ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ

Την Ελένη Μενεγάκη με μαγιό την είδες;

Κορμί θανατηφόρο σε θέλω με έναν όρο μας κάνει να τραγουδάμε η Ελένη Μενεγάκη, καθώς ξεφυλλίζουμε τα καινούργιο ΟΚ! και Hello και βλέπουμε παπαρατσικές φωτογραφίες της από την πρώτη της θερινή εξόρμηση στα Άχλα. 

 

Όπως πληροφορηθήκαμε διαβάζοντας το άρθρο, η Ελένη βρέθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο μαζί με το σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο και τις κόρες της στα αγαπημένα της Άχλα στην Άνδρο και το πρωί του Σαββάτου της 9ης Απριλίου ξάπλωσε στην αγαπημένη της παραλία προκειμένου να τη λούσει ο ήλιος.

Η ίδια μάλιστα έθεσε το καίριο ερώτημα μέσω του Twitter της και ενώ βρισκόταν τ’ ανάσκελα στην παραλία “Δεν είναι μέρα για βουτιές;”, ενώ στο Instagram της ανέβασε και φωτογραφικό ενσταντανέ που μύριζε αλάτι και ιώδιο με τη λεζάντα “μέρα για θάλασσα”.

 

Το θέμα μας όμως δεν είναι το τι πόσταρε η Ελένη και το πώς πέρασε στην ήσυχη παραλία της Άνδρου. Το θέμα μας είναι πως η ετών 46 διάσημη παρουσιάστρια ένα ένα σώμα που θα ζήλευε μέχρι και η Monica η Bellucci. Με τις καμπύλες του και με τον ωραίο ορθό κοιλιακό γραμμωμένο τόσο όσο. Για να μην μιλήσουμε και για το μπούστο, το οποίο αναδεικνύεται με τον τρόπο το σωστό.

 

Μπράβο Ελένη. Όχι μπράβο.