CELEBRITIES

“Βάλε Ζακέτα! Θα κρυώσεις!”: Boo Is A State Of Mind 28

Περαστικά μέσα από την καρδιά μου για όσους διαβάζουν αυτές τις γραμμές και βρίσκονται κρυωμένοι με υγρά μάτια, υγρές μύτες, γρατζουνισμένους λαιμούς και πυρετούς σε κάποιο κρεβάτι ή/και καναπέ.

Το ανθρώπινο σώμα θα με εντυπωσιάζει για πάντα που μπορεί μέσα σε λίγες ώρες να σε κάνει να νιώσεις ερείπιο και ταυτόχρονα σε λίγες ώρες να σε φτιάξει ξανά.

Το πολύ εντυπωσιακό είναι ότι συντονιστήκαμε με τον Τίμο και περάσαμε το βράδυ της προηγούμενης Δευτέρας ταυτόχρονα χάλια.

Είχε πάθει στο εντεράκι του κάτι και χρειάστηκε ενέσεις και φάρμακα αλλά πρώτη φορά τον έβλεπα τόσο καταβεβλημένο. Φανταστείτε με άφησε να του κρατάω το ποδαράκι χωρίς να με δαγκώσει/γρατζουνίσει. Δεν είναι καθόλου τρυφερός γάτος και δεν θέλει πολλά πολλά, οπότε το γεγονός ότι καθόμασταν έτσι:

 

για τουλάχιστον μισή ώρα αποδείκνυε ότι κάτι πολύ λάθος πήγαινε με τον δόλιο τον γατούλη.

Εκείνος έγιανε πολύ πιο γρήγορα από μένα, αλλά χαλάλι του. Είμαι μάνα εγώ και ήθελα να τον δω όσο πιο γρήγορα γινόταν καλά. Εγώ μετά από εξέταση γιατρού (πρώτη φορά στη ζωή μου καλώ γιατρό στο σπίτι για τέτοια πράγματα – φαντάσου πόσο χάλια ήμουν την προηγούμενη Τρίτη) διαγνώστηκα με ωραιότατη ιωσούλα της εποχής που φαντάζομαι άρπαξα πρώτη και καλύτερη από κάπου.

Να προσέχετε! Να πίνετε τις βιταμινούλες σας και τις εχινάτσιές σας πριν αρρωστήσετε! Όταν σε βρει το κρύωμα ναι μεν καλό σου κάνουν αλλά ήδη το σύστημά σου έχει μπει σε κατάσταση πολέμου.

Και επιτέλους έβαλε και λίγη δροσιά! Να φοράτε την ζακέτα σας για να μην κρυώσετε!

Εγώ ανυπομονώ για την ζακέτα γιατί είχα πάρει και μερικά πραγματάκια από τις εκπτώσεις του καλοκαιριού που ήταν πιο φθινοπωρινά και περιμένω να τα βάλω. Ενδεικτικά να σας πω ότι ανυπομονώ γι’ αυτό το «Ζακέτα» που είχα βρει στο Asos:

 

Και γι΄αυτό το «Ζακέτα» που πάλι βρήκα στα Asos:

 

Και γι’ αυτό το «Ζακέτα» που είναι περσινό BSB αλλά το λατρεύω και ανυπομονώ να το ξαναφορέσω:

 

Επίσης ανυπομονώ για την Κυριακή γιατί εκτός από το Greece Race For The Cure, θα έχω στα καπάκια και ένα γύρισμα μαζί με έναν πολύ ψηλό τύπο που θα είναι για έναν υπέροχο σκοπό και που όπως καταλαβαίνετε δεν μπορώ να σας αποκαλύψω ακόμη αλλιώς δεν θα μίλαγα με γρίφους.

Θα είσαστε όμως οι πρώτοι που θα το μάθετε όταν μου το επιτρέψουν!

Ωστόσο να σας πω ότι το Σάββατο βρέθηκα στην συναυλία της Μαρίνας Σάττι στο πολιτιστικό κέντρο Σταύρος Νιάρχος και αν δεν έχετε πάει ακόμη να πάτε τώρα! Ή τελοσπάντων το απόγευμα! Ή το πολύ πολύ αύριο!

Και όχι δεν το λέω για να βγάλετε φωτογραφίες για το ίνσταγκραμ (για όσους δεν το ξέρετε είναι ένα από τα πιο πολυφωτογραφημένα μέρη της πόλης – φυσικά και εγώ έχω φωτό του στο feed μου)

 

Αλλά γιατί είναι ό,τι πιο κοντινό σε «Ευρώπη» έχουμε στην πόλη. Για μια στιγμή σκέφτεσαι ότι υπάρχει λίγος χώρος για πολιτισμό και διάβασμα και ωραίες ταινίες και ποιότητα στην καθημερινότητα.

Εγώ τόσο ενθουσιασμένη ήμουν για το γεγονός ότι άκουγα αυτήν την μουσική, σε αυτό το περιβάλλον, που μαζί με την Ντορέττα σκαρώσαμε αυτήν την εξαιρετικής ποιότητας χορογραφία.

 

Go crazy people! Και όταν είσαστε χαρούμενοι και σφύζετε από υγεία να το χοροπηδάτε! Και να χορεύετε σαν είσαστε μόνοι σας! Και να εκτιμάτε τις μικρές χαζοχαρές της ζωής. Και να ανυπομονείτε για τα πράγματα ακόμη κι αν πρέπει να τα επινοήσετε κάποιες φορές για να βγει πιο εύκολα η καθημερινότητα. Και να πηγαίνετε βόλτες. Και να προσέχετε! Και να φοράτε ζακέτα!

Γιατί επιτέλους φθινοπώριασε.

Και ανυπομονούσα.

boo!