CELEBRITIES

Η σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση της Ισαβέλλας Βλασιάδου. Η οικογένεια, η τηλεόραση και η ηλικία της

NDP Photo Agency

Μπορεί να έχουμε χρόνια να δούμε την Ισαβέλλα Βλασιάδου στην τηλεόραση, αλλά είναι ένα πρόσωπο βαθιά συνδεδεμένο με την ιστορία της ιδιωτικής τηλεόρασης στην χώρα μας. Η ηθοποιός είχε παίξει στην πρώτη σειρά της ιδιωτικής τηλεόρασης, τους «Αυθαίρετους» όπου υποδύθηκε την Ισπανίδα Ντολόρες. Η ίδια αργότερα έγινε η «Μπονάτσα» στο πλευρό του Βλάσση Μπονάτσου. Το «Ραντεβού στα Τυφλά» ήταν η επόμενη μεγάλη στιγμή της, και η ατάκα «Τοίχε, τζους», μία που θυμόμαστε ακόμα.

Η Ισαβέλλα Βλασιάδου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Η φωλιά των Κου Κου» και τον Γιάννη Πουλόπουλο. Στη σπάνια τηλεοπτική της συνέντευξη, μίλησε για την αποχή της από την τηλεόραση, τις «ατυχίες» που καθόρισαν την προσπάθεια επιστροφής της σε αυτήν, αλλά και για την ηλικία της, την οποία η Wikipedia αναφέρει λάθος.

Ντολόρες ή Μπονάτσα, για πάντα

«Κι εμένα μου λείψατε. Με οικογένεια με παιδιά, περνάνε τα χρόνια, αλλάζουν τα συστήματα και τα πρόσωπα, συμβαίνουν αυτά», ανέφερε για την αποχή της από την τηλεόραση τα τελευταία χρόνια. Η Ισαβέλλα Βλασιάδου είναι παντρεμένη εδώ και πολλά χρόνια κι έχει αποκτήσει έναν γιο, τον φοιτητή σήμερα Παντελή.

Η ηθοποιός ανέφερε ότι ακόμα και σήμερα ο κόσμος στον δρόμο μπορεί να την αποκαλέσει «Μπονάτσα» ή και «Ντολόρες» ακόμα και σήμερα. «Συνέχεια με φωνάζουν. Και τους “Αυθαίρετους” τους θυμάται πάρα πολύ ο κόσμος», είπε χαρακτηριστικά για τις μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες των πρώτων χρόνων της καριέρας της. Η ίδια σχολίασε και το κομμάτι της τηλεοπτικής φάρσας, στο οποίο υπήρξε πρωτοπόρα με τον Βλάσση Μπονάτσο. Οι φάρσες έχουν επανέλθει φέτος στην τηλεόραση με την εκπομπή “Best Friends Fear” του ΑΝΤ1, με τον Σάββα Πούμπουρα. «Είναι πάρα πολύ επικίνδυνο όταν κάνεις φάρσες να πέσεις σε ατόπημα χωρίς να το θέλεις», σημείωσε.

Η μετ’ εμποδίων επιστροφή της Ισαβέλλας Βλασιάδου στην τηλεόραση

«Αποσύρθηκα λόγω της οικογένειας. Μετά έγιναν κάποια μην τα ονομάσω κατά κάποιο τρόπο εμπόδια, κακοτυχίες ή γκαντεμιές. Όποτε πήγαινε να ξεμυτίσει κάτι κάτι συνέβαινε. Τότε με τους “Βασιλιάδες” θυμάσαι τι έγινε, ενώ ήταν μια τόσο μεγάλη επιτυχία, κόπηκε γιατί δεν υπήρχαν τα χρήματα. Μετά ήταν να κάνω μια πολύ ωραία σειρά με τον Χάρη Ρώμα που θα έπαιζα τη γυναίκα του αλλά πέσαμε πάνω στην περίοδο με τις άδειες των καναλιών», εξομολογήθηκε η Ισαβέλλα Βλασιάδου στον Γιάννη Πουλόπουλο.

Ο δημοσιογράφος της θύμισε μία ακόμα αναποδιά του παρελθόντος, που αφορούσε την συμμετοχή της στη σειρά «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή» που ακυρώθηκε τελευταία στιγμή. «Ήταν πολύ απότομο και ξαφνικό όντως, γιατί κι εγώ το έμαθα από άλλους. Με τον Αλέξανδρο Ρήγα δεν έχουμε μιλήσει έκτοτε. Δεν του το κρατάω, δεν κρατάω τίποτα σε κανέναν», ανέφερε γελώντας η Ισαβέλλα Βλασιάδου.

Το λάθος με την ηλικία της

Με την ίδια ανεμελιά και αθωότητα αναφέρθηκε στον σύζυγό της Παναγιώτη, στον γάμο τους που είχε μεταδοθεί live από τον Alpha, παρότι προσπάθησε να τον κρατήσει μυστικό, αλλά και για την ηλικία της. Το Google αναφέρει ότι η ηλικία της είναι τα 63 έτη. «Το ξέρω καλέ τα διάβασα. Τι να κάνω να πάρω και να πω: “Γεια σας Wikipedia εκεί; Διορθώστε το παρακαλώ”. Δεν ασχολούμαι. Με βλέπεις για 60; Και δεν έχω κάνει και τίποτα», ήταν η αντίδρασή της. Δεν ξέρουμε αν εισακούστηκε, πάντως πλέον η σελίδα για εκείνη στη Wikipedia αναφέρει ότι γεννήθηκε το 1964. Είναι άραγε κι αυτό ένα ακόμα λάθος;