CELEBRITY STYLE

Τόνια Σωτηροπούλου: 3 φορές που στο Instagram της βρήκαμε το τέλειο χειμωνιάτικο παλτό

www.instagram.com/toniasotiropoulou

Η Τόνια Σωτηροπούλου φοράει back-to-back εντυπωσιακά παλτό και εμείς δεν μπορούμε παρά να εμπνευστούμε.

Η Τόνια Σωτηροπούλου έχει όλα τα χαρακτηριστικά αυτού που στις ημέρες μας αποκαλούμε, ως “cool girl vibes”: είναι όμορφη, χαλαρή (σ.σ. κουλ), έχει αίσθηση του στιλ και φαίνεται να απολαμβάνει ό,τι φοράει. Αυτό είναι και το σημαντικότερο, όσον αφορά το στιλ μας. Να χαιρόμαστε με τα ρούχα που φοράμε. Κλισέ, αλλά ισχύει. Ό,τι φοράμε πρέπει να μας εκφράζει και να διασκεδάζουμε κάθε στιγμή μέσα σ’ αυτά.  Ε, λοιπόν, η Τόνια Σωτηροπούλου κάνει αυτό ακριβώς. Ή τουλάχιστον αυτό εμείς αντιλαμβανόμαστε κάθε φορά που βλέπουμε μια φωτογραφία της και μια κομψή εμφάνισή της.

Κάνοντας μια βόλτα στο προφίλ της στο Instagram, αντιληφθήκαμε ένα πράγμα: αγαπάει τα παλτό. Φυσικά, είναι χειμώνας, οπότε ένα παλτό είναι must, αρχικά για βιοποριστικούς λόγους, αλλά η Τόνια Σωτηροπούλου επιλέγει παλτό που είναι fun, στιλάτα, διαχρονικά και γενικά με λίγα λόγια μας κάνουν να θέλουμε να τα φορέσουμε κι εμείς.

Σάββατο, λοιπόν, σήμερα, τι καλύτερο από το να ξεκινήσεις τη μέρα σου με λίγο fashion inspo από την Τόνια Σωτηροπούλου; Ειδικά, αν είσαι στην αναζήτηση για ένα νέο παλτό. Η Τόνια μπορεί να σε βοηθήσει να βρεις τις απαντήσεις που ψάχνεις.

Robe coat

View this post on Instagram

London ❤️🌳 #london #lastdayofnovember

A post shared by toniasotiropoulou (@toniasotiropoulou) on

Ένα καφέ robe coat επέλεξε η Τόνια σε αυτή την εμφάνιση. Ένα τέτοιο στιλ παλτό είναι κομψό, ενώ λόγω της χαλαρής γραμμής του εκπέμπει μια casual διάθεση. Λατρεύουμε που το συνδύασε με έναν πορτοκαλί μπερέ.

Teddy coat

View this post on Instagram

🇺🇸 2020 #happynewyear #2020 #NewYork

A post shared by toniasotiropoulou (@toniasotiropoulou) on

Ένα teddy coat είναι από τα “hit” της σεζόν φέτος το χειμώνα. Η Τόνια Σωτηροπούλου επέλεξε ένα σε  παστέλ χρώμα για ένα πιο fun look.

Οικολογική γούνα

View this post on Instagram

Happy New year 🌟 #january1st #happynewdecade

A post shared by toniasotiropoulou (@toniasotiropoulou) on

Για ένα πιο εντυπωσιακό και old time classic look, η Τόνια φόρεσε ένα γούνινο παλτό (faux φυσικά), του brand H&M. Επιλέγοντας ένα σε σκούρα καφέ απόχρωση αποδίδει στην εμφάνισή της μια διαχρονική εμφάνιση. Αυτή την οικολογική γούνα θα τη φοράει για χρόνια.