CELEBRITIES

Σίσσυ Τουμάση: «Μεγάλωσα μόνη μου. Ο Αργύρης Πανταζάρας είναι η οικογένεια που βρήκα»

NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται, προβλήθηκε την Κυριακή 2 Ιουνίου, συνέντευξη της Σίσσυς Τουμάση. Η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη σειρά του Alpha, Το προξενιό της Ιουλίας, μίλησε για την πορεία της στην υποκριτική και τον γάμο της με τον Αργύρη Πανταζάρα, που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγους μήνες στην Κωνσταντινούπολη.

Η Σίσσυ Τουμάση συνομίλησε με τη δημοσιογράφο, Ναταλία Αργύρακη, για την απώλεια της μητέρας της, το γεγονός ότι μεγάλωσε μόνη της, αλλά και την οικογένεια που βρήκε στο πρόσωπο του συζύγου της, Αργύρη Πανταζάρα.

«Εγώ δεν “πουλάω” τον εαυτό μου, έχω αυτό το κακό! Δεν “πούλησα” την συμμετοχή στο κινηματογραφικό Miss Violence, δεν το χρησιμοποίησα όπως θα έπρεπε ή όπως θα έκανε ενδεχομένως κάποιος άλλος συνάδελφος. Ήμουν λίγο περισσότερο φοβιτσιάρα και επιλεκτική στην αρχή. Η τηλεόραση ήρθε αργά στη ζωή μου γιατί εγώ άνοιξα την πόρτα πολύ αργά, ευτυχώς όμως την άνοιξα γιατί πραγματικά με έχει κάνει καλύτερη», είπε αρχικά η Σίσσυ Τουμάση.

«Μου έχει μάθει πολλά πράγματα η τηλεόραση. Η δουλειά του ηθοποιού άλλωστε είναι όλα. Η τηλεόραση, το θέατρο, η διαφήμιση, το σινεμά. Ο ηθοποιός είναι ο “μέγας πωλητής”, πουλάει τον εαυτό του, οπότε ποιος είναι καλύτερος να πουλήσει κάτι άλλο σε μια τηλεόραση διαφήμιση;

Είναι παλιακά λίγο αυτά με τις ταμπέλες. Ότι δηλαδή “ο ταγμένος του θεάτρου πρέπει να αφήσει το κουφάρι του πάνω στη σκηνή και να υποφέρει” ή “ο άλλος είναι του σινεμά” και “ο άλλος κάνει διαφημίσεις και ξεπουλήθηκε”. Ίσως αυτό έχει εξωραΐσει σε έναν βαθμό και τις παλιότερες σκληρές συμπεριφορές», πρόσθεσε η ηθοποιός.

Η Σίσσυ Τουμάση μίλησε στη συνέχεια για την «περίεργη ζωή» της, η οποία της έμαθε ότι μόνο η ίδια μπορεί να δώσει ασφάλεια στον εαυτό της. «Επειδή είμαι ένα μοναχικό άτομο και είχα μια περίεργη ζωή, η πιο ασφαλής αγκαλιά για μένα ήταν αυτή που έκανα εγώ στον εαυτό μου», τόνισε.

«Οι γονείς μου είχαν χωρίσει όταν ήμουν μωρό και μεγάλωσα με την μητέρα μου. Μοναχοπαίδι, έχασα την μαμά μου σε μικρή ηλικία οπότε με μεγάλωσα κάπως μόνη μου. Η μητέρα μου δεν με είδε ποτέ να γίνομαι ηθοποιός, της είχα πει όμως ότι σκεφτόμουν να δώσω εξετάσεις και μου είπε “κάνε ότι νομίζεις ότι θα σε κάνει ευτυχισμένη και γω θα σε στηρίζω”. Μετά όμως πέθανε και οι συμβουλές και η καθοδήγηση ήταν από μένα, δεν ήταν εύκολο», εξήγησε έπειτα η Σίσσυ Τουμάση.

Η ηθοποιός παντρεύτηκε τον σύντροφό της, Αργύρη Πανταζάρα, στις 28 Οκτωβρίου 2023 στην Κωνσταντινούπολη. Είχαν έρθει κοντά όταν συνεργάστηκαν στην παράσταση This is not Romeo and Juliet, ενώ παντρεύτηκαν λόγω έρωτα, όπως είπε η Σίσσυ Τουμάση.

«Ο Αργύρης είναι μια οικογένεια που βρήκα ξαφνικά στη ζωή μου. Είναι ο άνθρωπος που αγαπώ. Υπάρχω μόνη μου, είμαι πολύ ευτυχισμένη, με γεμίζω αλλά να που βρήκα και δυο μάτια που με γεμίζουν και για όσο είμαστε μαζί- και εύχομαι να είναι για πάντα- προχωράμε και καθοδηγούμε ο ένας τον άλλον. Ο γάμος ήταν μια δική μας γιορτή για να γιορτάσουμε την αγάπη μας», σημείωσε στη συνέντευξή της στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται η ηθοποιός.

«Δεν το κάναμε γιατί το όριζε η κοινωνία. Κάναμε τον γάμο την ώρα και τη στιγμή που είμασταν ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι και το γουστάραμε πάρα πολύ», κατέληξε μιλώντας για τη σχέση και τον γάμο τους.