CELEBRITIES

Τα συγκινητικά λόγια της Δανάης Μπάρκα για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη: “Εγώ τον επέλεξα να γίνει μπαμπάς μου”

Instagram/Danai_barka

Η Δανάη Μπάρκα, μεγάλωσε σε ένα σπίτι με ηθοποιούς, σε ένα σπίτι όπου ζούσε με τη μητέρα της Βίκυ Σταυροπούλου και τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη. Όπως έχει πει η ίδια σε συνεντεύξεις της ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης είναι σαν «δεύτερος μπαμπάς» της, ενώ η αγάπη του ίδιου και της μαμάς της για το θέατρο ήταν που μάλλον μοιραία την έκαναν κι εκείνη να το αγαπήσει εξίσου. «Μεγάλωσα με δύο ανθρώπους που αγαπάνε πάρα πολύ αυτή τη δουλειά και ήταν λογικό να την αγαπήσω κι εγώ γιατί τους έβλεπα μια ζωή πολύ ευτυχισμένους» είχε πει η ίδια σε συνέντευξή της και συμπλήρωνε ότι θα ήθελε πολύ να συνεργαστεί και με τους δύο μαζί. Η στιγμή εκείνη ήρθε το περασμένο καλοκαίρι με τη «Μαρία την Πενταγιώτισσα» και η συνεργασία της με τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη συνεχίζεται και φέτος με την παράσταση «Τα ρούχα του βασιλιά» στο Θέατρο Αλίκη. Με αυτή την αφορμή, η ηθοποιός μοιράστηκε για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη τα πιο τρυφερά λόγια.

Διάβασε επίσης: Το μήνυμα της Δανάης Μπάρκα για τα αποτελέσματα των Πανελληνίων είναι το μόνο που πρέπει να διαβάσεις

 

«Είναι το καλύτερο μου να μοιράζομαι σκέψεις και αισθήματα μου με κόσμο-μάλλον με παραέκαναν ευαίσθητη και επικοινωνιακή. Όσον αφορά στον Χρήστο μπορώ να μιλάω όλη μέρα για εκείνον και για την αγάπη που έχουμε. Πολλές φορές τον αναφέρω σαν «δεύτερο μπαμπά» μου. Στην ουσία είναι κάτι παραπάνω..γιατί εγώ τον επέλεξα να γίνει μπαμπάς μου. Την οικογένεια μας δεν την επιλέγουμε,συνήθως την ανεχόμαστε-εγώ γύρω στα επτά μου χρόνια συνάντησα αυτόν τον άνθρωπο και με ουρλιαχτά χαράς απαίτησα σχεδόν να μείνω μαζί του.

Άρα απ την στιγμή που δεν τον «βρήκα» όταν γεννήθηκα αλλά επιλέξαμε ο ένας τον αλλον,είναι ακόμα πιο δυνατή η αγάπη μας. Ο Χρήστος για τους περισσότερους από εσάς είναι ο αγαπημένος ηθοποιός σας. Αν τον συναναστραφείτε θα ξεχάσετε την ιδιότητα του ηθοποιού και θα τον λατρέψετε για το χιούμορ του,την καλοσύνη του,την ευαισθησία του και την ξινίλα του που έχει πάντα πλάκα όταν εμφανίζεται. Για μένα,ευτυχώς που τον ξέρετε μόνο σαν ηθοποιό γιατί είμαι τόσο κτητική μαζί του που θα έπρεπε αναγκαστικά να πολεμήσω για να σιγουρευτώ ότι αγαπάει περισσότερο εμένα απ όλους τους ανθρώπους που θα γνώριζε. Φέτος κάνει για πρώτη φορά τον μπαμπά μου στο θέατρο. Είναι η δεύτερη φορά λοιπόν που επιλέγουμε ο ένας τον άλλον για οικογένεια. Πρώτα στην ζωή και φέτος στο θέατρο. Τον χειμώνα λοιπόν,τα πρωινά, ο Χρήστος θα είναι ο βασιλιάς μπαμπάς μου κι εγώ η πριγκίπισσα κόρη του.

Διάβασε κι αυτό: Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: ”Εγώ μεγάλωσα την κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου”

Στην ζωή ο Χρήστος θα είναι πάντα “αυτός που διάλεξα για μπαμπά μου κι εγώ “αυτή που διάλεξε για κόρη του”. Όσες ζωές κι αν ζήσω πάντα θα ψάχνω τον Χρήστο μου και θα του ζητάω να με μεγαλώνει, να με μαθαίνει πράγματα και να με αγκαλιάζει. Φέτος στα «καινούργια ρούχα του Βασιλιά» στο Θέατρο Αλίκη,ο Χρήστος θα αγκαλιάσει πολλά παιδιά κι εγώ άλλα τόσα. Σας περιμένουμε με υπέροχο θίασο,υπέροχο έργο και μια τεράστια έκπληξη που θα σας αποκαλύψουμε τις επόμενες μέρες! Καλή μας σεζόν», έγραψε χαρακτηριστικά η Δανάη Μπάρκα.

Και ξέρω ότι κάπου, κάπως θα ταυτιστείς, γιατί όλοι πέρα από τους βιολογικούς μας γονείς επιλέγουμε ανθρώπους για μέντορες, για φίλους, για αδέλφια μας. Άνθρωποι δικοί μας διαλεγμένοι που συνεχίζουμε να επιλέγουμε καθημερινά. Και σε αυτούς, όπως η Δανάη Μπάρκα στον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, οφείλουμε καμιά φορά να εκφράζουμε την αγάπη μας και να τους αγκαλιάζουμε λίγο πιο σφιχτά. Και να συνεχίζουμε να διαλέγουμε να τους αγαπάμε.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Danai_barka