CELEBRITIES

Ησαΐας Ματιάμπα: Σπάνια, οικογενειακή βόλτα με τη σύζυγο και τον γιο του

Instagram.com/isaiasmatiaba

Την άνοιξη του 2018, ο Ησαΐας Ματιάμπα έγινε μπαμπάς. Λίγους μήνες πριν είχε πραγματοποιήσει τον πολιτικό του γάμο με τη σύντροφό του, Βασιλική Καλανιώτη, ενώ σχεδόν έναν χρόνο μετά τη γέννηση του γιου τους, οι δυο τους παντρεύτηκαν και με θρησκευτικό γάμο στην Λάρνακα της Κύπρου, καθώς η σύντροφος του τραγουδιστή κατάγεται από εκεί. Ο Ησαΐας Ματιάμπα, η Βασιλική Καλανιώτη και ο μικρός τους γιος, Ηρακλής, ζουν μία ευτυχισμένη ζωή για τρεις και οι παρακάτω φωτογραφίες είναι η απόδειξη.

Ο Ησαΐας Ματιάμπα προφυλάσσει την προσωπική του ζωή κι αυτό το αποδεικνύει το γεγονός ότι τόσο ο γάμος του όσο και η γέννηση του παιδιού του διέφυγαν της προσοχής των δημοσιογράφων και δημοσιεύτηκαν καιρό αφού έγιναν. Καταλαβαίνεις, λοιπόν, ότι οι κοινές του εμφανίσεις με την σύζυγό του και τον γιο του, γίνονται αντιληπτές από τον φωτογραφικό φακό σπάνια.

O Ησαΐας Ματιάμπα στον πιο ωραίο ρόλο της ζωής του, αυτόν του ενεργού μπαμπά

Η τελευταία τους έξοδος σε παιδική χαρά στη Γλυφάδα, ωστόσο, καταγράφηκε σε στιγμιότυπα που μαρτυρούν ότι ο Ησαΐας Ματιάμπα έχει αναλάβει τον πιο ευτυχισμένο ρόλο της ζωής του, αυτόν του ενεργού μπαμπά.

Ησαΐας Ματιάμπα Δημήτρης Πελέκης/Papadakis Press
Ησαΐας Ματιάμπα Δημήτρης Πελέκης/Papadakis Press
Δημήτρης Πελέκης/Papadakis Press
Ησαΐας Ματιάμπα Δημήτρης Πελέκης/Papadakis Press

Η φορά που μίλησε για τον γιο του κι έδωσε μία απάντηση που πρέπει να γίνει copy paste απ’ όλους τους γονείς

«Ο Ηρακλής έχει δείξει στοιχεία ανεξάρτητου χαρακτήρα από την αρχή. Γενικά είναι πολύ δυνατή προσωπικότητα, κάτι που με χαροποιεί. Έχει μια καλή βάση, στην οποία βέβαια συμβάλλουμε κι εμείς. Ως γονείς έχουμε την εξής επιθυμία: να του δώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα ερεθίσματα», είχε πει ο Ησαΐας Ματιάμπα για τον γιο του στο περιοδικό Hellο!.

Ησαΐας Ματιάμπα Δημήτρης Πελέκης/Papadakis Press
Ησαΐας Ματιάμπα Δημήτρης Πελέκης/Papadakis Press

«Δεν θα γίνω ποτέ ο πατέρας που θέλει το παιδί του να έχει οπωσδήποτε τους καλύτερους βαθμούς. Για μένα σημασία έχει να είναι καλός άνθρωπος, να τα έχει καλά με τον εαυτό του και να νιώθει ωραία με ό,τι κάνει», πρόσθετε ο τραγουδιστής.

Ο Ησαΐας Ματιάμπα το 2021 κυκλοφόρησε το τραγούδι του Μία ανάσα για δύο, στο videoclip του οποίου πρωταγωνίστησε με τη σύζυγό του, Βασιλική. Στην ίδια συνέντευξή του για το Hello! o τραγουδιστής αποκάλυψε ότι έχουν συζητήσει με τη σύζυγό του, το ενδεχόμενο ο Ηρακλής να τους ανακοινώσει κάποια στιγμή ότι είναι ομοφυλόφιλος. Η απάντησή του και η κοινή τους στάση για το θέμα είναι παράδειγμα copy paste για κάθε γονιό.

Δημήτρης Πελέκης/Papadakis Press

«Είναι κάτι το οποίο συζητάμε που και που με τη Βασιλική και είμαστε και οι δύο στην ίδια γραμμή. Δεν θα μας απασχολήσει καθόλου. Γι’ αυτό τονίζω ότι πρέπει να τα έχουμε καλά με τον εαυτό μας. Με ενδιαφέρει να αγαπά τον εαυτό του όπως είναι και όχι αν θα του βάλουν μια ταμπέλα. Το μόνο που με νοιάζει είναι να είναι ευτυχισμένος άνθρωπος», είχε πει ο Ησαΐας Ματιάμπα. Και μπράβο του.