ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΙΡΑ

Το νευρικό γέλιο της Κατερίνας Στικούδη για τις δηλώσεις της Φουρέιρα και η ειλικρινής απάντηση

24media

Κάποτε η Κατερίνα Στικούδη είχε δηλώσει για την Ελένη Φουρέιρα το εξής: «Δεν μπορούμε όλοι να γίνουμε φίλοι σε αυτή τη δουλειά. Αλλά δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε πιστεύω. Ότι δεν θα γίνουμε φίλοι είναι ξεκάθαρο». Η Ελένη Φουρέιρα είχε εκείνη την εποχή απαντήσει στην εκπομπή Happy Day: «Εντάξει, πολύς κόσμος μπορεί να μη θέλει να γίνει φίλος μαζί μου ή πολύς κόσμος μπορεί να μη με συμπαθεί. Δεν με απασχολούν αυτά. Ο καθένας μπορεί να βγαίνει να λέει το όνομά μου και να λέει ότι θέλει για μένα. Εμένα προσωπικά δεν με απασχολεί». Η «κόντρα» μεταξύ των δύο καλλιτέχνιδων δεν ήταν κάτι που προέκυπτε τόσο από τις δηλώσεις τους όσο από το γεγονός ότι άλλοι σύγκριναν τις εμφανίσεις τους, τα τραγούδια τους, το sexy στοιχείο που συνόδευε τα όνοματά τους κ.ο.κ.

Αυτές οι ερωτήσεις που καλούνται να απαντήσουν η Ελένη Φουρέιρα και η Κατερίνα Στικούδη εμπλουτίζονται μέσα στα χρόνια, κι έτσι χθες που η Ελένη Φουρέιρα εμφανίστηκε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά όπου και ρωτήθηκε: «Ελένη, θα προτιμούσες να κάνεις ντουέτο με την Κατερίνα Στικούδη ή να σε απατήσει ο σύντροφός σου με τη Στικούδη»;. Η Ελένη Φουρέιρα απάντησε με άνεση: «Το να με απατήσει ο σύντροφός μου με την Κατερίνα Στικούδη που είναι θεά, εντάξει ρε παιδιά, λογικό είναι να με απατήσει μαζί της. Είναι κούκλα η κοπέλα. Τι να του πω; Γιατί πήγες με αυτήν»;.

Τι; Πίστεψες ότι έληξε εκεί το θέμα; Όχι. Η Κατερίνα Στικούδη σήμερα βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό, ενημερώθηκε για τις δηλώσεις, ξέσπασε σε νευρικό γέλιο που δεν μπόρεσε να σταματήσει ακόμα και όταν το θέμα συζήτησης άλλαξε και ανάμεσα στα γέλια της είπε: «Κοίτα… βερούλα, καλά περνάμε πάμε παρακάτω! Γελάω δεν ξέρω τι να απαντήσω… είναι πάρα πολύ αστείο! Εγώ δεν έχω πρόβλημα με κάποιον τραγουδιστή, απλά αυτό που έχω πει πολλές φορές, δεν μπορούμε να γίνουμε όλοι φίλοι. Με κάποιους ταιριάζουμε περισσότερο με κάποιους λιγότερο! Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει για εμένα δεν έχω κανένα πρόβλημα».

 

Επόμενο επεισόδιο μάλλον μετά την επιστροφή της Ελένης Φουρέιρα από το Ισραήλ όπου θα βρεθεί για την εμφάνισή της στον τελικό της Eurovision. Μείνετε συντονισμένες.

Κεντρική φωτογραφία: Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου – Watkinson