CELEBRITIES

Will Smith – Jada Pinkett: Ο ανοιχτός γάμος τους και το χαρέμι 20 γυναικών με τη Halle Berry

© 2021 Chris Pizzello/Invision/AP IMAGES, File

Ήταν Τετάρτη 31 Μαρτίου όταν η εκπομπή της Jada Pinkett Smith, της κόρης της, Willow Smith και της Adrienne Banfield-Norris, “Red Table Talk”, έκανε πρεμιέρα στην πλατφόρμα του Facebook Watch. Η θεματολογία της εκπομπής, ευρεία. Μεταξύ άλλων, αγγίζει θέματα γύρω από τη σεξουαλικότητα και τον ναρκισσισμό. Στα πρώτα λόγια τους, μάλιστα, μαμά και κόρη, αποκάλυψαν πως έλκονται σεξουαλικά από γυναίκες, κάνοντας coming out ως bisexual. Και κάπου εκεί, αρχίσαμε να υποψιαζόμαστε πως τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα απ’ όσο νομίζαμε. Ή μάλλον πολύ πιο εύκολα. Τουλάχιστον για την Jada και τον Will.

Ο Will Smith και η Jada Pinkett Smith είναι παντρεμένοι από το 1997. Και παρόλο που ο γάμος, κατά μία έννοια, σφραγίζει τη μονογαμία των δυο συντρόφων, στην περίπτωση του Χολιγουντιανού ζευγαριού δεν φαίνεται να ισχύει κάτι τέτοιο. Η σχέση τους δεν έχει εμπόδια και περιορισμούς. Οι δυο τους φαίνεται να έχουν προχωρήσει σε μία «συμφωνία απιστίας», εάν θα μπορούσαμε να δώσουμε έναν κατατοπιστικό ορισμό. Σε μία κοινωνία που προωθεί και υπερασπίζεται τη μονογαμία, λοιπόν, ο Will και η Jada χαράζουν τον δικό τους δρόμο. Αυτόν της πολυγαμίας.

Ο Will Smith και η Jada Pinkett Smith δεν έχουν κανένα θέμα με την πολυγαμία

Η αποκάλυψη έγινε όταν ο 53χρονος ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό GQ. Με απόλυτη ειλικρίνεια και χωρίς καμία ενοχική σκέψη, ο Will Smith αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην κοινή απόφαση που πήρε με τη σύζυγό του Jada Pinkett, να εισάγουν την πολυγαμία στη σχέση τους, ενώ μάλιστα δεν δίστασε να παραδεχθεί ότι πάντα ήθελε ένα «χαρέμι γυναικών».

«Η Jada ποτέ δεν πίστευε στον συμβατικό γάμο. Είχε μέλη στην οικογένειά της που είχαν μια αντισυμβατική σχέση. Μεγάλωσε με έναν τρόπο που ήταν πολύ διαφορετικός από αυτόν που μεγάλωσα εγώ», δήλωσε στην αρχή ο Will Smith.

«Είχαμε ατελείωτες συζητήσεις σχετικά με το τι είναι η τελειότητα της σχέσης. Ποιος είναι ο τέλειος τρόπος αλληλεπίδρασης ως ζευγάρι. Και στο μεγαλύτερο μέρος της σχέσης μας, η μονογαμία ήταν αυτή που επιλέξαμε, χωρίς όμως να σκεφτόμαστε τη μονογαμία ως τη μόνη τελειοποιημένη σχέση», πρόσθεσε.

