CELEBRITIES

Σίσσυ Χρηστίδου: «Στον γάμο μου ήμασταν σε 2 διαφορετικούς γάμους»

Instagram.com/sissychristidou

Η Σίσσυ Χρηστίδου καλεσμένη στην εκπομπή Buongiorno με την Φαίη Σκορδά, παραχώρησε μια εκτενή συνέντευξη, στην οποία μεταξύ άλλων, μίλησε για το διαζύγιό της με τον Θοδωρή Μαραντίνη και τον τρόπο με τον οποίο προσπαθεί να διαχειριστεί τις δικαστικές τους διαμάχες, έχοντας πάντα προτεραιότητα τα παιδιά της.

Η Φαίη Σκορδά κάνοντας μια αναφορά στο γεγονός ότι η Σίσσυ Χρηστίδου θέλει να κινείται σε ένα οικείο πλαίσιο – δεδομένου ότι συνεργάζεται με τον φίλο της, Παύλο Σταματόπουλο πάρα πολλά χρόνια και θέλει να δουλεύει τις ίδιες ώρες και τις ίδιες μέρες – τη ρώτησε για το πόσο πάλεψε προκειμένου να αποφευχθεί το διαζύγιο.

Η Σίσσυ Χρηστίδου απάντησε: «Ονειρεύτηκα έναν πετυχημένο γάμο. Ονειρεύτηκα μια δεμένη οικογένεια. Ονειρεύτηκα να μεγαλώσουν τα παιδιά μας και να έρχονται σε εκείνο το σπίτι που θα είμαστε μαζί. Μεγάλωσα σε μια τέτοια οικογένεια, οπότε στο μυαλό μου ήταν μονόδρομος. Δεν υπήρχε στο μυαλό μου το πάμε να το κάνουμε τώρα και αν βγει. Δεν υπήρχε αυτό». 

Και συνέχισε: «Το πήρα λοιπόν σαν προσωπική αποτυχία το διαζύγιό μου, αναλαμβάνοντας το δικό μου κομμάτι ευθύνης. Και μετά αμέσως ονειρεύτηκα ένα καλό διαζύγιο. Δηλαδή πάντα κάνω όνειρα πάνω σε αυτό, γιατί η οικογένεια για μένα είναι πάρα πολύ σημαντική αξία ίσως η σημαντικότερη».

Για το πόσο το πάλεψε, η Σίσσυ Χρηστίδου τόνισε: «Πάρα πολύ. Ακόμα παλεύω. Αλλά αυτό θέλει 2, δεν μπορώ να το παλέψω μόνη μου. Είναι ένας αγώνας που δε μπορεί να δοθεί μόνο από έναν δυστυχώς».

Ενώ για την προσπάθεια που έκανε όσο ήταν μέσα στο γάμο, σχολίασε: «Θα είμαι πολύ ειλικρινής. Ήμασταν σε 2 διαφορετικούς γάμους, αυτό έχω καταλάβει. Εγώ νόμιζα ότι ήμουν σε έναν πολύ καλό γάμο για όλα τα χρόνια του γάμου. Αυτή είναι η αλήθεια. Αφού τελείωσε ο γάμος μου κατάλαβα ότι δεν ίσχυε».

Για το πώς αποφάσισε τελικά να πάρει διαζύγιο, εφόσον ήταν ευτυχισμένη στον γάμο της, η Σίσσυ Χρηστίδου επισήμανε: «Προκύπτουν πράγματα. Κατέρρευσε ο κόσμος μου. Δεν είναι πράγματα που θα μοιραστώ, δεν τα γνωρίζουν ούτε τα παιδιά μου. Εκείνη τη στιγμή ήταν ότι πιο οδυνηρό μου έχει συμβεί, όμως έχω έναν διακόπτη μέσα μου. Όταν τελείωσε, είπα τέλος, τώρα πρέπει να βρεθεί μια άλλη συνθήκη». Και αργότερα είπε χαρακτηριστικά: «Ο ψυχολόγος μου είπε ότι αυτό είναι το πρόβλημά σου. ”Δε θυμώνεις, πρέπει να θυμώνεις”».

Την άνοιξη του 2019 η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης, ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους. Είχαν παραμείνει μαζί για μία δεκαετία κι είχαν αποκτήσει 2 γιους. Το πρώην ζευγάρι έχει βρεθεί αρκετές φορές στα δικαστήρια για τη διατροφή και την συνεπιμέλεια των παιδιών, με την πιο πρόσφατη παρουσία τους στα δικαστήρια να είναι τη Δευτέρα 31/03 του 2025.

Μιλώντας επιπλέον για το διαζύγιό του που ονειρεύτηκε να είναι καλό, ωστόσο διαψεύστηκε η Σίσσυ Χρηστίδου σημείωσε: «Ήθελα ένα καλό διαζύγιο. Έκανα αυτό που έπρεπε για τα παιδιά μου. Γενικά είμαι άνθρωπος που συγχωρώ, αλλά δεν γίνεται τον εχθρό να τον συγχωρείς επαναλαμβανόμενα, γιατί κάποιες φορές ο εχθρός σε πολεμάει μέχρι να μην αντέχεις να τον συγχωρήσεις».

«Τη διαχείριση των οικονομικών της δικής μας οικογένειας την έκανε ο Θοδωρής. Τα χρήματα τα διαχειριζόταν όλα ο Θοδωρής και μάλιστα υπέγραφε και τα συμβόλαιά μου. Έκανα πολλά λάθη, ήμουν πολύ μικρή και για αυτό και δεν ζητάω ευθύνες. Όλα αυτά τα επέλεξα, δεν μου τα επέβαλε κανείς. Δεν είχα κανένα έλεγχο στα οικονομικά μου και δεν με ένοιαζε να έχω», ανέφερε σε άλλο σημείο η παρουσιάστρια.

Κλείνοντας μην μπορώντας να κρύψει τη συγκίνησή της ανέφερε: «Δεν έχει χρειαστεί να μιλήσω ποτέ, αλλά ο κόσμος ξέρει τι γίνεται. Έχει τρομερό ένστικτο. Μην τον φοβάσαι. Πάντα ξέρουν. Δεν θα διορθώσω κάτι, έχουν ειπωθεί πάρα πολλά ψέματα. Δεν θα μιλήσω ποτέ γι’ αυτό, γιατί δεν αφορά κανέναν. Το ψέμα πληγώνει. Έχω κάνει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση, αλλά η διαδικασία κινείται αργά. Θα ακολουθήσω τη δικαιοσύνη που εμπιστεύομαι και όχι τη δημόσια αρένα».