CELEBRITIES

Τι τρέχει με την πριγκίπισσα Charlene; Το συγκινητικό μήνυμα των παιδιών της ενώ εκείνη βρίσκεται σε θεραπευτικό κέντρο

@2021 Eric Gaillard/Pool photo via AP/ AP Images

Αυτή η Εθνική Ημέρα του Μονακό ήταν σίγουρα πολύ διαφορετική απ’ όλες τις προηγούμενες. Στο μπαλκόνι του παλατιού στεκόταν ο πρίγκιπας Αλβερτος και στο πλευρό του βρίσκονταν τα 6 ετών δίδυμα παιδιά του, πρίγκιπας Jaques και πριγκίπισσα Gabriella. Και παρόλο που η πριγκίπισσα Charlene υποτίθεται ότι θα βρισκόταν εκεί μαζί τους, δεν ήταν πουθενά.

Η πριγκίπισσα Charlene μετά από 8 μήνες απουσίας επέστρεψε στο Μονακό τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου. Ο πρίγκιπας Αλβέρτος είχε πει ότι η σύζυγός του θα ήταν παρούσα στο πριγκιπάτο για τις εκδηλώσεις της Εθνικής Ημέρας, που πλησίαζαν αλλά εκείνη ακύρωσε τις εμφανίσεις της. Την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου, 2 ημέρες πριν βγει στο μπαλκόνι του παλατιού με τα παιδιά του, ο πρίγκιπας Αλβέρτος μιλώντας στη Monaco – Matin, αποκάλυψε ότι η Charlene είχε φύγει ξανά. Η τοποθεσία της παραμένει μυστική.

«Η πριγκίπισσα Charlene είναι καλύτερα, αλλά ακόμα χρειάζεται ξεκούραση και ηρεμία. Δεν είναι στο πριγκιπάτο αλλά θα μπορέσουμε να την επισκεφθούμε πολύ σύντομα. Δεν μπορώ να σας πω περισσότερα λόγω διακριτικότητας. Υπάρχει μία κούραση, όχι μόνο σωματική, που μπορεί να θεραπευτεί μόνο με μία περίοδο ξεκούρασης και παρακολούθησης», είπε χαρακτηριστικά. Και βγήκε στο μπαλκόνι.

Το συγκινητικό ήταν ότι τα μόλις 6 ετών δίδυμα παιδιά του ζευγαριού, κρατούσαν στα χέρια τους μηνύματα για τη μητέρα τους. Οι ζωγραφιές τους ανέγραφαν το μόνο πράγμα που ήθελαν να της πουν: «Μας λείπεις μανούλα». «Σ’ αγαπάμε μανούλα». Τα δύο παιδιά, ο μπαμπάς τους και οι ζωγραφίες τους έκαναν τον γύρο του κόσμου. Ελπίζουμε πως κάπου σε αυτή τη μυστική τοποθεσία όπου βρίσκεται τις είδε και η πρώην κολυμβήτρια και νυν ευγενής του Μονακό.

πριγκίπισσα Charlene @2021 Daniel Cole/ AP Images

Η πριγκίπισσα Charlene και η περιπέτεια υγείας που δεν λέει να τελειώσει

Η Οδύσσεια της υγείας της πριγκίπισσας Charlene ξεκίνησε τον περασμένο Μάρτιο όσο βρισκόταν στον τόπο καταγωγής της, τη Νότιο Αφρική για ένα προγραμματισμένο ταξίδι δύο εβδομάδων. Μία παλιότερη επέμβαση στους ρινικούς κόλπους της είχε επιπλοκές και χρειάστηκε να μείνει παραπάνω εκεί.

Τον Αύγουστο είπε σε ραδιοφωνική της συνέντευξη ότι είχε πρόβλημα με τη ρύθμιση της πίεσης στα αυτιά της κι έτσι ήταν αδύνατο να επιστρέψει αεροπορικώς στο Μονακό. Ακολούθησαν δύο ακόμα επεμβάσεις και νοσηλείες για επιπλοκές τον Σεπτέμβριο. Στις 8 Νοεμβρίου συνάντησε ξανά τα δίδυμα παιδιά της και τον σύζυγό της. Μία φωτογραφία που ανέφερε «Ευτυχισμένη μέρα σήμερα», δημοσιεύτηκε στο Instagram της. «Σας ευχαριστώ όλους για τη δύναμη που μου δίνετε», πρόσθετε η πριγκίπισσα Charlene.

Οι φήμες για κρίση στον γάμο της με τον Αλβέρτο και η παρέμβασή του για τη θεραπεία της

Τον Ιούλιο το Paris Match ανέφερε ότι η πριγκίπισσα Charlene του Μονακό μάλλον απουσίαζε λόγω των προβλημάτων στον γάμο της με τον πρίγκιπα Αλβερτο. Όπως έγραφε οι δυο τους περνούσαν ούτως ή άλλως πολύ χρόνο χωριστά και πριν την ασθένειά της.

Μιλώντας στο περιοδικό People ο πρίγκιπας Αλβερτος διέψευσε μία μία τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει για την υγεία της Charlene και τη σχέση τους, ενώ αποκάλυψε ότι χρειάστηκε να γίνει μία οικογενειακή παρέμβαση ώστε η Charlene να μεταφερθεί σε θεραπευτικό κέντρο για την αποκατάστασή της υγείας της. Ο πρίγκιπας Αλβέρτος σημείωσε ότι η σύζυγός του κατάλαβε ότι χρειαζόταν βοήθεια.

Όπως είπε στις αρχικές ώρες της επίσκεψής της στο Μονακό η Charlene έδειχνε καλά, αλλά σύντομα έγινε φανερό ότι «ήταν φανερά εξουθενωμένη σωματικά και συναισθηματικά. Δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει επίσημα καθήκοντα, τη ζωή γενικά ή ακόμα και την οικογενειακή ζωή», όπως είπε. Απέδωσε την κατάσταση «σε διάφορους παράγοντες που αποτελούν ιδιωτικά ζητήματα».

Η πρόσφατη ανάρτηση της Charlene απο τη μυστική τοποθεσία όπου βρίσκεται.

«Καθίσαμε με τους αδερφούς της και την κουνιάδα της. Είχε πάρει την απόφασή της κι εμείς το μόνο που θέλαμε ήταν να την επιβεβαίωσει μπροστά μας. Το ήθελε. Ήξερε ήδη ότι το καλύτερο για εκείνη ήταν να φύγει και να ξεκουραστεί και να έχει ένα πραγματικό πρωτόκολλο ιατρικής θεραπείας να ακολουθήσει. Και όχι στο Μονακό. Για λόγους ιδιωτικότητας έπρεπε να είναι κάπου έξω από το Μονακό», είπε ο πρίγκιπας Αλβέρτος.

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος διαψεύδει τις φήμες για την υγεία της συζύγου του

«Επειδή ξέρω ότι κυκλοφορούν φήμες εκεί έξω αφήστε με να ξεκαθαρίσω: Αυτό δεν είναι COVID. Δεν έχει σχέση με κάποιον καρκίνο. Δεν είναι θέμα προσωπικής σχέσης. Κι αν θέλετε να συζητήσουμε και μία άλλη φήμη, δεν συνδέεται με πλαστική χειρουργική ή κάποια επέμβαση στο πρόσωπο, με τίποτα», σημείωσε μιλώντας για την πριγκίπισσα Charlene.

«Αυτά δεν είναι προβλήματα που έχουν να κάνουν με τη σχέση μας. Δεν έχουν καμία σχέση με τον δεσμό μεταξύ δύο συζύγων. Είναι διαφορετικής φύσης», συμπλήρωσε.

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος εξήγησε και στο People ότι είναι στα σχέδιά του να την επισκεφθεί μαζί με τα παιδιά τους, αλλά ότι δεν μπορούσε να πει με σιγουριά το πότε θα συμβεί αυτό. «Αυτή είναι η πιο φορτωμένη με υποχρεώσεις εποχή του χρόνου. Δεν έχω χρόνο να κυκλοφορώ λυπημένος. Είμαι εντάξει. Σίγουρα με λυπεί η κατάσταση, αλλά είναι σε ένα καλό σημείο τώρα. Θα αναρρώσει κι αυτό είναι το καλύτερο μέρος για εκείνη», κατέληξε.