ΒΑΣΩ ΛΑΣΚΑΡΑΚΗ

Βάσω Λασκαράκη – Λευτέρης Σουλτάτος: Η αποκάλυψη για το πότε και πού θα γίνει ο γάμος τους

Instagram/vasolaskaraki

Έντεκα μήνες έχουν περάσει από τότε που τα κοινά ταξίδια "πρόδωσαν" τον έρωτα της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου. Έντεκα μήνες μέσα στον έρωτα, τα τρυφερά στιγμιότυπα, τις χαρές, τα γενναία βήματα (λέγε με συγκατοίκηση) που επισφραγίστηκε με την αναγγελία του γάμου τους την περασμένη εβδομάδα στην εφημερίδα Εστία. Σύμφωνα με όσα είπε η Βάσω Λασκαράκη στον Άρη Καβατζίκη και «Το Πρωινό» ο γάμος θα γίνει σε κλειστό κύκλο χωρίς κάμερες και φωτογράφους. Ακόμα και αν δεν δούμε ενσταντανέ από το Μυστήριο, οι πληροφορίες γι' αυτό συνεχίζουν να διαρρέουν.

Κι αν ήξερες ήδη ότι ο γάμος θα γίνει στην Κρήτη, την ιδιαίτερη πατρίδα του γαμπρού αλλά και τόπο καταγωγής της νύφης, η εκπομπή «Ευτυχείτε» σου έχει νεότερα, αφού αποκάλυψε λεπτομέρειες για τον γάμο, την πόλη όπου θα γίνει το Μυστήριο αλλά και το πότε θα τελεστεί. Κι αν είχες το Ηράκλειο σίγουρο ως τόπο του Μυστηρίου, το μέρος που το ζευγάρι έχει δημιουργήσει υπέροχες καλοκαιρινές αναμνήσεις, ετοιμάσου για την ανατροπή.

«Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εκπομπής «Ευτυχείτε», ο γάμος θα γίνει μέσα στον Ιούλιο, θα είναι παραδοσιακός, σύμφωνα με τα Κρητικά έθιμα. Η τελετή θα γίνει σε ναό της πόλης των Χανίων και όχι  στο χωριό του Ηρακλείου από όπου κατάγεται ο γαμπρός. Για τους κουμπάρους του ζευγαριού δεν έχει διαρρεύσει κάποια πληροφορία», αναφέρθηκε στην εκπομπή.

 

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/vasolaskaraki