CELEBRITIES

Stephanie Seymour: Το συγκινητικό μήνυμα έναν χρόνο μετά τον θάνατο του γιου της

@2022 Peter Kramer/AP Images

Η Stephanie Seymour υπήρξε ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα της δεκαετίας του ’90. Της εποχής στην οποία μάθαμε τα supermodels με το ονοματεπώνυμό τους. Μίας εποχής όπου τα supermodels έμοιαζαν σχεδόν με υπερηρωίδες που τίποτα κακό δεν θα μπορούσε να τους συμβεί. Η ζωή της Stephanie Seymour όμως, αρκετά χρόνια αργότερα, σημαδεύτηκε από την τραγωδία.

Ο 24χρονος γιος της Stephanie Seymour, Harry Brant, έφυγε από τη ζωή στις 17 Ιανουαρίου 2021 από υπερβολική δόση συνταγογραφούμενων φαρμάκων. Ο θάνατός του, χαρακτηρίστηκε ατύχημα. Ο Harry ήταν ένα γνωστό πρόσωπο στην υψηλή κοινωνία της Ευρώπης και των ΗΠΑ. Έγραφε για το Interview Magazine από την εφηβεία του κι αργότερα έγινε μοντέλο που μάλιστα πόζαρε για την Ιταλική Vogue.

Έναν χρόνο μετά τον χαμό του, η Stephanie Seymour που ήταν ελάχιστα ενεργή στα social media όλο αυτό το διάστημα, θέλησε να αφιερώσει στη μνήμη του ένα post με μερικές πολύ συγκινητικές φωτογραφίες. Το καρουζέλ που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, συνόδεψε ένα ποίημα της Donna Ashworth. Μέσα από τις λέξεις αυτές, το 53χρονο μοντέλο προσπάθησε να εκφράσει την θλίψη της για τον τραγικό χαμό του γιου της.

«Μου έλειψες σήμερα και αυτό δεν είναι νέο, μου έλειψες 1 εκατομμύριο φορές χθες επίσης. Σήκωσα το τηλέφωνό μου για να σου πω τα νέα και μετά συνειδητοποίησα, ξανά, δεν μπορώ να σου στείλω μήνυμα. Είδα το λαμπρό σου χαμόγελο, τουλάχιστον 20 φορές και μετά θυμάμαι πως είναι όλα μες στο μυαλό μου», αναφέρει το ποίημα που μοιράστηκε η Stephanie Seymour.

«Οδηγώ χωρίς παρουσία, ο κόσμος μοιάζει σουρεαλιστικός. Και μετά παίζει το τραγούδι σου και αυτό μοιάζει πολύ αληθινό. Μου έλειψες σήμερα και μου λείπεις πολύ. Βοηθάει το να μου λείπεις, είναι το μόνο που μου έχει απομείνει», γράφει μεταξύ άλλων η ποιήτρια Donna Ashworth, ενώ σε διαφορετικό σημείο αναφέρει «Φαίνεται πως δεν υπάρχει τέλος σε αυτό τον πόνο».

«Προσπαθώ να προχωρήσω καθώς γνωρίζω πως νοιάζεσαι, ξέρω πως θες να συνεχίσω από εκεί πάνω. Μου λείπεις σήμερα και ψάχνω να βρω έναν τρόπο να συνεχίσω, αλλά χωρίς να σε αφήσω πίσω. Έναν τρόπο να συνεχίσω με την αγάπη που είχαμε, έναν τρόπο να σε θυμάμαι και απλά να νιώθω χαρούμενη», καταλήγει το ποίημα που μοιράστηκε η Stephanie Seymour.

Ο Harry Brant ποζάρει στις φωτογραφίες που ανάρτησε η μητέρα του από την παιδική του ηλικία μέχρι την εποχή που έφυγε από τη ζωή.

O Harry Brant το 2013. / @2022 Charles Sykes/ Invision/AP, File/ AP Images
O Harry Brant το 2013.

Όταν η Stephanie Seymour μιλούσε για την «καταστρεπτική ασθένεια» του γιου της

«Κατάφερε πολλά στα 24 του χρόνια, αλλά ποτέ δεν θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε πόσα περισσότερα θα μπορούσε να κάνει ο Harry», είχε αναφέρει στην κοινή της ανακοίνωση με τον σύζυγό της, Peter Brant, η Stephanie Seymour μετά τον θάνατο του γιου τους. «Θα είμαστε πάντα λυπημένοι που το νήμα της ζωής του Harry κόπηκε τόσο νωρίς από αυτή την καταστρεπτική ασθένεια», επισήμαιναν το μοντέλο και ο σύζυγός της.

Ο Harry, σύμφωνα με δημοσιεύματα, αλλά και όπως προδίδει η παραπάνω ανακοίνωση, επί χρόνια προσπαθούσε να καταπολεμήσει τους εθισμούς του. Λίγες ημέρες πριν τον θάνατό του, είχε προγραμματίσει να ξαναμπεί σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης, όπως υποστήριξε η οικογένειά του.

«Ο Harry δεν ήταν απλά ο γιος μας», σημείωναν οι γονείς του, που τον περιέγραφαν ως «υπέροχο αδερφό, αγαπημένο εγγονό, τον καλύτερο θείο και έναν αληθινό φίλο». Η Stephanie Seymour δεν θα πάψει ποτέ να λυπάται. Δεν θα πάψει ποτέ να της λείπει ο γιος της. Η Stephanie Seymour δεν ήταν ποτέ μία υπερηρωίδα αλώβητη από τραγωδίες, είναι ένας άνθρωπος, μία μάνα που βιώνει τον πιο μεγάλο πόνο.

To μοντέλο και ο σύζυγός της έχουν αποκτήσει ακόμα δύο παιδιά μαζί, έναν γιο και μία κόρη, ενώ η Stephanie Seymour έχει αποκτήσει επίσης τον Dylan Thomas Andrews από τον γάμο της με τον κιθαρίστα Tommy Andrews που κράτησε έναν χρόνο, μεταξύ 1989 και 1990.