CELEBRITIES

“Θα είμαι εγώ υπεύθυνη αν το αφήσω έτσι”: Η Σοφία Παυλίδου επανέρχεται με δηλώσεις για το περιστατικό ξυλοδαρμού

NDP PHOTO AGENCY

Από χτες συγκλονίζει το περιστατικό του φερόμενου ξυλοδαρμού που, ισχυρίζεται ότι, υπέστη η ηθοποιός Σοφία Παυλίδου από τον συμπρωταγωνιστή της στο θέατρο, Μάνο Παπαγιάννη στον οποίο έχει υποβάλει μήνυση. Από τη μεριά του, ο Μάνος Παπαγιάννης όχι απλώς αρνείται όσα έχουν ακουστεί, λέγοντας ότι δεν δεν υπήρξε ποτέ χειροδικία, αλλά έχει καταθέσει και εκείνος μήνυση ενάντια στην ηθοποιό με αποδεικτικό ιατρική βεβαίωση για τραυματισμό του ίδιου, εκδορές και αμυχές στο σώμα του.

Μετά από αυτή την είδηση η τραυματισμένη ηθοποιός μίλησε τηλεφωνικά στο κεντρικό δελτίο του Alpha περιγράφοντας για άλλη μια φορά το γεγονός, δηλώνοντας μάλιστα ότι, πλέον, νιώθει ευθύνη να το αφήσει να περάσει έτσι.

«Πιστεύω δεν έχει καταλάβει τι έχει κάνει και, αφού το έκανε σε μένα, πάει να πει ότι με μεγάλη ευκολία θα το ξανακάνει κι εγώ αυτό δεν θέλω να συμβεί. Θα είμαι υπεύθυνη κι εγώ αν το αφήσω αυτό το πράγμα έτσι!», είπε.

Προηγουμένως περιγράφοντας το γεγονός δήλωσε τα εξής:

«Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να έχει εκδορές γιατί εγώ δεν πρόλαβα, δεν είχα περιθώρια αντίδρασης γιατί ήταν και η στιγμή που αλλάζαμε ρούχα. Ο κύριος Παπαγιάννης εμφανίστηκε ημίγυμνος, χωρίς παπούτσια και δεν άκουσα τα βήματά του στα σκαλιά. Είχα κλείσει την πόρτα του καμαρινιού για να μην ακούω τις βρισιές του και με αιφνιδίασε, δεν είχα περιθώριο αντίδρασης. Το βρίσκω αστείο αυτό με τις εκδορές και αν όντως έχει πάει σε γιατρό, σίγουρα δεν πήγε εκείνη την ημέρα, ώστε να υπάρχει ημερομηνία και να είναι από μένα αυτές οι εκδορές».

Η ίδια ισχυρίζεται πως έχει μώλωπες και είναι σε σοκ ενώ απέχει από την παράσταση αφού, αναγκαστικά, είναι στο σπίτι με αναρρωτική άδεια.

«Επειδή δεν σταματούσε να με βρίζει, έκλεισα την πόρτα του καμαρινιού μου. Μου είπαν ότι έλεγε εκείνη τη στιγμή ότι “εμένα δεν θα μου κλείνει κανένας τις πόρτες” γιατί εγώ μέσα στο σοκ δεν τα θυμάμαι πολύ καλά αυτά όλα για να σας πω την αλήθεια, τα λόγια ακριβώς που έλεγε. Κλώτσησε την πόρτα του καμαρινιού και με έπιασε από το λαιμό κατευθείαν και με πέταξε πίσω. Ο χώρος δεν είναι μεγάλος, έπεσα πάνω στην καρέκλα που βρισκόταν από πίσω μου. Έτσι χτύπησα στη σπονδυλική μου στήλη και στο πόδι και, ευτυχώς, δεν χτύπησα το κεφάλι μου στο νεροχύτη από πίσω. Εκείνη τη στιγμή βρισκόταν εκεί η Κόνι Μεταξά και το είδε όλο και ο Σωτήρης Καλυβάτσης που ήταν κάτω και ανέβηκε, αφού είχα πέσει κάτω. Η κυρία Βάσια Τριφύλλη και η Ρέα Τουτουνζή είχαν αποχωρήσει από το χώρο», αναφέρει.

«Αν πραγματικά αυτός ο άνθρωπος είχε μετανιώσει γι’ αυτό που έκανε, θα έπρεπε να με είχε πάρει ένα τηλέφωνο τόσες μέρες. Να τα βρούμε. Νομίζω ότι πια και η συγγνώμη δεν έχει νόημα μετά από τόσες μέρες. Δεν μπορώ να ξαναπαίξω με αυτόν τον άνθρωπο που με ξυλοκόπησε και αυτό είναι ένα ποινικό αδίκημα. Δεν είναι ότι απλά με έβρισε, ότι απλά τσακωθήκαμε. Μπήκε βίαια μέσα στο καμαρίνι μου και με χτύπησε. Έχω μώλωπες, είμαι σε σοκ εδώ και μέρες, είμαι ψυχολογικά χάλια. Κινδυνεύω να χάσω τη δουλειά μου, αλλά αυτό είναι άλλο κομμάτι που θα το αποφασίσει η επιχείρηση. Αλλά μου είναι πάρα πολύ δύσκολο ακόμα και να αντικρίσω αυτόν τον άνθρωπο».

Κεντρική φωτογραφία: NDP PHOTO AGENCY