CELEBRITIES

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος δάκρυσε όταν άκουσε τα τρυφερά λόγια της Λίνας Πρίντζου. Κανένα αν. Ο έρωτας ζει

Papadakis Press Δημήτρης Πελέκης

Μάλλον δεν περίμενες ποτέ να δεις τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο να συγκινείται on camera. Ο ηθοποιός που σχεδόν κάθε του τηλεοπτική εμφάνιση είναι ταυτισμένη με το γέλιο, καθώς έχει υποδυθεί υπέροχους κωμικούς ρόλους, αυτή τη φορά έδειξε ένα διαφορετικό ευαίσθητο πρόσωπο. Αυτή τη φορά βλέπεις δεν υποδύθηκε κάποιον ρόλο, αλλά βρέθηκε ο ίδιος καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Ενώπιος Ενωπίω».

Ο ηθοποιός μοιράστηκε με τον Νίκο Χατζηνικολάου τις σκέψεις του, την αναδρομή του στην καριέρα του και τις απόψεις του. Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μοιράστηκε και τη συγκίνησή του, όταν στο videowall δίπλα από το τραπέζι της συνέντευξης εμφανίστηκε η σύζυγός του, Λίνα Πρίντζου. Η σύζυγος του ηθοποιού μίλησε για την απόφασή τους να παντρευτούν στη Βενετία, για όλα όσα θαυμάζει στον σύζυγό της αλλά και για τον τρόπο που εκείνος στάθηκε στο πλευρό της ίδιας και της οικογένειάς της, όταν βίωσε την απώλεια της μητέρας της το περασμένο καλοκαίρι. Και κάπου εκεί τα δάκρυα δεν υπάκουαν τη θέληση του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου να μην κυλήσουν.

«Τώρα θα μπούνε τα πράγματα στην θέση τους. Όλο αυτό ξεκίνησε όχι από ρομαντισμό αλλά από απόγνωση γιατί εγώ του είπα ότι όταν θα παντρευτώ θα είναι στα Γιάννενα με κλαρίνα για τρεις νύχτες. Ο ίδιος σκιάχτηκε και για αυτό πήγαμε να παντρευτούμε στην Βενετία», είπε για τον γάμο τους το 2014 στη ρομαντική πόλη της Ιταλίας. Το ζευγάρι είχε ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου στον ελληνορθόδοξο ναό του Αγίου Γεωργίου.

Μια σχέση χτισμένη με ελευθερία

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος άκουσε στη συνέχεια την τρυφερή εξομολόγηση της συζύγου του για όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά του που θαυμάζει. «Ο Βασίλης έχει ένα τεράστιο ταλέντο και φυσικά δεν αναφέρομαι στην υποκριτική του δεινότητα. Έχει ταλέντο στο να πηγαίνει τη ζωή παρακάτω, να την εξελίσσει. Από την ημέρα που γεννήθηκε τάχθηκε υπέρ της αισιοδοξίας», σημείωσε η Λίνα Πρίντζου. «Αγαπάει την αρμονία και οι δύο την αγαπάμε. Αγαπάμε την ελευθερία που έχουμε. Έχουμε μεγάλη ελευθερία κινήσεων. Μπορεί εγώ δύο μήνες να μείνω εδώ και ο Βασίλης αλλού. Δεν υπάρχει το άγχος, δεν υπάρχουν ανησυχίες. Δεν μπορεί τις συγκρούσεις, θα φέρει όμως τα πράγματα εκεί που θέλει ο ίδιος χωρίς να ανοίξει ρουθούνι», συμπλήρωσε η Λίνα Πρίντζου.

Η σύζυγος του ηθοποιού αναφέρθηκε στη συνέχεια στη μεγάλη οικογενειακή απώλεια που βίωσαν μαζί. ««Βιώνουμε ένα πολύ μεγάλο πένθος, την απώλεια της μαμάς μου. Εκεί ο Βασίλης με στήριξε, την στήριξε, μας στήριξε με μία γενναιότητα που δεν την περίμενα. Αναμετρηθήκαμε με πολύ άγρια συναισθήματα και οι δυο μας. Δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι άνοιγε το ασανσέρ στον διάδρομο του νοσοκομείου και ήμασταν άυπνοι εγώ και ο αδερφός μου και έμπαινε ο Βασίλης έχοντας ένα φως, σαν να έμπαινε ο ήλιος μέσα στο δωμάτιο. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό», είπε η Λίνα Πρίντζου.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος είναι ο «Άη Βασίλης» της Λίνας Πρίντζου

Σε αυτό το σημείο ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος είχε ξεκινήσει να δακρύζει. Και συνεχίστηκαν τα δάκρυα στα παρακάτω λόγια της: «Για εμένα ο Βασίλης είναι ο Αη Βασίλης, ο δικός μου Αη Βασίλης που έρχεται με δώρα ψυχής φορτωμένος. Θα ήθελα να του πω να μην αλλάξει τίποτα, να είναι αυτός που είναι και να είναι καλά. Να είναι υγιής, δυνατός και γερός. Όλα τα άλλα μπορεί να τα καταφέρει, να τα καταφέρουμε αρκεί να είναι υγιής. Αυτό τίποτα άλλο».

Όπως είπε στη συνέχεια ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος συγκινήθηκε γιατί δεν περίμενε μια τέτοια εξομολόγηση. Στη συνέχεια εξήγησε ότι η γνωριμία τους μιμήθηκε σχεδόν το σενάριο που είχε γράψει για την ταινία “Bank Bang”. Δύο χρόνια αφού έγραψε για έναν επίδοξο ληστή που ερωτεύτηκε την ταμεία της τράπεζας, εκείνος την γνώρισε και την ερωτεύτηκε ως υπάλληλο τραπέζης. Κάποια στιγμή της ζήτησε να κάνουν ένα ταξίδι μαζί. «Σαν τουρίστες, να πηγαίναμε μαζί. Και αυτό το ταξίδι έχει κρατήσει τώρα δέκα χρόνια και είναι ένα πολύ ωραίο ταξίδι», είπε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Όπως διευκρίνισε ο ίδιος τα κλαρίνα τελικά δεν τα γλίτωσε ούτε στη Βενετία, αφού η Λίνα Πρίντζου έφερε τραγούδια σε usb και το έζησε όπως το ήθελε. Ο ηθοποιός τη χαρακτήρισε ξωτικό και μίλησε για εκείνη με ακόμα πιο όμορφα λόγια. Και κάπου εκεί πειστήκαμε πως ναι, ο έρωτας ζει. Και θα ζει για πολλά χρόνια ακόμα.