CELEBRITIES

Χριστίνα Λαμπίρη: Φωτογραφίζεται με την κόρη και τον εγγονό της για εξώφυλλο περιοδικού

Instagram.com/xristinalampiri

Η Χριστίνα Λαμπίρη με την κόρη της, Μαρίσα Βουλγαράκη, παραχώρησαν μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό Hello. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε στον Γιάννη Βίτσα για τις δυσκολίες που βίωσε αποκτώντας παιδί σε νεαρή ηλικία, αλλά και το νέο ρόλο της γιαγιάς που ανέλαβε όταν η κόρη της Μαρίσα Βουλγαράκη έγινε μητέρα πριν από 2 χρόνια. Η τελευταία μίλησε για τη μεγάλη αλλαγή στο σώμα της στα 22 της χρόνια, τη γνωριμία με τον σύζυγό της, Νίκο και τον γιο της, Διονύση.

Η Χριστίνα Λαμπίρη και η κόρη της Μαρίσα Βουλγαράκη αγαπιούνται πολύ κι ας ζουν μακριά η μία από την άλλη τα τελευταία χρόνια. Η Μαρίσα Βουλγαράκη ζει με την οικογένειά της στην Πάτρα, ενώ η μητέρα της παραμένει στην Αθήνα. Είναι όμως πιο δεμένες από ποτέ.

Η Χριστίνα Λαμπίρη μίλησε αρχικά για την επιθυμία της να γίνει δημοσιογράφος και τις αντιρρήσεις του πατέρα της που κάμφθηκαν εξαιτίας μίας οικογενειακής, οικονομικής καταστροφής. «Έγινα μητέρα και το ίδιο διάστημα η οικογένειά μου καταστράφηκε οικονομικά εξαιτίας μίας πυρκαγιάς. Μέσα σε μία στιγμή, χάθηκαν όλα, έφυγε η γη κάτω από τα πόδια μας», σημείωσε η Χριστίνα Λαμπίρη για την εποχή που απέκτησε την κόρη της, Μαρίσα Βουλγαράκη.

«Αυτή η ιστορία άλλαξε εντελώς τα δεδομένα και τον τρόπο σκέψης μας. Ο πατέρας μου συνήθιζε να λέει ότι τα κορίτσι ή δουλεύουν στην οικογενειακή επιχείρηση ή παντρεύονται. Όταν επέμενα ότι εγώ ήθελα να γίνω δημοσιογράφος μου απαντούσε ότι αυτό δεν είναι επάγγελμα και ή θα εργαζόμουν μαζί του ή θα έβρισκα μια σοβαρή δουλειά να κάνω. Τελικά, λόγω των καταστάσεων, κι εκείνος δεν μπορούσε να φέρει αντίρρηση, υποχρεώθηκα να βγω στην αγορά εργασίας, αρχικά για τις ανάγκες του παιδιού και στη συνέχεια για να στηρίξω το οικογενειακό εισόδημα», εξήγησε στη συνέχεια η Χριστίνα Λαμπίρη.

Η Χριστίνα Λαμπίρη μέσα από αυτή την εμπειρία κατάλαβε ότι «όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο», όπως μοιράστηκε με το περιοδικό Hello. «Μια τόσο σκληρή ιστορία με άλλαξε πολύ και με έφερε σε ένα διαφορετικό μονοπάτι της ζωής, σε αυτό που ήθελα να κάνω πάντα, αλλά σε τεράστια ένταση. Θα μπορούσα να ήμουν απλώς μια δημοσιογράφος ενός περιοδικού, όπως ξεκίνησα. Ο Θεός όμως τα έφερε έτσι, με ευλόγησε με τέτοιον τρόπο ώστε να το νιώσω όλο μέχρι το 100%», εξομολογήθηκε για την καριέρα της και την δυσάρεστη συγκυρία που έγινε το μεγαλύτερο κίνητρο για να πετύχει όλες τις επιδιώξεις της.

Για κάποιο λόγο γνώρισε και η κόρη της, Μαρίσα Βουλγαράκη τον σύζυγό της, Νίκο για τον οποίο δήλωσε ότι η γνωριμία τους ήταν «καρμική». «Συναντηθήκαμε για πρώτη φορά σε καλοκαιρινές διακοπές το 2012, μέσω κοινής παρέας. Δεν είχαμε καμία επικοινωνία τα επόμενα χρόνια και ξαφνικά, στα τέλη του 2018, βρεθήκαμε ξανά στον γάμο μιας από τις καλύτερες φίλες μου, με την οποία ήμασταν μαζί στην Αγγλία. Δεν με γνώρισε, γιατί είχα χάσει πολλά κιλά από το 2012, αλλά, με το που κοιταχτήκαμε, αυτό ήταν», είπε χαρακτηριστικά η Μαρίσα Βουλγαράκη.

Μιλώντας για την αλλαγή στην εμφάνισή της, η Μαρίσα Βουλγαράκη είναι σαν να νοηματοδοτεί εκ νέου τη φράση που είπε η Χριστίνα Λαμπίρη, πως «όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο». Η Μαρίσα Βουλγαράκη τα είχε βρει με τον εαυτό της και την εξωτερική της εικόνα, αλλά οι κρίσεις πανικού που βίωσε στα 22 της χρόνια την οδήγησαν να ανακαλύψει ένα ζήτημα που είχε να κάνει με την υγεία της. Αυτό στη συνέχεια έγινε το πρώτο βήμα για να αλλάξει η εικόνα της.

«Δεν ξεκίνησα από την εξωτερική μου εικόνα, καθώς τα είχα βρει με τον εαυτό μου. Η αφορμή ήρθε όταν, στα 22 μου, άρχισα να παθαίνω κρίσεις πανικού. Σε μία από αυτές πήγα στον Ευαγγελισμό, όπου μου είπε ο γιατρός: “Κορίτσι μου, τον θυροειδή σου τον έχεις κοιτάξει ποτέ;”. Τότε ανακάλυψα ότι είχα τεράστιο πρόβλημα με τον θυρεοειδή. Όταν λοιπόν έλαβα την κατάλληλη αγωγή, είχε αποτελέσματα όποια δίαιτα έκανα. Έφυγαν τα κιλά από μόνα τους, χωρίς να χρειαστεί να καταφύγω σε εξαντλητικές δίαιτες», σημείωσε η Μαρίσα Βουλγαράκη. Όπως διευκρίνισε μέσα σε 1,5 χρόνο έχασε 35 κιλά.

Η Μαρίσα Βουλγαράκη μίλησε και για τη γέννηση του γιου της, Διονύση, που συνέβη εν μέσω καραντίνας και ως εκ τούτου με τη μητέρα της, Χριστίνα Λαμπίρη, μακριά της. «Όπως είπα πριν, έτυχε να φτιάξουμε τη ζωή μας με τον Νίκο υπό πολύ αντίξοες συνθήκες. Τον πολιτικό γάμο τον κάναμε μόνοι μας και στη συνέχεια ήρθε η απαγόρευση μετακίνησης μεταξύ νομών. Το κομμάτι της γέννας ήταν πολύ δύσκολο, επειδή δεν μπορούσα να το μοιραστώ με τη μητέρα μου. Ωστόσο, είχα τον Νίκο, που ήταν διαρκώς δίπλα μου, και όλη αυτή η συνθήκη μας έφερε πιο κοντά», τόνισε.

Η Χριστίνα Λαμπίρη στη συνέχεια μίλησε για τα δικά της συναισθήματα, όσο έβλεπε τη γέννα της κόρης της μέσω βιντεοκλήσης. «Τρομερή αγωνία! Ο Νίκος με έπαιρνε συνεχώς τηλέφωνο. Του είχα γίνει στενός κορσές, αλλά δεν είχα άλλη επιλογή. Το ζήσαμε βήμα βήμα. Αμέσως μετά μου έστειλε τη φωτογραφία του Διονύση. Είναι κάποια συναισθήματα που δεν περιγράφονται με λόγια», σημείωσε.

«Αισθάνομαι απόλυτη ευτυχία όταν βλέπω τον Διονύση. Τον χαζεύω για ώρες, κάτι που βέβαια έκανα και με τη Μαρίσα», πρόσθεσε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια.