CELEBRITIES

Τα σχόλια της Κατερίνας Καινούργιου για τη σχέση του πρώην συντρόφου της Γιώργου Σαμαρά με την Κωνσταντίνα Κομμάτα

Instagram/katken85

Πρώην και νυν σύντροφοι έμπλεξαν στην κουβέντα που έγινε στον «αέρα» της εκπομπής «Ευτυχείτε» από την παρουσιάστριά της, Κατερίνα Καινούργιου. Το θέμα που σχολιάστηκε ήταν η παρουσία του Γιώργου Σαμαρά στη θεατρική πρεμιέρα της συντρόφου του Κωνσταντίνας Κομμάτα. Ως εδώ, τίποτα το περίεργο θα μου πεις. Ξεχνάς όμως πως ο Γιώργος Σαμαράς υπήρξε κάποτε ζευγάρι και με την παρουσιάστρια. 

Διάβασε κι αυτό: Η Κατερίνα Καινούργιου “πρώτη φόρα χωρίς make up, χωρίς φίλτρα” και το σχόλιο του συντρόφου της

«Τον ξέρω και τον Γιώργο και την Κωνσταντίνα. Είναι πολύ διακριτικά παιδιά και τα δύο» είπε η Κατερίνα Καινούργιου και κάπου εδώ μπήκε στη συζήτηση και ο νυν σύντροφός της, Φίλιππος Τσαγκρίδης. «Και εγώ με τον σύντροφό μου το κάνω αυτό. Θα είμαι ειλικρινής. Σέβομαι πως ο σύντροφός μου δεν θέλει. Είναι από διαφορετικό χώρο και δεν θέλει να υπάρχει σε περιοδικά», σημείωσε και συνέχισε επανερχόμενος στο θέμα Γιώργος Σαμαράς – Κωνσταντίνα Κομμάτα: «Εμένα δεν μου φαίνεται καθόλου περίεργο που δεν έκαναν κοινή είσοδο. Τι ωραίο κορίτσι που είναι η Κωνσταντίνα Κομμάτα; Πάντως νομίζω πως συζούν, συγκατοικούν. Ιχθύς είναι ο Σαμαράς, νομίζω θα είναι καλή χρονιά για αυτόν».

Σου θυμίζω πως η Κατερίνα Καινούργιου υπήρξε ζευγάρι με τον ποδοσφαιριστή για λίγο καιρό στις αρχές της δεκαετίας που διανύουμε. Η ίδια είχε πει για τη σχέση τους σε τηλεοπτική εκπομπή το 2017: «Με τον Σαμαρά ήμουν λίγο καιρό. Εκεί είχα κάνει πολύ μεγάλα λάθη. Το λάθος ήταν ότι εγώ ενθουσιάστηκα κι ερωτεύτηκα και ήταν αμοιβαίο, ένα καλοκαίρι πριν 7-8 χρόνια και από την πρώτη μέρα ήμασταν μαζί. Δηλαδή από την μέρα πήγαμε διακοπές, δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Πρέπει να προστατεύεσαι, πρέπει λίγο να κρύβεσαι. Αυτός ήταν ακόμα πιο προβεβλημένος από μένα. Ήμουν ένα κοριτσάκι που ενθουσιάστηκα πάρα πολύ. Ήμουν ένα κοριτσάκι, γνώρισα έναν ποδοσφαιριστή πάρα πολύ διάσημο και όμορφο και καλό παιδί. Ερωτεύτηκα τότε, αλλά κράτησε πολύ λίγο όλο αυτό».

Στην παράσταση «Μάμα Ρόζα» βρέθηκαν και οι τηλεοπτικές κάμερες στις οποίες η Κωνσταντίνα Κομμάτα επιβεβαίωσε ότι παρόλο που δεν φωτογραφήθηκε μαζί του, ο σύντροφός της ήρθε να την παρακολουθήσει στη σκηνή.

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Ο Γιώργος Σαμαράς και η Κωνσταντίνα Κομμάτα μπήκαν και έφυγαν χωριστά από τον χώρο, ωστόσο ο ποδοσφαιριστής απαθανατίστηκε με τον καλό του φίλο και συνάδελφο της Κωνσταντίνας Κομμάτα, Δημήτρη Κυρατσούδη, στο θέατρο Αλίκη.

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Ο ποδοσφαιριστής σε συνέντευξή του στο Sport24 είχε μιλήσει για την επιλογή του να κρατά χαμηλό προφίλ στην προσωπική του ζωή από την αρχή της καριέρας του. «Δεν είχα ανάγκη να μιλήσω οπουδήποτε, δεν έχω βγει ποτέ σε τηλεοπτική συνέντευξη για τα εξωαγωνιστικά, ούτε καν για τα ποδοσφαιρικά. Δεν έχω δώσει συνέντευξη στον δρόμο, τύπου τι έχεις να πεις;. Κάποιος πρέπει να γράψει κάτι, τι να κάνω για τις βλακείες που γράφονται, αφού δεν τα λέω εγώ. Δε μιλούσα με παπαράτσι και τέτοια. Αφού εγώ δεν τα έλεγα, υπήρχαν άνθρωποι που έγραφαν ό,τι ήθελαν. Ας με έπαιρνε τηλέφωνο κάποιος, έστω ένα τηλέφωνο και να ρωτούσε: ποιο είναι το αγαπημένο σου φαγητό, να έλεγε τουλάχιστον μία αλήθεια. Πόσες φορές, ξέρεις, έχουν βγάλει συνεντεύξεις μου που δεν έχω δώσει ποτέ και παίρνανε κομμάτια τηλεοπτικές εκπομπές. Επειδή δεν μιλάω; Άστα αυτά”», είπε ο Γιώργος Σαμαράς για τα δημοσιεύματα που αφορούν την προσωπική του ζωή.

«Όταν έπαιζα μπάλα και ήμουν με όμορφες κοπέλες ή τώρα με την Κωνσταντίνα δεν το έκανα και δεν το κάνω για τα περιοδικά, το κάνω γιατί περνάω καλά με τον άνθρωπό μου. Δεν είμαι με την Κωνσταντίνα για να με σχολιάζει ο κόσμος, δε θα δώσω λογαριασμό ή δε θα βγάλω φωτογραφίες να το πουλήσω. Δεν έχω λόγο. Να με πουλήσει μία ομάδα σε άλλη ΟΚ, αλλά είναι προσωπική ζωή, το ποδόσφαιρο είναι για όλους, πρέπει να μιλήσω για το παιχνίδι περνώντας από το σλάλομ των δημοσιογράφων, πρέπει να δώσω Συνέντευξη Τύπου. Άλλοι μπορούν να το έχουν ανάγκη, εννοώ να μιλήσουν εκτός ποδοσφαίρου”», σημείωσε ο ποδοσφαιριστής που γνωρίστηκε με την τωρινή του σύντροφο Κωνσταντίνα Κομμάτα την περίοδο που εκείνη έπαιζε στην παράσταση «Ένα εξοχικό παρακαλώ». Τα δημοσιεύματα τον θέλουν να παντρεύεται με την Κωνσταντίνα μέσα στο 2019, αλλά όπως κατάλαβες, από δικές του δηλώσεις δεν πρόκειται να το επιβεβαιώσει.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/katken85