CELEBRITIES

Ζελεδάκια, αυτοκίνητα και μπότες. Τι αγόρασαν 8 διάσημοι με τον πρώτο τους μισθό;

© 2021 Jordan Strauss/Invision/AP IMAGES

Θυμάσαι τι έκανες με τον πρώτο μισθό σου; Αν ανήκεις στους millenials είναι αρκετά πιθανό ο πρώτος σου μισθός να έφτασε ίσα ίσα για το νοίκι και τους λογαριασμούς σου, αλλά ακόμα κι έτσι, μπορεί κάτι να κράτησες για να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου. Όπως και να χει η στιγμή που για πρώτη φορά πληρώθηκες για την εργασία σου είναι μία στιγμή που αξίζει να θυμάσαι. Οι διάσημοι σε αυτή τη λίστα δεν την ξέχασαν και αποκαλύπτουν τι αγόρασαν με τον πρώτο τους μισθό.

Οι διάσημοι που θα δεις παρακάτω είχαν μοιραστεί σε συνεντεύξεις τους το τι αγόρασαν με τον πρώτο τους μισθό περήφανοι που επιτέλουν ήταν σε θέση να συντηρήσουν τον εαυτό τους. Από σπατάλες χωρίς λόγο, μέχρι πολύ πρακτικές αλλά και vanity αγορές, αυτά ήταν τα αντικείμενα στα οποία επένδυσαν τον πρώτο τους μισθό, πανευτυχείς.

Τι αγόρασαν 8 διάσημοι με τον πρώτο τους μισθό;

Donald Glover

O ηθοποιός είχε πει στην εκπομπή του Jimmy Kimmel ότι τα πρώτα του χρήματα, που έβγαλε γράφοντας κείμενα για μία τηλεοπτική σειρά, τα σπαταλούσε σε ζελεδάκια. Γιατί, θα αναρωτηθείς και θα έχεις δίκιο. Ο Danny Glover είχε δώσει την απάντηση. «Δεν μου επέτρεπαν να τρώω γλυκά ως παιδί», είχε πει.

Προφανώς προσπαθούσε να αναπληρώσει τα χαμένα γλυκά της παιδικής του ηλικίας.

Kerry Washington

Στο The Hollywood Reporter είχε μιλήσει για το τι έκανε με τα πρώτα χρήματα που κέρδισε από την δεύτερή της ταινία, Save the Last Dance η Kerry Washington. Όπως σημείωνε πληρωνόταν ημερομίσθιο. «Δεν πίστευα ότι κάποιος μου έδινε μετρητά. Κυριολεκτικά τα έκρυβα κάτω από το στρώμα μου όσο κράτησαν τα γυρίσματα. Είχα σφιχτό budget και στο τέλος των γυρισμάτων χρησιμοποίησα όλα τα μετρητά και πήρα το πρώτο μου laptop», είχε πει.

Τι αγόρασαν οι διάσημοι με τον πρώτο τους μισθό: Jennifer Lopez

Το 2016 η Jennifer Lopez περιέγραψε στο The Hollywood Reporter πώς ξόδεψε τον πρώτο της μιθό. «Οδηγούσα ένα Honda που μου είχε δώσει ο Keenen Ivory Wayans και πήγαινα σε κάθε οντισιόν με αυτό όσο δούλευα ως χορεύτρια. Κι όταν βρήκα μία σταθερή δουλειά, πήρα αυτοκίνητο. Πήρα μία Mercedes. Και ήταν κάτι τρομερά σημαντικό για μένα», σημείωνε.

Όπως είπε η Jennifer Lopez την ίδια ώρα που αγόραζε το πρώτο της αυτοκίνητο χώριζε με τον τότε σύντροφό της. «Έγινε κάτι για μένα, σκεφτόμουν “Θα μείνω μόνη μου”. Ζούσε μαζί μου. Είμασταν μαζί 10 χρόνια. Και σκεφτόμουν “Αυτό ήταν. Το Honda φεύγει και εσύ επίσης”».

Nicole Kidman

Με τα πρώτα χρήματα που έβγαλε ως ηθοποιός η Nicole Kidman έκανε ένα δώρο στους γονείς της κι ένα στον εαυτό της. «Τους αγόρασα ένα πλυντήριο. Αργότερα, αγόρασα ένα ζευγάρι μπότες για μένα που ήταν οι πιο cool μπότες που είχα δει ποτέ στη ζωή μου», είχε πει στο περιοδικό Time.

Τι αγόρασαν οι διάσημοι με τον πρώτο τους μισθό: Brad Pitt

σωσίας Brad Pitt διάσημοι τι αγόρασαν με τον πρώτο τους μιθό @2021 Arthur Mola/Invision/AP Images

Η αγάπη του για τα έπιπλα και την αρχιτεκτονική είχε ξεκινήσει από νωρίς. Κάπως έτσι ο Brad Pitt με τον πρώτο του μισθό ως ηθοποιός πήρε μία χειροποίητη πολυθρόνα εποχής και μία λάμπα απομίμηση του στιλ του αγαπημένου του αρχιτέκτονα Frank Lloyd Wright.

«Με τον δεύτερο μισθό μου πήρα ένα stereo», πρόσθετε μιλώντας στο Architectural Digest.

Τι αγόρασαν οι διάσημοι με τον πρώτο τους μισθό: Tom Cruise

διάσημα ξαδέρφια διάσημοι που είναι ξαδέρφια διάσημοι τι αγόρασαν με τον πρώτο μισθό O Tom Cruise. / @2022 Lee Jin-man/AP Images
O Tom Cruise.

Όταν μιλάμε για αλτρουισμό τότε ο Tom Cruise βρίσκεται στην κορυφή αυτής της λίστας. Ο ηθοποιός είχε πει στην εκπομπή του Graham Norton ότι με τα πρώτα του χρήματα ως ηθοποιός πλήρωσε τα δίδακτρα της αδερφής του στο κολλέγιο. Ο δεύτερος μισθός έγινε ένα αυτοκίνητο για την άλλη αδερφή του.

Ashley Graham

Στον personal trainer που ανέλαβε να της διδάξει πώς να χρησιμοποιεί τα όργανα του γυμναστηρίου ξόδεψε τα περισσότερα από τα πρώτα της χρήματα η Ashley Graham που ήθελε «να μάθω πώς να χρησιμοποιώ αυτά τα επιβλητικά μηχανήματα χωρίς να τραυματιστώ». Στην συνέντευξή της για το People όπου είπε τα παραπάνω αποκάλυψε ότι πήρε επίσης ένα ζευγάρι παππούτσια Chanel.

Τι αγόρασαν οι διάσημοι με τον πρώτο τους μισθό: Kirsten Dunst

Η Kirsten Dunst έκανε ταινίες από παιδί οπότε οι πρώτοι μισθοί της όπως είχε πει στο The Hollywood Reporter πήγαιναν απευθείας σε έναν αποταμιευτικό λογαριασμό για τις σπουδές της. Όταν τελικά πήρε τα δικά της χρήματα στα χέρια της όπως είπε «Μάλλον αγόρασα ένα σπίτι στη μαμά μου».