CELEBRITIES

Τζένη Μπαλατσινού: Το νέο παιχνίδι του γιου της και η «προειδοποίηση» στον Βασίλη Κικίλια

Instagram.com/jennybalatsinou

Η Τζένη Μπαλατσινού απέκτησε το 4ο παιδί της, τα Χριστούγεννα του 2020. Ο 1,5 ετών Παναγιώτης Αντώνιος, το παιδί που απέκτησε με τον σύζυγό της, Βασίλη Κικίλια ήταν που πρωταγωνίστησε στην τελευταία της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Εκεί, συχνά μοιράζεται τις στιγμές της καθημερινότητας της μαζί του, με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο γιος της, περνούν αυτές τις ημέρες κυριολεκτικά αχώριστοι, καθώς ο Βασίλης Κικίλιας βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και μπήκε σε καραντίνα. «Σήμερα διαγνώστηκα θετικός στη νόσο COVID-19 και συνεπώς τις επόμενες μέρες, θα ασκώ τα καθήκοντά μου από το σπίτι. Να προσέχετε όλοι την Υγεία σας και να θυμάστε ότι ο εμβολιασμός παρέχει την καλύτερη δυνατή ασφάλεια από την σοβαρή νόσηση», είχε γράψει μέσω Twitter ο υπουργός Τουρισμού. Όπως θα καταλάβεις από την παρακάτω ανάρτηση της συζύγου του, ο εγκλεισμός στο σπίτι δεν ισχύει μόνο για τον ίδιο, αλλά και για τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.

Η Τζένη Μπαλατσινού κατέγραψε τον μικρό τους γιο σε ένα video, στο οποίο ο Παναγιώτης Αντώνιος έχει βρει ένα νέο παιχνίδι για να απασχοληθεί. Το παιχνίδι αυτό βέβαια, δεν ήταν ακριβώς παιχνίδι, αλλά το πλυντήριο του σπιτιού, τον διακόπτη του οποίου γύριζε προσηλωμένο το 1,5 έτους αγοράκι.

«Αν δεν πάμε σύντομα στο πάρκο, όλες οι συσκευές στο σπίτι θα χρειαστούν επισκευή», σχολίασε με χιούμορ η Τζένη Μπαλατσινού κάνοντας mention τον Βασίλη Κικίλια κι αποκαλύπτοντας το γλυκό υποκοριστικό που χρησιμοποιούν για τον γιο τους. #mpaklavas ήταν το hashtag που συνόδευσε τη δημοσίευση. Τα ξανθά μαλλιά και τα μικρά χέρια του Παναγιώτη Αντώνιου συνέθεταν την πραγματικά γλυκιά εικόνα που ταιριάζει με το «παρατσούκλι» του.

Τον περασμένο Μάρτιο, η Τζένη Μπαλατσινού, ο Παναγιώτης Αντώνιος και ο Βασίλης Κικίλιας πραγματοποίησαν την πρώτη τους επίσημη οικογενειακή εμφάνιση καθώς παραβρέθηκαν στην στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου. Οι δυο υπερήφανοι γονείς δεν έπαψαν να χαμογελούν κρατώντας στην αγκαλιά τους τον γιο τους, κι αν κρίνουμε από το παραπάνω video, δεν σταματούν να χαμογελούν ούτε στην καραντίνα μαζί του. Ακόμα κι αν αυτό τους κοστίσει μερικές ηλεκτρονικές συσκευές.

«Ανέκαθεν, ήθελα μεγάλη οικογένεια γιατί είμαι μοναχοπαίδι. Ονειρευόμουν το μικρό σπίτι στο λιβάδι, με παιδιά, ζώα και τα πάντα μέσα. Ήθελα από μικρή να παντρευτώ και να κάνω πολλά παιδιά. Δεν μπορώ να σκεφτώ τον εαυτό μου αλλιώς. Θεωρώ ότι το σημαντικότερο πράγμα στη ζωή μου, είναι η οικογένεια και τα παιδιά μου. Ίσως επειδή ακριβώς έχω αυτή τη σταθερή βάση, μπορώ να αντλώ δύναμη και να συνεχίζω», είχε πει πρόσφατα η Τζένη Μπαλατσινού στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω για το γεγονός ότι απέκτησε 4 παιδιά «ένα σε κάθε δεκαετία» όπως έχει πει η ίδια.

Η πολύτεκνη μητέρα, είχε μοιραστεί και το δικό της μήνυμα προς τις γυναίκες που θέλουν να γίνουν μαμάδες σε μεγαλύτερη από τη συνήθη ηλικία. Η ίδια απέκτησε τον Παναγιώτη Αντώνιο σε ηλικία 49 ετών.

«Να νιώσει ότι είναι έτοιμη, ότι ήρθε η στιγμή. Μπορεί να κάνει παιδί στα 20, μπορεί και στα 50. Μπορεί να θέλει να συμπορεύεται με έναν σύντροφο χωρίς παιδί ή να αποκτήσει παιδί χωρίς σύντροφο. Η ευθύνη του να φέρεις στον κόσμο ένα παιδί είναι πολύ μεγάλη και όταν μια γυναίκα το νιώθει συνειδητά αυτό, είναι καταλυτικό για οποιαδήποτε φοβία. Δεν χρειάζεται κάτι άλλο. Δεν ορίζουν πλέον οι επιταγές της κοινωνίας αν και πότε θα κάνει μια γυναίκα παιδί», είχε πει χαρακτηριστικά η Τζένη Μπαλατσινού.