CELEBRITIES

Tom Cruise: Ξέσπασε στο set του “Mission: Impossible 7” για τη μη τήρηση των μέτρων προστασίας για τον κορονοϊό. Επικίνδυνες αποστολές κυριολεκτικά

AP Photo Andrew Medichini

Ο Tom Cruise εξέφρασε τη σύγχυσή του στα μέλη του συνεργείου στα γυρίσματα της ταινίας “Mission: Impossible 7”, αφού τους είδε να «σπάνε» τα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό. Το περιστατικό επιβεβαίωσαν δύο διαφορετικές πηγές από την παραγωγή της ταινίας, στο Variety. Την είδηση δημοσίευσε πρώτη η βρετανική εφημερίδα “The Sun” και σύμφωνα με εκείνη τα λόγια που χρησιμοποίησε ο Tom Cruise όταν είδε δύο μέλη του συνεργείου του να κάθονταν πολύ κοντά ο ένας στον άλλο μπροστά σε μία οθόνη υπολογιστή ήταν: «Αν το κάνετε ξανά έχετε φύγει». Μόνο που χρησιμοποίησε λίγο πιο γλαφυρές εκφράσεις.

Σε ακουστικό υλικό που εξασφάλισε η “The Sun”, ο πρωταγωνιστής της σειράς ταινιών «Επικίνδυνες αποστολές», Tom Cruise, ακούγεται να μιλά μπροστά σε όλο το συνεργείο για τη σημασία του να ολοκληρωθούν τα γυρίσματα χωρίς περαιτέρω προβλήματα εν μέσω πανδημίας.

«Είμαστε το πρότυπο. Εκεί πίσω στο Hollywood ξεκινούν να γυρίζουν ταινίες αυτή τη στιγμή εξαιτίας μας. Επειδή πιστεύουν σε εμάς και σε αυτό που κάνουμε. Κάθε γ@@@@@@@ νύχτα είμαι στο τηλέφωνο με κάθε studio, κάθε ασφαλιστική εταιρεία και παραγωγούς και όλοι μας χρησιμοποιούν σαν παράδειγμα για να κάνουν τις ταινίες τους. Δημιουργούμε χιλιάδες θέσεις εργασίας ρε γ@@@@@@@@. Δεν θέλω καν να το ξαναδώ αυτό. Ποτέ», λέει ο Tom Cruise στο ηχητικό απόσπασμα.

Tom Cruise O Tom Cruise με την προστατευτική μάσκα του σε διάλειμμα των γυρισμάτων της ταινίας "Mission: Impossible 7" στην Ιταλία τον Οκτώβριο. / AP Photo / Andrew Medichini
O Tom Cruise με την προστατευτική μάσκα του σε διάλειμμα των γυρισμάτων της ταινίας “Mission: Impossible 7” στην Ιταλία τον Οκτώβριο.

Ο Tom Cruise ήταν εξαρχής αυστηρός με την ενίσχυση των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό στο set της ταινίας που γυρίζεται στη Βρετανία. Ο ηθοποιός προσπάθησε να συνετίσει το συνεργείο του, το οποίο όπως ισχυρίστηκε εκμεταλλεύεται το ασφαλές περιβάλλον που κατάφεραν να χτίσουν εκεί.

O Tom Cruise δεν δέχεται πλέον καμία δικαιολογία

«Καμία δικαιολογία. Μπορείτε να το πείτε αυτό στους ανθρώπους που χάνουν τα σπίτια τους επειδή η βιομηχανία μας είναι κλειστή. Αυτό δεν θα φέρει το φαγητό στο τραπέζι τους, ούτε θα πληρώσει για τις σπουδές τους. Με αυτή τη σκέψη κοιμάμαι κάθε βράδυ. Το μέλλον αυτής της γα@@@@νης βιομηχανίας», σημείωσε ο Tom Cruise. «Οπότε λυπάμαι, έχουμε ξεπεράσει το στάδιο των απολογιών. Σας το είπα και τώρα το θέλω κι αν δεν το κάνετε, είστε εκτός. Δεν θα κλείσουμε αυτή τη γ@@@@@@@ ταινία. Είναι κατανοητό; Αν το ξαναδώ, έχετε φύγει», συμπλήρωσε.

Το ηχητικό απόσπασμα κλείνει με τον Tom Cruise να απευθύνεται σε συγκεκριμένα μέλη του συνεργείου λέγοντας σε κάποιον «εσύ θα κοστίσεις τη δουλειά του άλλου».

«Είμαι ξεκάθαρος; Καταλαβαίνετε τι θέλω; Καταλαβαίνετε την ευθύνη μου; Γιατί αναμετριέμαι με τη λογική σας και να δεν είστε λογικοί και δεν μπορώ να διαχειριστώ τη λογική σας, θα απολυθείτε. Αυτό ήταν. Σας εμπιστεύομαι για να είστε εδώ», κατέληξε ο ηθοποιός.

Η ταινία “Mission: Impossible 7” είχαν σταματήσει στη Βενετία τον Φεβρουάριο του 2020 λόγω της έξαρσης του κορονοϊού και ξεκίνησαν εκ νέου τον Σεπτέμβριο. Σταμάτησαν ξανά τον Οκτώβριο όταν 12 άτομα στο set της Ιταλίας βρέθηκαν θετικά στον κορονοιό. Η παραγωγή ξεκίνησε πάλι μία εβδομάδα αργότερα και επέστρεψε τον Δεκέμβριο στη Βρετανία. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Christopher McQuarrie ενώ η πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας της είναι η 19η Νοεμβρίου του 2021.