CELEBRITIES

Σοφία Χαρμαντά: Πολύ respectful ο Gerard Butler, αλλά δεν είναι πια μαζί

Papadakis Press Γιάννης Νταρίλας

Μία τους βλέπαμε να ταξιδεύουν μαζί από τη Νέα Υόρκη στην Ελλάδα, μία να κάνουν διακοπές αγκαλιά στη Νίκαια της Γαλλίας κι όμως η Σοφία Χαρμαντά και ο Gerard Butler δεν επιβεβαίωναν αν είναι ζευγάρι ή αν πρόκειται για μία σχέση φιλική παρά μόνο λίγο καιρό πριν το οριστικό τέλος της. Το τέλος αυτό επιβεβαίωσε σε δηλώσεις της, η Σοφία Χαρμαντά.

Η Σοφία Χαρμαντά βρέθηκε στην 29η AXDW όπου οι κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών ήταν συγκεντρωμένες. Το μοντέλο, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τη σχέση της με τον Gerard Butler και αποκάλυψε ότι έχουν χωρίσει. Ωστόσο, όπως είπε η Σοφία Χαρμαντά, μέχρι σήμερα, διατηρεί με τον Gerard Butler, άριστες μεν, τυπικές δε σχέσεις.

«Έχουμε πολύ καλές σχέσεις, αλλά δεν είμαστε πλέον μαζί. Είμαι πολύ καλά. Ήταν μία σχέση που σίγουρα σημάδεψε τη ζωή μου. Ήταν ο πρώτος άνθρωπος που γνώρισα στο Los Angeles. Μέχρι και τώρα κρατάμε τυπικές καλές σχέσεις», σημείωσε η Σοφία Χαρμαντά για τον Gerard Butler. Η ίδια του έπλεξε στη συνέχεια και το εγκώμιο για το πώς είναι ως σύντροφος. «Δεν τον έχω σαν σύμβουλο στη ζωή μου, αλλά με ενδιαφέρει η άποψή του. Είναι πολύ καλός, πολύ respectful και ξέρει πώς να φέρεται σε μία γυναίκα», σημείωσε το μοντέλο.

Ο Gerard Butler και η νέα «παλιά» σχέση του μετά τη Σοφία Χαρμαντά

Ο Gerard Butler βρισκόταν σε μία on/off σχέση με την ηθοποιό Morgan Brown από το 2014 ως το 2016 και για λίγο διάστημα το 2019. Εθεάθη ξανά μαζί της σε τρυφερές στιγμές τον περασμένο Οκτώβριο. Σύμφωνα με τη Real News, ο Gerard Butler και η Σοφία Χαρμαντά ήρθαν κοντά από την πρώτη στιγμή της μετακόμισης του μοντέλου στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Όπως ανέφεραν δημοσιεύματα, ο ηθοποιός τη φιλοξενούσε στη βίλα του στο Λος Άντζελες για τους πρώτους 7 μήνες της ζωής της στην Αμερική, βοηθώντας την παράλληλα να έρθει σε επαφή με μάνατζερ από τον χώρο της μόδας και του κινηματογράφου.

H τελευταία δημόσια εμφάνιση

Το πρώην ζευγάρι (και με τη βούλα πια) ήταν σίγουρα μαζί το καλοκαίρι του 2020 όταν απαθανατίστηκαν από τον Χάρη Σιανίδη αγκαλιά σε σκάφος που ταξίδευε στη Νίκαια. Νωρίτερα την ίδια χρονιά είχαν ταξιδέψει μαζί στην Ελλάδα, όπου ο κινηματογραφικός «Λεωνίδας», είχε λάβει μέρος στη λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας, στη Σπάρτη.

Η Σοφία Χαρμαντά είχε επιβεβαιώσει εκείνη την περίοδο τη σχέση τους, δηλώνοντας σε δημοσιογράφο της εκπομπής #Καλοκαίρι not: «Είμαι πάρα πολύ καλά. Έχουμε μία πάρα πολύ καλή σχέση και ο χρόνος θα δείξει τα πάντα».

Ακολούθησε ο χειμώνας του 2020, όπου οι δύο τους βρίσκονταν στη Βρετανία, σύμφωνα με τη Real News. «Επέλεξαν την Βρετανία ως βάση, καθώς σκέφτηκαν πως έτσι θα μπορούν να μοιράζονται τον κοινό ελεύθερο χρόνο τους. Πρόσφατα ταξίδεψαν στην Ελβετία, όπου η Σοφία συμμετείχε σε φωτογράφιση. Προσπαθούν, όμως, και οι δύο να μη προβάλλουν τη σχέση τους στα media, ειδικά τώρα που η κατάσταση με την πανδημία είναι ιδιαίτερα σοβαρή και επικίνδυνη», έλεγε τότε φίλη τους στην εφημερίδα.

Η σχέση τους, που δεν επιβεβαιώθηκε παρά μόνο λίγο καιρό πριν το τέλος της, που ανακοίνωσε η Σοφία Χαρμαντά, είχε διάρκεια 1,5 χρόνο όπως ανέφερε η εκπομπή του Open, Ποιος είναι πρωινιάτικα;. Και τώρα τράβηξε ο καθένας τον δρόμο του, respectfully.