μένω έγκυος. Από το τεστ εγκυμοσύνης εγώ ήξερα ότι έχω κόρη. Και έχω φαγωθεί για το πώς θα το πω στον Βασίλη ότι θα το ονομάσουμε Ροζαλία και θα δώσουμε και το όνομα της μαμάς μου, Μαρία, δηλαδή Ροζαλία – Μαρία.

Όταν φτάσαμε στον υπέρηχο και μάθαμε ότι έχουμε κόρη του είπα ότι θα την πούμε Ροζαλία και τον είδα να κοκκινίζει και να συγκινείται. Ροζαλία μου λέει είναι το όνομα της γιαγιάς μου. Σοκ εγώ», περιέγραψε συγκινημένη η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Το μέλλον της Ζενεβιέβ Μαζαρί στο GNTM

Όσο για το αν θα βρίσκεται για ακόμα μία σεζόν στον κόσμο του GNTM, η Ζενεβιέβ Μαζαρί δήλωσε αβέβαιη, καθώς μέχρι στιγμής δεν της έχει γίνει κάποια επίσημη πρόταση, αλλά οι συζητήσεις υπάρχουν. Ωστόσο, εξέφρασε την επιθυμία της να δημιουργήσει τη δική της εκπομπή και όχι να βρίσκεται μπροστά από την κάμερα.