CELEBRITIES

Τζένη Μπαλατσινού: Οι πρώτες δηλώσεις της μετά τον γάμο της Αμαλίας Κωστοπούλου

Papadakis Press/Δημήτρης Πελέκης

Η Αμαλία Κωστοπούλου παντρεύτηκε τον Jake Medwell το περασμένο σαββατοκύριακο (11-12/10) όπως αποκάλυψε η ίδια μέσα από Instagram stories που δημοσίευσε από τον πολιτικό της γάμο.

«Κα Medwell για εσάς» ήταν η ανάρτηση της Αμαλίας Κωστοπούλου μετά τον πολιτικό γάμο που πραγματοποίησε στο Τέξας, εκεί όπου ζει μόνιμα με τον Jake Medwell. Στον γάμο δεν παρευρέθηκε κανένας από την οικογένεια και τους φίλους τους καθώς το ζευγάρι επέλεξε να το αντιμετωπίσουν σαν γιορτή και να είναι οι 2 τους.

Η Τζένη Μπαλατσινού το βράδυ της Τρίτης 14 Οκτωβρίου βρέθηκε στα εγκαίνια του πρώτου Κέντρου Φυσικού Τοκετού στη χώρα, της νέας πρωτοβουλίας της Εριέττας Κούρκουλου – Λάτση και εκεί πραγματοποίησε δηλώσεις στην εκπομπή, Buongiorno τόσο για τον χώρο που βρισκόταν όσο και για τον γάμο της κόρης της. «Τους αγαπώ πολύ» αρκέστηκε να πει χαμογελώντας η Τζένη Μπαλατσινού. 

Πριν από μερικές μέρες, ο πατέρας της Αμαλίας Κωστοπούλου, Πέτρος Κωστόπουλος είχε αναφερθεί στον γάμο μέσα από την εκπομπή, Πρωινό Σαββατοκύριακο ότι: «Ήξερα πως θα γίνει μια μικρή γιορτή, τύπου αρραβώνα. Δεν ήθελαν γονείς και πολλά- πολλά κι εγώ έτσι έκανα κάποτε. Πήγαν οι 2 τους στον γάμο. Δεν πήγα. Η κόρη μου κόντεψε να τον χάσει, γιατί με πήγαινε στο αεροδρόμιο. Παντρεύτηκαν στις 2 στο Δημαρχείο, οι 2 τους»σημείωσε.

Η Αμαλία Κωστοπούλου δέχτηκε ευχές και από τους followers της στο TikTok, ενώ μεταξύ άλλων έλυσε και μερικές απορίες τους. Ανάμεσά σε αυτές ήταν ένα σχόλιο Ελληνίδας ακολούθου της που τη ρώτησε αν συνηθίζεται στις ΗΠΑ να πραγματοποιούνται και πολιτικός και θρησκευτικός γάμος. Απαντώντας, η κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου, αποκάλυψε ότι δεν θα τελέσει θρησκευτικό γάμο με τον Jake Medwell γιατί δεν έχουν την ίδια θρησκευτική πίστη για να τελέσουν τον γάμο τους με αυτόν τον τρόπο.

«Δεν μπορούμε να κάνουμε θρησκευτικό γάμο γιατί εγώ είμαι Χριστιανή και ο Τζέικ είναι Εβραίος. Αλλά ναι, συνηθίζεται γενικότερα», επεσήμανε μέσα από το βίντεο που είχε δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok.