CELEBRITIES

Τι πραγματικά συνέβη με τον Tom Cruise, την Emily Blunt και τη λέξη μ@@@@;

@2022 Jon Furniss/Invision/AP Images

Η Emily Blunt και ο Tom Cruise συνεργάστηκαν στην ταινία του 2014 Edge of Tomorrow. Κι αν για τον Mission Impossible, Tom Cruise ο ρόλος του σε αυτή την περιπέτεια ήταν τόσο εύκολος, όσο κι ένας απλός περίπατος, για τη συμπρωταγωνίστριά του δεν ήταν έτσι τα πράγματα.

Όπως είπε σε συνέντευξή της, η Emily Blunt χρειάστηκε 2,5 μήνες προπόνησης για τον ρόλο της, που περιλάμβανε μάλιστα την άσκηση φορώντας βαριά γιλέκα, καθώς τα κοστούμια που θα φορούσε στους 5 μήνες των γυρισμάτων για την ταινία της με τον Tom Cruise, ήταν αρκετά βαριά. Μάλιστα, το βάρος ήταν τόσο, που κάποια στιγμή η Emily Blunt έβαλε τα κλάματα στο πλατό.

«Έπρεπε να φορέσουμε εκείνες τις τεράστιες ρομποτικές στολές», θυμήθηκε μιλώντας στο podcast Smartless του Jason Bateman, η Emily Blunt. «Νομίζω ότι θα ήταν υπέροχα αν μπορούσαν να μας τις βάλουν με CGI», πρόσθεσε κι έπειτα εξιστόρησε το δικό της «δράμα» με τις στολές, τις οποίες μπορείς να θυμηθείς στο παρακάτω trailer της ταινίας του 2014.

«Δεν υπήρχε τίποτα άνετο σε αυτές τις στολές. Η δικιά μου ζύγιζε περίπου 38 κιλά. Ήταν τόσο βαριά. Την πρώτη φορά που την έβαλα, ξεκίνησα να κλαίω μπροστά στον Tom και δεν ήξερε τι να κάνει», είπε για τη στιγμή που μοιράστηκε με τον Tom Cruise. Κι έπειτα μίλησε για την αντίδρασή του.

«Με κοίταζε και μου έλεγε “Το ξέρω, το ξέρω”. Κι εγώ του είπα “Tom, δεν είμαι σίγουρη πώς θα τα βγάλω πέρα με αυτό το γύρισμα” και έβαλα τα κλάματα. Είπα “Νιώθω κάπως να πανικοβάλομαι για όλο το γύρισμα”», σημείωσε η Emily Blunt. «Με κοίταξε για πολλή ώρα, χωρίς να ξέρει τι πρέπει να κάνει και μετά μου είπε. “Έλα τώρα, σταμάτα να είσαι τόσο μ@@@@, εντάξει;”. Γέλασα και το ξεπεράσαμε», κατέληξε γελώντας η Emily Blunt.

Και έγινε ο κακός χαμός. Και δικαίως αν θες τη γνώμη μου. Η Emily Blunt σίγουρα δεν τη θέλει, αλλά ο Tom Cruise δεν ακούστηκε μόνο αντιεπαγγελματικός, αλλά και τρομερά σεξιστής με αυτό που είπε. Η λέξη pussy, όπως ήταν η αγγλική λέξη που χρησιμοποίησε ο Tom Cruise, εκτός από γατάκι σημαίνει και μ@@@@ και με αυτή την έννοια χρησιμοποιείται για να περιγράψει κάποιον δειλό, γιατί στερεοτυπικά το θάρρος είναι συνδεδεμένο με τα πέη ως φαίνεται.

Το να διαβάζει κανείς αυτές τις λέξεις που ήρθαν σε μία ευαίσθητη στιγμή ενός ανθρώπου φαντάζει τουλάχιστον σκληρό. Αλλά η Emily Blunt θυμώνει που θυμώνουμε. Όπως λέει η ίδια, όλα αυτά είναι μία μεγάλη παρεξήγηση γύρω από μία ιστορία που την κάνει ακόμα και σήμερα να γελάει. Εμείς φυσικά δεν αμφισβητούμε τη δική της αλήθεια. Κι ας μας άναψαν τα λαμπάκια με την ατάκα του Tom Cruise.

Σε δήλωσή της προς το E!News η Emily Blunt τόνισε ότι οι ατάκες της απομονώθηκαν κι όσα είπε «τα πήραν πολύ κυριολεκτικά και αποσπασματικά, χωρίς τα συμφραζόμενα».

«Είναι ανόητο που προβάλλεται ως κάτι που με πρόσβαλε. Δεν με πρόσβαλε. Μοιράστηκα την ιστορία με τόση ελαφρότητα, όση ακριβώς είχαν και τα λόγια του Tom. Λατρεύω τον Tom, είναι ένας αγαπημένος μου φίλος και ήταν εξαιρετικός μαζί μου. Μου το είπε ως αστείο για να με κάνει να γελάσω και το κατάφερε απόλυτα. Και είναι κάτι που ακόμα με κάνει να γελάω μέχρι σήμερα», τόνισε υπερασπιζόμενη τον Tom Cruise και τη φιλία τους, η Emily Blunt.

Ήταν, λοιπόν, όλα μία παρεξήγηση. Τουλάχιστον σε ό,τι αφορά την ίδια. Γιατί ακόμα και τώρα σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι που δεν θα ήθελαν να τους αποκαλούν μ@@@@@ στον εργασιακό τους χώρο, ακόμα κι αν η πρόθεση των άλλων είναι να τους κάνουν να γελάσουν. Έτσι δεν είναι;