CELEBRITIES

Ταμίλα Κουλίεβα: Κάνει πρώτη φορά sup και στέλνει μήνυμα που θα μιλήσει απευθείας στην καρδιά σου

24MEDIA Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου – Watkinson

Η Ταμίλα Κουλίεβα ξεκίνησε την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου με άκρως καλοκαιρινό mood. Η ηθοποιός, που θα πρωταγωνιστεί κι αυτή την τηλεοπτική σεζόν στη σειρά του ANT1, Παγιδευμένοι, μοιράστηκε μία σειρά από στιγμιότυπα από την πρώτη της προσπάθεια να κάνει sup στο Instagram κι ευχήθηκε με αυτά «Καλή εβδομάδα με θετική ενέργεια».

Η Ταμίλα Κουλίεβα εξήγησε στη λεζάντα της πλέον διαγραμμένης δημοσίευσής της ότι αυτή ήταν η πρώτη της προσπάθεια να κάνει sup. «Πότε δεν είναι πολύ αργά», σχολίασε η Ταμίλα Κουλίεβα κι αν ψάχνεις ένα μότο που θα σου δώσει κίνητρο να δοκιμάσεις όλα όσα ήθελες να κάνεις αυτή την εβδομάδα, μόλις σου το έδωσε. Οι φωτογραφίες πάντως που είχε χρησιμοποιήσει για το post της περιλήφθηκαν στο παρακάτω Instagram Story της.

H Ταμίλα Κουλίεβα λατρεύει τη θάλασσα και δεν την αποχωρίζεται ούτε τον χειμώνα, όπως είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξή της στο LadyLike και τη Μαριλέλλα Αντωνοπούλου. «Μου αρέσει η θάλασα. Είμαι χειμερινή κολυμβήτρια», απαντούσε η ηθοποιός στην ερώτηση τι απολαμβάνει πέρα από την τέχνη. Η ίδια επίσης απαντούσε στο κατά πόσο η ενασχόλησή της με το κολύμπι συμβάλει στην καλή της φυσική κατάσταση και τη νεανική της εμφάνιση.

«Να και κάτι ακόμα που χρωστάω στη μητέρα μου. Είναι θέμα DNA. Εντάξει, ίσως παίζει ρόλο και το κρύο νερό», σημείωνε η ηθοποιός.

Η Ταμίλα Κουλίεβα γεννήθηκε στο Μπακού και σπούδασε σκηνοθεσία στο Πανεπιστήμιο Πολιτισμού της Μόσχας και υποκριτική στο Kρατικό Πανεπιστήμιο Κινηματογράφου της Μόσχας (VGIK), όπου έλαβε μεταπτυχιακό τίτλο στις Καλές Τέχνες. Εκεί γνώρισε τον πρώην σύζυγό της, σκηνοθέτη Γιώργο Καραντινάκη, με τον οποίο έχει αποκτήσει τον γιο της, Στέφανο. Κάπως έτσι η Ταμίλα Κουλίεβα εγκαταστάθηκε από νεαρή ηλικία στην Ελλάδα και η καριέρα της, άνθισε εδώ.

«Όταν είμαι στη Μόσχα και τις πρώτες μέρες που επιστρέφω, σκέφτομαι στα ρωσικά. Αλλά εδώ και πολλά χρόνια σκέφτομαι κυρίως στα ελληνικά. Δεν θυμάμαι πότε ξεκίνησε ακριβώς αυτό, θυμάμαι όμως πόσο απελευθερωμένη ένιωσα όταν οι σκέψεις, το χιούμορ και τα όνειρά μου άρχισαν να γίνονται στα ελληνικά», είχε πει η Ταμίλα Κουλίεβα στο LadyLike.

Στην ίδια συνέντευξη είχε μιλήσει και για τον γιο της, Στέφανο και τις τύψεις που ένιωθε όταν ο ενήλικος πλέον γιος της ήταν μικρό παιδί κι εκείνη ήταν μία εργαζόμενη μητέρα. «Ήθελα περισσότερο χρόνο με το παιδί μου. Απλά το φιλοσόφησα από νωρίς και στον χρόνο που αφιέρωνα προσπαθούσα να είμαι εκεί ουσιαστικά, να μην τον σπαταλάω άσκοπα με το να είμαι απλά παρούσα. Κάναμε πολλά πράγματα μαζί με τον γιο μου, δημιουργικά. Οπότε σκεπτόμενη αυτό, το πόσα πράγματα έχουμε μοιραστεί, καθησυχάζομαι. Όταν αγαπάς κάποιον, τα κάνεις όλα σωστά», είχε πει χαρακτηριστικά.