CELEBRITIES

Χώρισαν Σίσσυ Χρηστίδου-Θοδωρής Μαραντίνης. Η κοινή ανακοίνωση

Με μία ανακοίνωση στο Instagram η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης κάνουν γνωστό πως αποφασίζουν να πάρουν δρόμους χωριστούς έπειτα από 13 χρόνια κοινής πορείας.

«Μέσα σε αυτά τα χρόνια της κοινής μας πορείας, έχετε δείξει απίστευτη αγάπη για εμάς κι έχετε σταθεί δίπλα μας σε κάθε χαρά και λύπη μας. Είναι ιδιαίτερα αμήχανο που φτάνουμε μέσα από εδώ να ανακοινώνουμε κάτι τόσο προσωπικό αλλά αυτό συνεπάγεται της δουλειάς που έχουμε επιλέξει να κάνουμε και αγαπάμε τόσο πολύ, αλλά και του σεβασμού που τρέφουμε για όλους εσάς.

Αποφασίσαμε από κοινού να χωρίσουμε τους δρόμους μας σα ζευγάρι, μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας και 9 χρόνια γάμου. Αυτή τη δύσκολη απόφαση την πήραμε ύστερα από πολύ μεγάλη προσπάθεια, ώριμη σκέψη και πάντα μέσα από το πρίσμα της αδιαμφισβήτητης αγάπης που μοιραζόμαστε για τα δύο μας παιδιά, για τα οποία ασφαλώς και παραμένουμε ενωμένοι και αφοσιωμένοι γονείς, διατηρώντας την οικογένειά μας κάτω από μία νέα, πρωτόγνωρη για εμάς, δομή.

Στέλνουμε την αγάπη μας σε όλους και ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη διακριτικότητά σας απέναντι στην οικογένειά μας, σε αυτή τη νέα της αρχή.

Θοδωρής και Σίσσυ.»

 

Το 2005 ξεκίνησαν τη σχέση τους και τέσσερα χρόνια αργότερα, στις 16 Αυγούστου 2009 παντρεύτηκαν. Έχουν αποκτήσει μαζί δύο γιους. Τον Φίλιππο – Ραφαήλ (13 Αυγούστου 2008) και τον Μιχαήλ – Άγγελο (29 Αυγούστου 2013).

Ο γάμος πραγματοποιήθηκε στο Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Πευκοχώρι, με κουμπάρους τον Νίκο Χαλκιά από την πλευρά του γαμπρού και την παιδική φίλη της νύφης Μερόπη Αγγελάκη. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και οι στενοί φίλοι της Σίσσυς: Παύλος Σταματόπουλος και Κατερίνα Παπουτσάκη, καθώς και οι: Θέμης Γεωργαντάς, Μαριλένα Παναγιωτοπούλου και ο Αντώνης Κανάκης.

Το καλοκαίρι του 2018 μιλώντας στο περιοδικό People είχαν απαντήσει στο αν η σχέση τους έχει περάσει κρίση. Τίτλος στο εξώφυλλο του περιοδικού ήταν ο εξής: «Θα έπρεπε να μένει ο καθένας σπίτι του.»

 

Έχετε περάσει κρίση, σε σημείο να θέλει ο ένας από τους δύο να φύγει από το σπίτι για να ηρεμήσει;

Σ.: Ο Θοδωρής φεύγει έτσι κι αλλιώς για αρκετά μεγάλα διαστήματα λόγω της δουλειάς του.

Θ.: Νομίζω πως αυτό μας έχει όντως βοηθήσει πολύ. Η απόσταση που παίρνουμε, εκ των πραγμάτων, εκτονώνει τις όποιες εντάσεις πολύ λυτρωτικά. Οπότε δεν χρειάστηκε να πάρουμε τέτοιου είδους μέτρα.

Σ.: Αυτό που σε μας συμβαίνει αναγκαστικά είναι πολυτέλεια τελικά, γιατί στα περισσότερα ζευγάρια δεν μπορεί να συμβεί. Επειδή είναι πολύ έντονο το γκομενικό στοιχείο στη σχέση μας, πολλές φορές λέμε πως ιδανικά θα έπρεπε να μένει ο καθένας στο σπίτι του! Η αλήθεια είναι πως ακόμα και τώρα πολλές φορές θα ανέβω να ετοιμαστώ σε άλλο δωμάτιο, ο Θοδωρής θα ετοιμαστεί σε άλλο, θα βγει έξω, θα χτυπήσει τον κουδούνι και θα μου πει «έχω έρθει να σε πάρω». Ξέρεις, όλο αυτό κρατάει ζωντανό το ερωτικό στοιχείο.

Η είδηση του χωρισμού τους σχολιάστηκε την επομένη, στο Πρωινό.

 

Κεντρική Φωτογραφία: instagram.com/sissychristidou