CELEBRITIES

Χριστίνα Μπόμπα: Μας έδειξε για πρώτη φορά τα πρόσωπα των διδύμων και απάντησε για την «υπερπροβολή»

instagram.com/chrismpo/

Την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μετά τον ερχομό των δίδυμων παιδιών της στον κόσμο πραγματοποίησε η Χριστίνα Μπόμπα τη Δευτέρα 3 Ιανουαρίου στο Πρωινό. Η δημιουργός περιεχομένου και σύζυγος του παρουσιαστή Σάκη Τανιμανίδη έκανε την τηλεοπτική «πρεμιέρα» της ως μαμά και απάντησε στην κριτική που δέχεται η ίδια και ο σύζυγός της, για την έκθεση της προσωπικής τους ζωής στα social media.

Η Χριστίνα Μπόμπα ήταν η πρώτη καλεσμένη του Πρωινού για το 2022 κι έκανε το ντεμπούτο της ως μαμά, μπαίνοντας με το δεξί στο πλατό. Λίγες ημέρες νωρίτερα, την Πρωτοχρονιά, είχε πραγματοποιήσει ένα διαφορετικό «ντεμπούτο». Η Χριστίνα Μπόμπα ανάρτησε την πρώτη φωτογραφία όπου φαίνονταν τα πρόσωπα των δίδυμων παιδιών της. Η ίδια, οι δίδυμες κόρες της και ο Σάκης Τανιμανίδης, πόζαραν μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο κι ευχήθηκαν «Καλή χρονιά».

Οι πρώτες γιορτές με την Αριάνα και τη Φιλίππα

«Από τη Φιλίππα, την Αριάνα, τη μαμά και τον μπαμπά ευχές για ένα μοναδικό, ανεπανάληπτο 2022 με υγεία πάνω από όλα! Σας αγαπάμε πολύ», έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα.

«Είναι 6 μηνών και βλέπεις, είναι μία και μία, μία που μοιάζει στη μαμά και μία στον μπαμπά, έτσι μας λένε», σχολίασε η Χριστίνα Μπόμπα καθώς η φωτογραφία προβαλλόταν στο Πρωινό. «Και σε εμφάνιση διαφέρουν πολύ, αλλά και σε χαρακτήρες. Από την πρώτη στιγμή, άλλο ταπεραμέντο, άλλες συμπεριφορές», εξήγησε για τα δίδυμα παιδιά της.

«Η Αριάνα εκφράζει τα συναισθήματά της έντονα και διεκδικεί τη μαμά της, ενώ η άλλη είναι πολύ ανεξάρτητη, κοιμάται όλο το βράδυ, είναι πολύ ήσυχη», συμπλήρωσε ενώ σημείωσε ότι ο Σάκης Τανιμανίδης είναι ενεργός μπαμπάς.

Η Χριστίνα Μπόμπα δεν πιστεύει ότι υπερπροβάλλει τη ζωή της στα social media

Με αφορμή τις στιγμές που μοιράζονται τόσο η Χριστίνα Μπόμπα όσο και ο Σάκης Τανιμανίδης στο Instagram, ρωτήθηκε από τον Γιώργο Λιάγκα για τα αρνητικά σχόλια που έχουν δεχτεί για την έκθεση της προσωπικής τους ζωής. «Αισθάνεσαι εσύ ότι υπάρχει κάποια υπερβολή ή έτσι αισθάνεστε κι έτσι κάνετε;», ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας και η Χριστίνα Μπόμπα απάντησε χωρίς δεύτερη σκέψη.

«Σίγουρα αυτό θέλουμε, αυτό κάνουμε και ο καθένας πρέπει να κάνει αυτό που θέλει κι αυτό που αισθάνεται, εφόσον δεν προσβάλλει και δεν ενοχλεί κάποιον άλλον, δεν έχει λόγο να ακούσει τον άλλον. Ο καθένας έχει άποψη για εμένα, για τον Σάκη, για εσάς, για όλους. Αυτό που θεωρεί υπερπροβολή κάποιος για μένα δεν είναι υπερπροβολή, αλλά μία φυσιολογική χρήση των social media ενός ζευγαριού που είναι ενεργό», είπε η Χριστίνα Μπόμπα.

«Όταν δηλαδή είμαι όλη μέρα με τα μωρά μου, θα δείξω τα μωρά μου. Όταν ήμουν όλη μέρα στη δουλειά μου, θα δείξω τη δουλειά μου. Είναι μία συνέχειά μου, ένας τρόπος έκφρασης, έχω άμεση επικοινωνία με τον κόσμο που με ακολουθεί.

Τώρα πια επικοινωνώ με γυναίκες που είναι αντίστοιχη θέση με εμένα, πιο πριν γυναίκες που ήθελαν να ταξιδέψουν. Ανάλογα με το τι ασχολούμαι, υπάρχει επικοινωνία και αυτό εμένα μου αρέσει, αλλά και στον Σάκη. Γενικά δεν είμαστε άνθρωποι που είμαστε κλειστοί. Είμαστε πολύ ανοιχτοί», πρόσθεσε η Χριστίνα Μπόμπα.

Η αγάπη της για το Instagram και η αδιαφορία για τα αρνητικά σχόλια

«Γενικά εμένα μου αρέσει πάρα πολύ το Instagram. Εκφράζει τη ζωή μου, την αισθητική μου, τις απόψεις μου. Είναι μία πλατφόρμα που την αγαπάω. Οπότε δεν με αφορά το τι μπορεί να πει κάποιος», κατέληξε η Χριστίνα Μπόμπα.

Και δεν ξέρω πώς το σκέφτεσαι εσύ, αλλά εγώ σκέφτομαι ότι αυτό είναι που έχει σημασία. Να κάνει ο καθένας αυτό που θέλει και να εκφράζεται με τον τρόπο που επιθυμεί. Εξάλλου όπως συχνά λέμε για το τηλεκοντρόλ και τη δύναμη που μας δίνει να παρακολουθούμε αυτά που θέλουμε στην τηλεόραση, αντίστοιχα υπάρχουν και τα κουμπιά για το follow και το unfollow του καθενός.

Δεν χρειάζεται να «συμμορφώνονται» όλοι στα δικά μας μέτρα περί έκθεσης, ιδιωτικότητας και υπερέκθεσης. Ίσως αυτό που χρειάζεται, είναι να κρίνουμε λιγότερο τον τρόπο ζωής των άλλων και να επιλέγουμε περισσότερο τον τρόπο που θέλουμε να ζήσουμε και να εκφραζόμαστε εμείς.