CELEBRITIES

H Βίκυ Καγιά τράβηξε τη δική της κόκκινη γραμμή: «Δεν θα ξαναδεχτώ ερωτήσεις για αυτές τις δύο κυρίες»

Instagram.com/vickykaya

Τώρα να σου πω ότι δεν την καταλαβαίνω τη Βίκυ Καγιά; Ψέματα θα είναι και δεν κάνει. Η Βίκυ Καγιά μπορεί να εκνευρίστηκε, να άστραψε και να βρόντηξε εσωτερικά αλλά εξωτερικά έκανε μια τελευταία τοποθέτηση επί του θέματος «Ηλιάνα Παπαγεωργίου» με τέτοια ψυχραιμία και  τάκτ που θα έκανε και την βασίλισσα Ελισάβετ της Αγγλίας να καμαρώσει. Διαχώρισε τη θέση της κι από εδώ και μπρος δεν θα δεχτεί άλλες ερωτήσεις που να αφορούν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την Έλενα Χριστοπούλου.

Έναν χρόνο κρατά αυτή η κολώνια. Από τότε που η Βίκυ Καγιά δήλωσε πώς αφού η Έλενα Χριστοπούλου βρέθηκε στο “My Style Rocks” δεν πίστευε ότι θα ήταν στο GNTM 3. Η δήλωσή της έγινε η αρχή και μετά την αποχώρηση και της Ηλιάνας Παπαγεωργίου απο το GNTM, φούντωσαν τα σενάρια που την ήθελαν να έχει «κόντρα» με την ως τότε κριτή του reality μοντέλων του Star και σήμερα παρουσιάστρια του Alpha. Προσπάθησε η Βίκυ Καγιά να τονίσει ότι στην δική της καρδιά καμία κόντρα δεν υπήρχε. Ούτε με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου ούτε και με την Έλενα Χριστοπούλου. Η άλλη πλευρά αρκούνταν να πει πώς όσοι γνωρίζουν την αλήθεια τη γνωρίζουν καλά.

«Κόντρα» ίσως και να υπήρξε. Όσο η μία πλευρά το αρνείται και η άλλη όχι, άκρη δεν θα βγάλουμε. Όπως και να έχει βέβαια, η ποιότητα των σχέσεών τους, αφορά μόνο τις ίδιες και πλέον η Βίκυ Καγιά ξεκαθάρισε ότι δεν θα μιλήσει ξανά δημόσια για όλα αυτά. Η τελευταία αφορμή δόθηκε στην διοργάνωση MadWalk, την οποία παρουσιάζει η Βίκυ Καγιά. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου συμμετέχει επίσης στην εκδήλωση. Τις πρόβες τους, παρακολουθούν ανελλιπώς οι δημοσιογράφοι. Και ρώτησαν τη Βίκυ Καγιά σχετικά με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Κι εκείνη έδωσε την οριστική της απάντηση.

«Θα σας πω κάτι που είναι για μένα πάρα πολύ σημαντικό. Σας σέβομαι πάρα πολύ για τη δουλειά που κάνετε. δεν έχω αρνηθεί ποτέ να σας μιλήσω και αντιλαμβάνομαι σε πόσο σκληρές συνθήκες δουλεύετε και τι πρέπει να αντιμετωπίζετε για να έχετε τις δουλειές σας και να είσαστε καλά. Δεν σας έχω αρνηθεί ποτέ να κάτσω και να σας μιλήσω. Θέλω να πω κάτι για τελευταία φορά. Στα 28 χρόνια που δουλεύω, είμαι μητέρα 2 παιδιών και 2 εν δυνάμει 4, δεν έχει υπάρξει ένας άνθρωπος να πει ότι έχει δημιουργηθεί μια κόντρα ή ίντριγκα μεταξύ μας. Δεν έχω κάτι άλλο να πω πέρα από ό,τι από την καρδιά μου σας έχω πει. Δεν θα ξαναδεχτώ ερωτήσεις γι’ αυτές τις δύο κυρίες γιατί δεν έχω κάτι να πω, ειλικρινά», είπε η Βίκυ Καγιά στις τηλεοπτικές κάμερες.

Η νέα απάντηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στη Βίκυ Καγιά

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ρωτήθηκε σχετικά με το αν μίλησε με τη Βίκυ Καγιά κι έδωσε την απάντησή τους. «Εγώ πάντα έχω έναν καλό λόγο και μια καλησπέρα και μια αγκαλιά για όλους. Δεν υπάρχει κάτι από τη μεριά μου», σημείωσε η παρουσιάστρια του “Pop Up”. H ίδια σχολίασε και την τοποθέτηση της Βίκυς Καγιά να μη δεχτεί στο μέλλον άλλες ερωτήσεις τόσο για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου όσο και για την Έλενα Χριστοπούλου.

«Ο καθένας έχει το δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει πραγματικά και ό,τι ζητάει η καρδούλα του και με ό,τι είναι χαρούμενος. Σημασία έχει ότι είμαστε εδώ να στηρίξουμε Έλληνες σχεδιαστές, βιοτεχνίες, καλλιτέχνες και να δώσουμε ένα ωραίο show για τον κόσμο. Να πούμε καλά Χριστούγεννα, καλές γιορτές, αγάπη και χαμόγελα», κατέληξε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.