ΣΑΚΗΣ ΤΑΝΙΜΑΝΙΔΗΣ

Χριστίνα Μπόμπα: Το ατύχημα λίγο πριν το γάμο και η φροντίδα του Σάκη Τανιμανίδη

Instagram/Chrismpo

Λιγότερο από μία εβδομάδα απομένει για τον γάμο της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη. Το ερωτευμένο ζευγάρι θα παντρευτεί το ερχόμενο Σάββατο στη Σίφνο με κουμπάρους τη Μαρίνα Βερνίκου και τον σύζυγό της Μίλτο Καμπουρίδη. Μαζί τους πέρασαν τις προηγούμενες ημέρες ταξιδεύοντας με σκάφος τις Κυκλάδες. Η ανεμελιά των διακοπών τους ωστόσο διακόπηκε από έναν τραυματισμό στο πόδι της Χριστίνας Μπόμπα.

Instagram/Chrismpo

 

Η μέλλουσα νύφη μοιράστηκε την ιστορία του ατυχήματος και την αντιμετώπισή του μέσω Insta Stories και τα πράγματα όπως θα διαπιστώσεις κοιτώντας τις φωτογραφίες είχαν κάπως έτσι: Η Χριστίνα το Σάββατο βουτούσε από το σκάφος στο Κλέφτικοτης Μήλου, το πόδι της τραυματίστηκε σε μία από τις βουτιές, ο «Ιππότης της καρδιάς της» Σάκης Τανιμανίδης το κρατούσε όσο κάποιος από το σκάφος βοηθούσε στο δέσιμο της πληγής, η ευτυχία επανήλθε και η Χριστίνα πήρε ένα σημαντικό μάθημα: «Ατυχίες συμβαίνουν, ξεπέρασε το».

Instagram/Chrismpo

 

Instagram/Chrismpo

 

Instagram/Chrismpo

 

Instagram/Chrismpo

 

Και μπορεί το timing να μη τη βοηθάει να το ξεπεράσει εύκολα, αφού το πόδι της σύντομα θα πρέπει να μπει στα νυφικά πέδιλα, αλλά η Χριστίνα έχει τους φίλους της να την αναπτερώνουν και κυρίως τον σύντροφο της ζωής της που είναι κάθε στιγμή δίπλα της.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Chrismpo