ΡΟΥΛΑ ΚΟΡΟΜΗΛΑ

Το συγκινητικό “αντίο” της Ρούλας Κορομηλά στο Μega

Η τηλεοπτική της πορεία από ένα σημαντικό σημείο κι έπειτα ταυτίστηκε με εκείνη του «Μεγάλου Καναλιού». Η Ρούλα Κορομηλά είχε για πολλά χρόνια «σπίτι» της το Mega. Τo Bravo, το Bravissimo και άλλες ακόμα εκπομπές έβγαιναν από τη συχνότητά του. Εργάσθηκε εκεί για επτά χρόνια, έδωσε και πήρε μεγάλες δόξες. 

Με αφορμή την απόφαση περί οριστικού κλεισίματος και παύσης της λειτουργίας του σταθμού, η Ρούλα Κορομηλά αποχαιρέτησε δημόσια το Mega, με μία αρκετά συγκινητική, ειλικρινή αλλά και αισιόδοξη ανάρτηση. Γλυκόπικρη, όπως η ζωή:

«Το @megatvcom δε θα σβήσει ποτέ από την καρδιά μου. 7 χρόνια από την τηλεοπτική μου πορεία γεμάτα χαρές, αγωνία, συγκίνηση, επιτυχία, λάμψη, θετική ενέργεια, ανθρωπιά! Χρόνια γεμάτα δημιουργία και έμπνευση που κανείς δε θα μπορέσει να τα σβήσει από τη μνήμη μας! Η τηλεόραση είναι ομαδική δουλειά πολλών ανθρώπων μπροστά και πίσω από τις κάμερες που απαιτεί αγάπη, δόσιμο και κατάθεση ψυχής. “Bravo”, “Bravissimo”, “Ε ναι λοιπόν” και “Τηλεμαραθώνιοι” που έδωσαν χαρά και αγκάλιασαν έμπρακτα εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά και συνανθρώπους μας σε ανάγκη. Είναι κρίμα το MEGA να “τελειώνει” έτσι άδοξα, με μαύρο στις οθόνες μας και με εκατοντάδες εργαζομένων στο δρόμο. Στο μαύρο και στο σκοτάδι απαντώ με φως και αισιοδοξία και κρατώ μέσα μου για πάντα το καλό και το θετικό! #IamRoula #MegaChannel #MegaMou» γράφει η Ρούλα Κορομηλά.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency