CELEBRITIES

Το TikTok πιστεύει ότι η Selena Gomez έχανε κιλά για τον Justin Bieber. Η αντίδρασή της

H Selena Gomez την εποχή που ήταν ζευγάρι με τον Justin Bieber το 2011. @2022 Chris Pizzello/AP Images

Η Selena Gomez άφησε το πιο σύντομο σχόλιο σε ένα video στο TikTok το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022 ίσως επιβεβαιώνοντας με έναν τρόπο το πολύ θλιβερό περιεχόμενό του, σύμφωνα με το οποίο η τραγουδίστρια και ηθοποιός ήταν πάντα skinny κατά τη διάρκεια της σχέσης της με τον Justin Bieber, εξαιτίας του.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς Only Murders in The Building, που σήμερα είναι 30 ετών, σχολίασε το video που έγινε viral στο TikTok με ένα θλιμμένο emoji. Το video περιλάμβανε φωτογραφίες από την περίοδο που είχε σχέση με τον Justin Bieber και την έδειχναν αρκετά αδύνατη. Σύμφωνα με αυτό, η αιτία για να παραμένει skinny εκείνη την περίοδο η Selena Gomez ήταν πώς ο Justin Bieber «προτιμούσε τα μοντέλα».

Το video, που δημοσιεύτηκε στις 29 Νοεμβρίου 2022, έχει συγκεντρώσει 3,7 εκατομμύρια views, ενώ στο σχόλιο της Selena Gomez έχουν πατήσει like τουλάχιστον 40 χιλιάδες χρήστες της πλατφόρμας.

«Ο λόγος που η Selena είναι πάντα αδύνατη όταν είναι με τον Justin. Προτιμά τα μοντέλα. Καημένο μου μωρό», ανέφερε το video που ήταν γεμάτο από τις φωτογραφίες της Selena Gomez. Το σχόλιό της ακολούθησε, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του fan της που έφτιαξε το αρχικό video όπως μπορείς να δεις εδώ στο επίμαχο screenshot, καθώς ένιωσε ότι μάλλον επικύρωνε την άποψή του.

Σύμφωνα με ένα άλλο screenshot, που επίσης θα δεις εδώ, η Selena Gomez είχε ήδη δηλώσει μέσα από παλιότερο σχόλιό της στα social media, ότι ο Justin Bieber προτιμούσε τα μοντέλα κι ότι η ίδια ήταν «πολύ “κανονική” για εκείνον».

Πάντως σύμφωνα με άλλους σχολιαστές του video, ίσως με το θλιμένο emoji, η Selena Gomez να εξέφραζε τη θλίψη της που ακόμα και σήμερα η εικόνα του σώματός της γίνεται αντικείμενο σχολιασμού, είτε αυτό συμβαίνει με θετικό, είτε με αρνητικό πρόσημο. Άλλοι μίλησαν για τη διάγνωσή της με Λύκο το 2015 για την οποία χρειάστηκε να πάρει θεραπεία και να κάνει μεταμόσχευση νεφρού το 2017. Δεν ήταν μόνο η εικόνα της που άλλαζε όλο αυτό το διάστημα εξαιτίας της θεραπείας, ήταν και η ζωή της ολόκληρη.

Εξάλλου τον περασμένο Απρίλιο, η Selena Gomez μέσα από ένα video της στο TikTok είχε απαντήσει αποστομωτικά σε όσους σχολιάζουν το βάρος της. «Δεν με ενδιαφέρει το βάρος μου γιατί οι άνθρωποι το κρίνουν όπως και να έχει. “Είσαι πολύ αδύνατη. Είσαι πολύ χοντρή. Αυτό δεν σου ταιριάζει. Μπλα μπλα μπλα. Μ@@@@, είμαι τέλεια όπως είμαι. Ηθικό δίδαγμα; Άντε γεια», είχε πει η Selena Gomez.

Η Selena Gomez και ο Justin Bieber είχαν συστηθεί από τους managers τους το 2009 και έναν χρόνο αργότερα έγιναν ζευγάρι. Παρέμειναν μαζί σε μία on and off σχέση μέχρι το οριστικό τέλος το 2018. Το 2020 η Selena Gomez είχε αναφερθεί σε συνέντευξή της στη δύναμη που βρήκε μέσα από τον χωρισμό τους.

«Είναι επικίνδυνο να παραμείνεις στην ψυχολογία του θύματος. Δεν θέλω να δείξω ασέβεια, αλλά όντως νιώθω ότι ήμουν θύμα μίας συγκεκριμένου τύπου κακοποίησης», δήλωσε η Selena Gomez, εξηγώντας ταυτόχρονα ότι η κακοποίηση αυτή ήταν ψυχολογική. Την ίδια χρονιά είχε αποκαλύψει ότι διαγνώστηκε με διπολική διαταραχή.

Τον περασμένο μήνα πάντως, η Selena Gomez στο ντοκιμαντέρ της Selena Gomez: My Mind & Me, η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι έχει ξεκινήσει να σκέφτεται αυτή τη σχέση του παρελθόντος της με θετικό τρόπο. «Νιώθω ότι έπρεπε να περάσω τον χειρότερο χωρισμό. Νομίζω ότι έπρεπε να συμβεί και τελικά ήταν το καλύτερο πράγμα που μου συνέβη ποτέ», είπε.