ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Πάσχα στην Αθήνα έναν μήνα πριν γεννήσει

NDP

Τον Μάιο ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το τρίτο της παιδί και πρώτο της γιο η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η παρουσιάστρια που βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη προτίμησε να περάσει το Πάσχα στην Αθήνα και αποκάλυψε τι έκανε μαζί με την οικογένειά της πριν την Ανάσταση.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μοιράστηκε μια φωτογραφία από την βόλτα με την οικογένειά της στην Αθήνα. Η τετραμελής οικογένεια που αποτελείται από την ίδια, τον σύζυγό της Θέμη Σοφό και τις κόρες της Νάγια και Μαίρη, ζει το πιο ξεχωριστό Πάσχα της ζωής της, αφού σε έναν μήνα καταφθάνει ο πρώτος γιος του ζευγαριού που θα ονομαστεί Ιωάννης Εφραίμ, όπως έχει αποκαλύψει η εγκυμονούσα παρουσιάστρια.

«Πάσχα στην Αθήνα! Προσκυνήσαμε στην Χρυσοσπηλιώτισσα και κάναμε βόλτα στο κέντρο της Αθήνας. Εδώ η Νάγια μας παρατηρεί τους πάγκους στην Βαρβάκειο» περιγράφει η Σταματίνα Τσιμτσιλή που κατέγραψε το στιγμιότυπο με την κόρη της στο επίκεντρο. Τα προηγούμενα χρόνια η παρουσιάστρια συνήθιζε να περνά το Πάσχα στην ιδιαίτερη πατρίδα του συζύγου της, την Αρχαία Κόρινθο.

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency