CELEBRITIES

Χριστίνα Λαμπίρη: “Αισθανόμουν ότι καταστρεφόμουν στον ΣΚΑΪ”

Το peoplegreece.com σε συνεργασία με το Ladylike σας ενημερώνουν για τα τελευταία νέα στον κόσμο της showbiz.

Σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, η Χριστίνα Λαμπίρη μίλησε, μεταξύ άλλων, για την επιλογή του Σταμάτη Μαλέλη να την εντάξει στην πρωινή ζώνη και μετά στην μεσημεριανή, αλλά και για το αν αισθάνθηκε ότι αδικήθηκε.

”Αισθανόμουν ότι καταστρεφόμουν. Η απόλυτη δικαίωση ήταν όταν όλοι μαζί σε ένα ανύπαρκτο μηχανισμό κάναμε εκπομπή άκρως ανταγωνιστική, με lifestyle θέματα και επικαιρότητα. Έστω και στη μέση της χρονιάς έπραξε σωστά ο σταθμός και κάναμε από τα καλύτερα νούμερα που είχε ποτέ το κανάλι σε εκείνη τη ζώνη”, παραδέχτηκε στον Γιώργο Μπέζα και το περιοδικό You και πρόσθεσε, αναφορικά με το γεγονός ότι είναι η Λαμπίρη, με ό,τι συνεπάγεται αυτό: ”Έτσι είμαι, δε μπορώ να αλλάξω! Δηλαδή εγώ είμαι “”χύμα στο κύμα” όλη μου τη ζωή, δεν προσπάθησα ποτέ να περάσω την εικόνα της γκόμενας, της ωραίας ή να προβάλλω παραπάνω τη μούρη μου ή το πόδι μου. Δεν ήταν αυτό που ενδιέφερε εμένα αλλά ούτε αυτό που θεωρούσα ως μέσον για να περάσω απέναντι. Έχω εμπιστοσύνη στο μυαλό μου και τις γνώσεις μου, και αυτό μου αρκούσε. Με όλο αυτό νομίζω έχω κερδίσει την ειλικρινή σχέση με τον κόσμο”.

Ένιωσε εκείνη την περίοδο ότι αδικείται; ”Κοίταξε, κανονικά ο Τοξότης έπρεπε να με στέλνει στα κάγκελα αλλά προφανώς έχω υπομονή. Δεν είμαι άνθρωπος των συγκρούσεων καθόλου, έχω ξεσπάσματα, ναι, όταν φτάσω στο μη περαιτέρω έχω εκρήξεις, κάνω ψιλογκρίνιες”, επεσήμανε.

Στην εκπομπή της ”Με το Καλημέρα’‘, τα λεγόμενά της σχολιάστηκαν, με την παρουσιάστρια να πηγαίνει τη συζήτηση ένα βήμα πιο πέρα. ”Σε ένα σταθμό που δεν είχε καμία σχέση με το lifestyle, σε ένα σταθμό που ήμασταν οι γραφικοί, οι Γαλάτες. Να βρίσκεται ένα σούπερ ενημερωτικό πριν από εμάς, ο Γιώργος Αυτιάς που μου έδινε υψηλό lead in, μια τρύπα που ήμασταν εμείς και κάναμε τους τρελούς του χωριού, ο θίασος κάθε μεσημέρι και κάναμε αυτές τις τηλεθεάσεις και μετά ακολουθούσε πάλι ενημέρωση. Τι σημαίνει αυτό; Ότι κάποιος έπρεπε να πάρει το κοντρόλ στο χέρι του στις 2 το μεσημέρι και να βάλει το Excellent στο ΣΚΑΪ και μετά να φύγει και να πάει απέναντι. Αυτό ήταν ένα εξαιρετικό μάθημα για μένα”, είπε σε έντονο τόνο.

Και κατόπιν αναφέρθηκε στην ξαφνική αντικατάσταση της Εύας Αντωνοπούλου από την Άννα Δρούζα: ”Ακούστε σκηνικό. Η Αντωνοπούλου είναι στην απογευματινή ζώνη τα δύο τελευταία χρόνια. Η περσινή χρονιά ήταν η καλύτερή της. Υπήρξαν τέταρτα που χτυπούσε τη Μενεγάκη και θυμάμαι πανηγυρισμούς στην αίθουσα σύνταξης που της έλεγαν ”Είσαι θεά! Είσαι η βασίλισσα της μεσημεριανής ζώνης”! Και ξαφνικά κόβεται η Αντωνοπούλου, έρχεται η Άννα Δρούζα, η οποία έβγαλε τρεις εκπομπές! Βγήκε Τρίτη με ένα σταθμό που είχε γίνει άνω κάτω. Ήρθε με ένα επιτελείο, με ανθρώπους που δούλεψαν και Παρασκευή ήταν η τελευταία της μέρα”.

Διαβάστε ακόμα στο Peoplegreece.com

Χριστίνα Λαμπίρη: ”Δεν νομίζω να έχει συμβεί κάτι παρόμοιο στα χρονικά της τηλεόρασης”

Το ”αντίο” της Χριστίνας Λαμπίρη: ”Υπήρχαν στιγμές, που η εκπομπή έβγαινε πολύ δύσκολα”