CELEBRITIES

Η Sofia Vergara ποζάρει με τη μαμά, την αδερφή και την ανιψιά της και πες μου εσύ ποια είναι η star της οικογένειας

Invision/AP Evan Agostini

Η Sofia Vergara είναι αδιαμφισβήτητα μια ξεχωριστή περίπτωση στον λαμπερό κόσμο του Hollywood. H Κολομβιανής καταγωγής ηθοποιός πέρα από την εντυπωσιακή της ομορφιά διαθέτει επίσης δυναμισμό, ταλέντο και φιλοδοξίες που την έκαναν να ασχοληθεί με την παραγωγή και την παρουσίαση (φέτος θα είναι και κριτής του America’s Got Talent), πέρα από την υποκριτική. Όλα αυτά μαζί και φυσικά ο υπέροχος ρόλος της Gloria Pritchett στη σειρά “Modern Family” είναι που την έφεραν φέτος στην πρώτη θέση της λίστας του Forbes με τις πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς του Hollywood. Η Sofia Vergara βλέπει το όνομά της στην κορυφή της λίστας με τις πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς της τηλεόρασης σταθερά από το 2013.

Η Sofia Vergara είναι ο καρπός μιας οικογένειας γεμάτης όμορφες και έντονες γυναίκες. Η μητέρα της Margarita Vergara ήταν νοικοκυρά και μαζί με τη θεία της, ήταν εκείνες που αποτέλεσαν την έμπνευση για την Gloria του Modern Family. Μάλιστα η Sofia Vergara τις είχε υπερασπιστεί μαζί με τον ρόλο της όταν την κατηγόρησαν ότι παίζει ένα στερεότυπο Λατίνας στη σειρά, η οποία ολοκληρώθηκε φέτος.

«Ο χαρακτήρας της Gloria είναι εμπνευσμένος από τη μητέρα και τη θεία μου. Είναι και οι δύο Λατίνες που μεγάλωσαν στην Κολομβία, όπως εγώ. Αγαπούν το χρώμα, τα prints και τα παπούτσια. Είμαι κι εγώ έτσι: Μια ελκυστική, έντονη, χαρούμενη γυναίκα, που θέλει να ανακατευτεί σε όλες τις δουλειές του συντρόφου της για να βοηθήσει», είχε πει στο Hola. Η μητέρα της, τα αδέρφια της και ο πατέρας της, ήταν για εκείνη το κίνητρο μαζί με τον γιο που απέκτησε μόλις στα 18 της χρόνια για να αποκτήσει την δύναμη που ήθελε για να ορίσει τη ζωή της.

H Sofia Vergara από την Κολομβία στις ΗΠΑ με τις γυναίκες της ζωής της

Η Sofia Vergara άρχισε την καριέρα της όταν μια μέρα που βρισκόταν στην παραλία στην Κολομβία της πρότειναν να περάσει από οντισιόν για ένα διαφημιστικό της Pepsi. Σιγά σιγά πέρασε στην παρουσίαση και μετανάστευσε στις ΗΠΑ μαζί με τον γιο της, Manolo, για να δουλέψει εκεί.

Η ζωή της άλλαξε μετά τη δολοφονία του αδερφού της σε απόπειρα απαγωγής του. Όπως είχε πει δούλευε για να παρέχει τα απαραίτητα στον γιο της και μαζί να βοηθήσει την οικογένειά της στην Κολομβία. «Επειδή είναι η Κολομβία κι εγώ ζούσα στις ΗΠΑ όποτε ήταν απαραίτητο να τους βοηθήσω. Τα χρήματα μου έδωσαν πολλή δύναμη, μου έδωσαν ανεξαρτησία, με έκαναν να νιώσω καλά με τον εαυτό μου και ξέρω πόσο σημαντικά είναι. Αυτό που θέλω να ξέρουν οι γυναίκες είναι ότι αν μπορούν να έχουν λίγα χρήματα και τη δύναμη που φέρουν αυτά, μπορούν να κάνουν πολλά καλά πράγματα για τον εαυτό τους και την οικογένειά τους», είχε πει και πάλι στο Hola.

Μαζί της στις ΗΠΑ ήρθαν να μείνουν η μητέρα της και η αδερφή της, Veronica καθώς και ο μικρότερος αδερφός της, Julio. «Η μαμά μου ήταν σαν ζόμπι. Πήρα ένα μεγάλο σπίτι και όλοι μέναμε μαζί. Νιώθω τόση ευγνωμοσύνη γι’ αυτή τη χώρα», είχε πει στο Parade, η Sofia Vergara. Οι τρεις γυναίκες της οικογένειας μεγάλωναν μαζί και συνέχιζαν να αντιμετωπίζουν τραγωδίες όπως ο δεκαετής εθισμός του Julio στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά, αλλά και την απέλασή του στην Κολομβία. Οι τραγωδίες ίσως τις έδεναν περισσότερο, μαζί με την ευγνωμοσύνη τους για μία ζωή που παρά τα σκοτεινά της σημεία τους έδειχνε και το φωτεινό της πρόσωπο μέσα από την επιτυχία της Sofia.

Το πρότυπο της οικογένειας

Η Sofia Vergara είναι σίγουρα το πρότυπο της οικογένειας. Αρκεί η οικογενειακή φωτογραφία και το video που μοιράστηκε για να σε πείσει. Στα οικογενειακά στιγμιότυπα, που φανερώνουν την χαρά των γυναικών της οικογένειας Vergara για ζωή, η ίδια, η αδερφή της Veronica και η ανιψιά της Claudia, μοιάζουν σχεδόν ίδιες. Ίσως να φταίει το hair look που είναι ίδιο με της Sofia Vergara. Ίσως να φταίνε τα γονίδια.

Παρούσα στα στιγμιότυπα και η μητέρα της, Margarita. Η μόνη που διαφέρει σε κουπ αλλά διόλου σε διάθεση. Ακριβώς όπως την είχε περιγράψει στο Hola, η μαμά της Sofia Vergara δείχνει να είναι φλογερή σαν το κραγιόν της καρδιά της οικογένειας.

Ποια είναι η star απ’ όλες; Αν δεν γνώριζες τη Sofia Vergara τόσο καλά, σίγουρα θα μπερδευόσουν. Όλες δυναμικές, όλες έντονες, όλες ζωή. Και όλες υπέροχες.