CELEBRITIES

Σίσσυ Χρηστίδου: Η τρυφερή φωτογραφία για τη γιορτή του γιου της και το σπουδαίο μήνυμα

Papadakis Press/Γιάννης Νταρίλας

Η Δευτέρα, 9 Νοεμβρίου, ήταν μία μέρα αφιερωμένη στους Άγγελους και τις Αγγελικές αυτής της χώρας, οι οποίοι λόγω της ονομαστικής τους γιορτής, δέχθηκαν δώρα και ακόμα περισσότερες ευχές. Ανάμεσά τους, ο 8χρονος γιος της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη, Μιχαήλ Άγγελος.

Με αφορμή, λοιπόν, αυτήν την ιδιαίτερα σημαντική μέρα για την οικογένεια και για να γιορτάσει ένα μέρος της, με τους διαδικτυακούς της φίλους, η Σίσσυ Χρηστίδου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία τρυφερή φωτογραφία του Μιχαήλ Άγγελου. Φωτογραφία που συνοδεύτηκε από τα πιο συγκινητικά λόγια μίας μαμάς προς το παιδί της.

Η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε την πιο τρυφερή ανάρτηση για τη γιορτή του γιου της

Πιο συγκεκριμένα, ως περήφανη και πολύ ευτυχισμένη μαμά στο πλευρό των παιδιών της, η παρουσιάστρια δημοσίευσε την πιο παιχνιδιάρικη φωτογραφία του Μιχαήλ Άγγελου, που όπως φαίνεται είναι αρκετά ζωηρός. Ο μικρός της γιος κάθεται ανάποδα σε μία πολυθρόνα, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτονται τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

«Χρόνια πολλά Μιχάηλ μου, Άγγελε μου. Το πλάσμα που μου έμαθε πως η ζωή δεν είναι άσπρη ή μαύρη. Μπορεί να είναι γκρι, αλλά και κόκκινη και μπλε. Που δεν μπήκε σε κουτί και που με έβγαλε από το δικό μου. Είχες δίκιο… στη καρέκλα έχει πιο πλάκα έτσι.. θα ήταν πολύ βαρετά αλλιώς… και ο κόσμος έχει άλλα χρώματα αν τον κοιτάξεις ανάποδα, έστω και για λίγο! Σ’ αγαπώ», έγραψε στην περιγραφή της φωτογραφίας η Σίσσυ Χρηστίδου που ο γιος της, της έμαθε πως στη ζωή δεν είναι όλα δεδομένα και μονόπλευραΜία διαφορετική οπτική γωνιά, μπορεί να σου χαρίσει πολύ διαφορετικές εμπειρίες από αυτές που είχες βιώσει.

Τα παιδιά, λένε, είναι οι μεγαλύτεροι δάσκαλοι. Η Σίσσυ Χρηστίδου το επιβεβαιώνει.

Το διαζύγιο με τον Θοδωρή Μαραντίνη και η συνεπιμέλεια που ορίζει τις μεταξύ τους σχέσεις

Ύστερα από 9 χρόνια γάμου και 13 χρόνια σχέσης, ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου ανακοίνωσαν ξαφνικά την απόφασή τους να χωρίσουν τον Απρίλιο του 2019 μέσω Instagram. Τόσο ο τραγουδιστής, όσο και η παρουσιάστρια έχουν μιλήσει γι’ αυτήν τους την απόφαση, αλλά και για το γεγονός πως κάνουν ό,τι περνάει από τα χέρια τους για να διασφαλίσουν τη σωστή ανατροφή των δυο αγοριών που έχουν αποκτήσει μαζί.  Γιατί, η προσωπική τους ζωή, σε καμία περίπτωση δεν συγχέεται με τη ζωή των παιδιών τους.

«Στη διαδικασία του χωρισμού είναι από τα πιο δύσκολα κομμάτια η ψυχολογία των παιδιών. Ο λόγος που πήραμε την απόφαση ήταν και τα παιδιά, γιατί στα παιδιά δεν είναι άσχημο να χωρίσουν οι γονείς, αλλά και ότι μπορεί να μην είναι και ευτυχισμένοι μαζί. Προσπαθώντας να τα ζυγίσουμε όλα αυτά, καταλήξαμε σε αυτό το αποτέλεσμα και προσπαθήσαμε να τους δώσουμε να καταλάβουν ότι δεν χάνουν τους γονείς τους, απλά η μαμά και ο μπαμπάς έχουν χωριστούς δρόμους χωρίς να επηρεάζει την ουσία της οικογένειας», εξήγησε ο Θοδωρής Μαραντίνης σε παρελθοντική συνέντευξή του στην κυπριακή εκπομπή Με αγάπη, Χριστιάνα.

«Προσπαθούμε να είμαστε όσο καλύτεροι γονείς γίνεται. Αυτό δεν είναι εύκολο»

«Θέλω να σας πω ότι ήμασταν όντως πάρα πολύ αγαπημένοι και προσπαθούμε να παραμείνουμε πάρα πολύ αγαπημένοι γιατί έχουμε δύο υπέροχα παιδιά». «Προσπαθούμε να είμαστε όσο καλύτεροι γονείς γίνεται. Αυτό δεν είναι εύκολο και κρύβει μέσα κάποιες πολύ σημαντικές μάχες. Θεωρώ ότι είναι πολύ πιο σημαντικό να βάζεις προτεραιότητες», είχε αναφέρει σε vlog στο προσωπικό της κανάλι στο YouTube η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Μετά το διαζύγιο είναι μεγάλη κουβέντα. Αν βγάλεις το συναισθηματικό κομμάτι από έξω, είναι πολύ διαφορετικό να έχεις μονογονεϊκή οικογένεια. Δεν επικεντρώνομαι τόσο στο single, επικεντρώνομαι στο ότι ξαφνικά όταν βρίσκεσαι σε ένα διαζύγιο, υπάρχουν μέρες που ζεις χωρίς τα παιδιά», έχει δηλώσει η Σίσσυ Χρηστίδου, αναφορικά με τις δυσκολίες που μία μονογονεϊκή οικογένεια καλείται να αντιμετωπίσει σε άλλο vlog, όταν είχε βρεθεί καλεσμένη στο κανάλι του Fipster.