Σίσσυ Χρηστίδου: Οι ευχές για τα γενέθλια του πατέρα της και η φωτογραφία τους από το παρελθόν
- 4 ΦΕΒ 2026
Μια ιδιαίτερη μέρα είναι η Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου για τη Σίσσυ Χρηστίδου καθώς έχει τα γενέθλιά του ο πατέρας της, Θοδωρής Χρηστίδης.
Η Σίσσυ Χρηστίδου φροντίζει να περνά όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με τον πατέρα της, Θοδωρή Χρηστίδη ο οποίος ζει στη Θεσσαλονίκη και όταν έχει ελεύθερο χρόνο από την καθημερινότητα και από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, επισκέπτεται την πόλη όπου κατάγεται. Η παρουσιάστρια της εκπομπής, Χαμογέλα και πάλι ευχήθηκε για τα γενέθλια του πατέρα της μέσα από φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Συγκεκριμένα, η Σίσσυ Χρηστίδου δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία από το παρελθόν όπου ποζάρουν μαζί και χαμογελαστοί. «Χρόνια πολλά μπαμπάκα μου! Σ’αγαπώ τόσο πολύ..» ήταν οι ευχές της παρουσιάστριας που έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της στο Instagram.
Η Σίσσυ Χρηστίδου αναφέρεται σχετικά συχνά στον πατέρα της μέσα από την εκπομπή που παρουσιάζει στο Mega, Χαμογέλα και πάλι, ενώ έχει εκφράσει τη μεγάλη αγάπη που του έχει. «Μου έστειλε μήνυμα ο μπαμπάκας μου ότι τώρα γύρισε σπίτι γιατί ήταν εκτός και θέλω να του πω “Χρόνια πολλά”. Χρόνια πολλά σε όλους τους μπαμπάδες. Είστε πολύτιμοι. Και να σας πω και κάτι; Όταν είσαι παιδί θεωρείς ότι αυτά είναι τα δεδομένα, δεν ξέρεις πως είναι μια καλή οικογένεια, ένας καλός μπαμπάς.
Χρειάστηκε να περάσουν πάρα πολλά χρόνια για να καταλάβω πόσο σπουδαίος είναι ο πατέρας μου και είναι αυτή μια ωραία αφορμή για να του το πω. Καλώς ή κακώς μεγαλώνοντας δεν ξέρουμε πόσες γιορτές έχουμε μπροστά μας, και είναι σημαντικό να το λέμε. Θέλω να του στείλω ένα μεγάλο φιλί, μια τεράστια αγκαλιά και να του πω πόσο τυχερή είμαι που ήταν αυτός ο μπαμπάς μου και ήταν τόσο σπουδαίος» είχε αναφέρει παλαιότερα η Σίσσυ Χρηστίδου για τον πατέρα της μέσα από την εκπομπή της.
Η Σίσσυ Χρηστίδου αρκετά συχνά θα δημοσιεύσει στο Instagram φωτογραφίες και στιγμιότυπα τόσο με τον πατέρα της, Θοδωρή όσο και με τον αδερφό της Γιάννη με τον οποίο έχουν πολύ καλές σχέσεις. Η μητέρα τους, «έφυγε» από τη ζωή πριν από 4 χρόνια.