ΡΟΥΛΑ ΚΟΡΟΜΗΛΑ

Το πρώτο μήνυμα της Ρούλας Κορομηλά μετά την αποχώρηση από το E

Ξαφνική αυλαία έπεσε στην εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά στο EPSILON TV. Το κανάλι, επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που κυκλοφορούσαν από την Δευτέρα και ανέφερε ότι "έληξε ομαλά η συνεργασία" του με την γνωστή παρουσιάστρια.

Όπως διαβάζουμε στο People, η Ρούλα Κορομηλά και το EPSILON ήρθαν σε ρήξη λόγω της υπέρβασης του προϋπολογισμού για κάθε επεισόδιο της εκπομπής “Bravo Ρούλα”. Επίσης, ένας ακόμα λόγος διαφωνίας ήταν η επιθυμία του Μένιου Φουρθιώτη να είναι στο πλευρό της Ρούλας Κορομηλά ως συμπαρουσιαστής, στο τελευταίο επεισόδιο που θα βγει από τη Σύρο. Το κανάλι από την άλλη, υποστηρίζει ότι το συμβόλαιο έληγε κανονικά στις 19 Ιουνίου.

Η Ρούλα Κορομηλά, σε όλο αυτό το χαμό που γίνεται τις τελευταίες ώρες, απάντησε με φωτογραφία στο instagram. Ανέβασε την πανσέληνο της Δευτέρας και σχολίασε “Έχει πανσέληνο απόψε κ είναι ωραία….”.

 

Στα σχόλια από κάτω από τη φωτογραφία, βρήκε χώρο να εκφράσει τη στήριξη της στη Ρούλα Κορομηλά και η Πέγκυ Ζήνα. “Σταρούμπα μου και βέβαια είναι ωραία.. όταν κοιτάς πίσω σου και έχεις κάνει τόσα που σε κάνουν περήφανη εσένα κι όλους όσους σε ακολουθούν..είναι πάντα ωραία..σ αγαπάω” της έγραψε.