CELEBRITIES

Το ξέσπασμα της Μαρίας Κορινθίου θα μπορούσε να έχει παραλήπτη οποιονδήποτε, ακόμα και τον πρώην σου

NDP Photo Agency

Την Μαρία Κορινθίου την ξέρεις καλά. Ξέρεις ότι είναι αυθόρμητη, ότι είναι συναισθηματική και ότι όταν θέλει να απαντήσει σε κάτι θα το κάνει χωρίς περιστρόφες. Ακόμα κι αν δεν ξέρεις τι είναι αυτό που την πείραξε, αν δεν έχεις καταλάβει τι ακριβώς συνέβη τις απαντήσεις της θα τις απολαύσεις και θα της συμπαρασταθείς. Κι αυτό επειδή όλο και κάπου θα ταυτιστείς, όλο και κάτι αντίστοιχο με αυτά που περιγράφει θα σου έχει συμβεί είτε στη δουλειά είτε στην προσωπική σου ζωή. Κι αυτό γιατί το ξέσπασμα της Μαρίας Κορινθίου θα μπορούσε να χρησιμεύσει ως πρότυπο σύνταξης αυτών των μακροσκελών μηνυμάτων που όλοι έχουμε κάποια στιγμή θελήσει να στείλουμε.

Διάβασε κι αυτό: Η Μαρία Κορινθίου μίλησε για την Επίδαυρο και άναψε “φωτιά” στο Πρωινό

«“Throw me to the wolves and I will come back leading the pack” Να είστε καλά που με κάνατε και έκλαψα. Αυτοί οι “κάποιοι” ξέρουν. Άλλωστε είναι γνωστό ότι το δάκρυ μου είναι η δύναμη μου. Ούτως ή αλλιώς όλα εδώ ξεπληρώνονται σε αυτή τη ζωή. Μεγάλο πράγμα το κάρμα. Έμαθα να παλεύω και να μη χαραμίζω τα όνειρα μου σε πισώπλατα μαχαιρώματα. Έμαθα να μην διαπραγματεύομαι τους αγώνες μου και τον πόνο μου. Ένα πράγμα να ξέρετε….ότι έχω δύο δυνάμεις. Πρώτον τη μαγκιά μου και την αγάπη μου γι αυτό που κάνω, που το κάθε χτύπημα είναι η τροφή μου και η δύναμη μου και δεύτερον την αγάπη του κόσμου!  Όσο κακό πάτε να μου κάνετε, χωρίς εγώ η ίδια να μπαίνω στα χωράφια κανενός και χωρίς να ενοχλώ κανένα, τόσο θα γυρίσει πίσω σας και τόσο πιο δυνατή με κάνετε», ανέφερε χθες στην ανάρτηση της στο Instagram η Μαρία Κορινθίου και θα σου πρότεινα για ακόμα περισσότερο empowerment καθώς το διαβάζεις να βάλεις να ακούσεις και το τραγούδι του Νίκου Πορτοκάλογλου «Ό,τι δε σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό».

View this post on Instagram

“Throw me to the wolves and I will come back leading the pack” Να είστε καλά που με κάνατε και έκλαψα. Αυτοί οι «κάποιοι» ξέρουν. Άλλωστε είναι γνωστό ότι το δάκρυ μου είναι η δύναμη μου. Ούτως ή αλλιώς όλα εδώ ξεπληρώνονται σε αυτή τη ζωή. Μεγάλο πράγμα το κάρμα. Έμαθα να παλεύω και να μη χαραμίζω τα όνειρα μου σε πισώπλατα μαχαιρώματα. Έμαθα να μην διαπραγματεύομαι τους αγώνες μου και τον πόνο μου. Ένα πράγμα να ξέρετε….ότι έχω δύο δυνάμεις. Πρώτον τη μαγκιά μου και την αγάπη μου γι αυτό που κάνω, που το κάθε χτύπημα είναι η τροφή μου και η δύναμη μου και δεύτερον την αγάπη του κόσμου! Όσο κακό πάτε να μου κάνετε, χωρίς εγώ η ίδια να μπαίνω στα χωράφια κανενός και χωρίς να ενοχλώ κανένα, τόσο θα γυρίσει πίσω σας και τόσο πιο δυνατή με κάνετε. Να είστε καλά λοιπόν και να σας ευχαριστήσω που μου δίνεται τέτοια δύναμη για να τα διαλύσω όλα! Άλλωστε το έχω ξαναπεί : ….θα τα γκρεμίζω μέχρι να τα ξαναφτιάξω όπως θέλω εγώ….τίποτα λιγότερο……δε χρωστάω άστρα σε κανέναν και δε ζητάω να μου χαριστούν…..κάτι ουρανούς απλά έχω βάλει στο μάτι να κατακτήσω.

A post shared by (@mariakorinthiou) on

 

Και στη συνέχεια φρόντισε να πάρεις χαρτί και μολύβι να κρατήσεις κάποιες σημειώσεις για το πώς να φροντίζεις τον εαυτό σου, πώς να τον αγκαλιάζεις, πώς να τον σπρώχνεις να ανέβει ακόμα πιο ψηλά παρά το όποιο «χτύπημα» δέχτηκες. «Να είστε καλά λοιπόν και να σας ευχαριστήσω που μου δίνετε τέτοια δύναμη για να τα διαλύσω όλα! Άλλωστε το έχω ξαναπεί: Θα τα γκρεμίζω μέχρι να τα ξαναφτιάξω όπως θέλω εγώ. Τίποτα λιγότερο… Δε χρωστάω άστρα σε κανέναν και δε ζητάω να μου χαριστούν. Κάτι ουρανούς απλά έχω βάλει στο μάτι να κατακτήσω», έγραψε η Μαρία Κορινθίου σχολιάζοντας μία φωτογραφία όπου ήταν η ίδια μισή Μαρία και μισή πάνθηρας, κι ελπίζω να έχεις κάνει την κόπια σου.

Στο δια ταύτα η Μαρία Κορινθίου δεν ξεκαθάρισε για ποιον προοριζόταν το μήνυμα που μάλλον φανερώνει κάποια σύγκρουση στην επαγγελματική της ζωή. Το Ladylike επικοινώνησε μαζί της αλλά ακόμα δεν υπάρχει κάποια δική της αντίδραση. Η ηθοποιός έχει συχνά γίνει αποδέκτης αρνητικών σχολίων κυρίως για την εικόνα της και πρωτίστως με τη μορφή σχολίων στο Instagram, ενώ πρόσφατα συνέντευξή της είχε μιλήσει και για τα αρνητικά σχόλια των media εναντίον της. «Έχω πολεμηθεί από τα media γιατί βγάζω την αλήθεια μου και γιατί δεν έχω και πλάτες. Ό,τι κάνω το κάνω με τις δικές μου δυνάμεις, με ό,τι μπορώ και βγάζω προς τα έξω και αυτό είναι η ψυχή μου. Δεν έχω δεχτεί τόσο πολύ πόλεμο από τα media, είναι κάτι πιο εσωτερικό, είναι 2 – 3 άνθρωποι αυτοί που ίσως ενοχλώ, μέχρι εκεί. Αλλά το να με πολεμούν είναι η τροφή μου, με δυναμώνει, με πεισμώνει και κάνω 10 φορές περισσότερα πράγματα από ότι πριν», είχε πει χαρακτηριστικά.

 

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photo Agency