«Δώσαμε ο ένας στον άλλον την ελευθερία, αλλά και την εμπιστοσύνη, με την πεποίθηση πως ο καθένας μας πρέπει να βρει τον δικό του δρόμο. Και ο γάμος για εμάς δεν μπορεί να είναι φυλακή. Και δεν προτείνω τον δρόμο που επιλέξαμε εμείς σε κανέναν. Αλλά οι εμπειρίες και οι ελευθερίες που δώσαμε ο ένας στον άλλον και η άνευ όρων υποστήριξη, για μένα, είναι ο υψηλότερος ορισμός της αγάπης», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Οι εξωσυζυγικές σχέσεις επιτρέπονται

Όπως αποκάλυψε στη συνέχεια, οι εξωσυζυγικές σχέσεις είναι μέρος του γάμου τους, χωρίς ο ίδιος να αποκαλύπτει περαιτέρω λεπτομέρειες. Αρκέστηκε μόνο στο να αναφέρει πως η «απιστία» της Jada Pinkett με τον 27χρονο τότε τραγουδιστή August Alsina που είχε αποκαλυφθεί, δεν ήταν η μόνη «απιστία» στη σχέση τους. «Μπορεί να φαίνεται δύσκολο να το πιστέψει κανείς, αλλά θα χάσω τον ύπνο μου εάν σας δώσω την απάντηση που ξέρω ότι θέλετε. Θα ήθελα να σας δώσω έναν τίτλο. Αλλά, με την ίδια λογική, δεν θέλω να αντιμετωπίσω τις αντιδράσεις. Το να πούμε ότι δεν θέλω να μιλήσω για όσα έγιναν πριν από τρία χρόνια, είναι αυτό που ζητώ», είπε χαρακτηριστικά και μας έβαλε σε σκέψεις.

Η φαντασίωσή του για το χαρέμι 20 γυναικών, ανάμεσά τους και η Halle Berry

Και οι αποκαλύψεις του Will Smith δεν σταμάτησαν εδώ. Ο ίδιος μίλησε χωρίς περιστροφές για μία προηγούμενη φαντασίωσή του, ένα χαρέμι από 20 διάσημες γυναίκες. Μία φαντασίωση για την οποία ο ηθοποιός αναζήτησε περισσότερες απαντήσεις μαζί με την ειδικό σε θέματα σχέσεων, Michaela Boehm.

Όπως ο ίδιος παραδέχθηκε, μάλιστα, σκόπευε να κάνει την εν λόγω φαντασίωση πραγματικότητα, επικοινωνώντας με αυτές τις γυναίκες. Ωστόσο, η συνειδητοποίηση πως μία τέτοια ιδέα θα ήταν «φρικτή», του έβαλε φρένο. Σε αυτό το σημείο, βέβαια, να πούμε ότι η λίστα περιελάμβανε το όνομα της Halle Berry και της μπαλαρίνας Misty Copeland.

Will Smith: «Δεν με κάνει κακό άνθρωπο το γεγονός ότι είμαι παντρεμένος και πιστεύω πως η Halle Berry είναι όμορφη»

«Αυτό που έκανε η Michaela ήταν, ουσιαστικά, να καθαρίσει το μυαλό μου και να με βοηθήσει να καταλάβω ότι ήταν ok να είμαι ο εαυτός μου. Πως ήταν ok να πιστεύω ότι η Halle είναι όμορφη. Δεν με κάνει κακό άνθρωπο το γεγονός ότι είμαι παντρεμένος και πιστεύω πως η Halle Berry είναι όμορφη. Ενώ στο μυαλό μου, στη χριστιανική μου ανατροφή, ακόμη και οι σκέψεις αυτές ήταν αμαρτωλές. Αυτό ήταν που με βοήθησε να καταλάβω η Michaela. Να με αφήσει να συνειδητοποιήσω πως οι σκέψεις μου δεν ήταν αμαρτίες και πως το να κάνω βρώμικες σκέψεις δεν με κάνει ρεμάλι».

«Δεν ξέρω πού το είδα. Aλλά η ιδέα να ταξιδέψω με 20 γυναίκες τις οποίες αγαπούσα και θα φρόντιζα και όλα αυτά, μου φαινόταν μια πολύ καλή ιδέα. Και μετά, αφού το σκέφτηκα λίγο παραπάνω, είπα: ”Αυτό θα ήταν φρικτό, φαντάζεσαι πόσο άθλιο θα ήταν;”», κατέληξε ο Will Smith.