CELEBRITIES

Συντάκτρια των New York Times αποκάλυψε ότι ο νέος σύντροφος της Lady Gaga είναι ο πρώην της. Ουπς

Invision/AP, File Jordan Strauss

Δεν ξέρω για εσένα, αλλά νομίζω εγώ δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση της Lindsay Crouse. Όχι δηλαδή ότι δεν θα ήθελα να είμαι συντάκτρια της στήλης Opinions των New York Times, αυτό πολύ θα το ήθελα. Δεν θα ήθελα να δω ξαφνικά όλο τον κόσμο να αποκαλεί τον πρώην σύντροφό μου: «Ο μυστηριώδης νέος σύντροφος της Lady Gaga». Κι αυτό όχι γιατί τίποτα δεν θα μου φαινόταν μυστηριώδες σε αυτό, αλλά να, όταν η επόμενη είναι η Lady Gaga, το «Ποιος να συγκριθεί μαζί σου» είναι ένα τραγούδι που ο πρώην μάλλον δεν θα τραγουδήσει ποτέ για εσένα.

Η Lindsay Crouse, ωστόσο, αντί να σκεφτεί πεσιμιστικά για την όλη κατάσταση και να αποσιωπήσει τη δική της ιδιότητα σε σχέση με το νέο ζευγάρι της showbiz, είπε να αποκαλυφθεί. Και το έκανε μέσα από ένα άρθρο στη στήλη της. Όσο για το ποιος είναι ο νέος σύντροφος της Lady Gaga και πρώην της Lindsay Crouse, αυτός είναι ο Michael Polansky, απόφοιτος του Harvard και υπεύθυνος του Ινστιτούτου Sean Parker για την Ανοσοθεραπεία κατά του Καρκίνου.

«Έτρωγα σταφύλια στο γραφείο μου, ένα πρόσφατο πρωινό Δευτέρας, έτοιμη να κοιτάξω τα inbox μου όταν το τηλέφωνό μου ξεκίνησε να δονεί. Ήταν κάτι επείγον: ο πρώην σύντροφός μου, έμαθα, είχε καινούργια σύντροφο, τη Lady Gaga» γράφει η Lindsay Crouse. Η ίδια προσθέτει και μερικές πολύ περιγραφικές εικόνες του νέου ζευγαριού, όπως τις είδε η ίδια. «Καθώς έβλεπα το Super Bowl στην τηλεόραση, να η Lady Gaga και ο νέος σύντροφος εμφανίστηκαν να αγκαλιάζονται στο πριβέ θεωρείο της στο Hard Rock Stadium. Υπήρχαν παπαράτσι καθώς εκείνος την συνόδευε και απομακρύνονταν από το στάδιο. Τα ροζ της μαλλιά κυμάτιζαν», έγραψε χαρακτηριστικά.

Τα social media, αυτός ο παράδεισος των updates για την προσωπική ζωή των πρώην

«Εγώ έβγαινα με αυτόν τον φυσιολογικό, μυστηριώδη άντρα για 7 χρόνια. Η σχέση μας άντεξε όλο το κολέγιο και μετά μερικά χρόνια ακόμα. (Ένα δημοφιλές τραγούδι της εποχής περιγράφει πώς είναι να είσαι “caught in a bad romance)», αποκάλυψε η Grouse κάνοντας και μία έμμεση αναφορά στην τραγουδίστρια. Η ίδια τόνισε ότι ο λόγος που έγραψε το κείμενό της, ήταν για να τονίσει ότι ζούμε σε μία εποχή συνεχών update, στην οποία τα social media δεν είναι απλά πλέον μια προσθήκη της ζωής μας. «Είναι μία επιταχυμένη προέκταση του τρόπου που πάντα οι άνθρωποι συμπεριφέρονταν», σημειώνει.

«Σε μία κάθετη ροή φωτογραφιών, βλέπω τους πρώην των φίλων μου να τιμούν τις εγκυμοσύνες των όμορφων γυναικών που τελικά παντρεύτηκαν. Μερικές φορές μαθαίνω τα ονόματα των παιδιών τους, παιδιά που δεν θα συναντήσω ποτέ. Αλλά θα ξέρω τι ντύθηκαν για το Halloween. Έχω δει τα χριστουγεννιάτικα δέντρα τους και τον στολισμό των τραπεζιών τους σε ειδικές περιστάσεις. Μερικές φορές περνούν μια σκοτεινή περίοδο, εξαφανίζονται, μετά είναι και πάλι single. Τους ακολουθώ, είμαι ένα παθητικό αλλά όχι αδιάφορο κοινό», τονίζει η Lindsay Crouse.

«Συνηθίζαμε να έχουμε εμμονή με τους διάσημους και μετά πάθαμε εμμονή ο ένας με τον άλλο. Ίσως μια δεκαετία πριν να γινόμουν συνδρομήτρια του US Weekly. Πλέον δεν χρειάζεται. Έχω τόσο κόσμο στο κινητό μου. Αναμειγνύω “αληθινούς” celebrities με πολίτες που ξέρω και συντονίζω το πράγμα όπως θέλω. Και τότε σκρόλαρα στο Instagram και είδα μία ανάρτηση της Lady Gaga. Καθόταν στα πόδια του νέου συντρόφου της. Φίλοι από το κολέγιο πάτησαν like ανάμεσα σε 3 εκατομμύρια άλλους», γράφει η Lindsay Crouse.

Ποια να συγκριθεί μαζί σου Lady Gaga;

«Πώς συγκρίνεις τον εαυτό σου με τη Lady Gaga;», αναρωτήθηκε και έδωσε μόνη της απάντηση. «Αντί να σκέφτομαι “Γιατί όχι εμένα” σκεφτόμουν “Αυτή ήμουν εγώ”. Γκρεμίζει την αυταπάτη περί διασημότητας», σημειώνει. «Η Lady Gaga είναι απίθανη. Το να συγκρίνεις τον εαυτό σου μαζί της, σου δίνει κίνητρο και συστήνω να το δοκιμάσετε ανεξάρτητα με το πώς συνδέεστε με τον άνθρωπο με τον οποίο έχει σχέση», είπε.

H Lindsay Crouse έξω από τα γραφεία των New York Times.

«Η ουσία είναι ότι η Lady Gaga, ζει τη φιλόδοξη ζωή που λέμε επίμονα ότι οι γυναίκες θα έπρεπε να αγκαλιάσουν για τον εαυτό τους. Ένα ρητό της που θυμάμαι να διαβάζω, μάλλον στο Instagram, λέει: “Ποτέ μην αφήνεις κανένα στον κόσμο να σου λέει ότι δεν μπορείς να είσαι ακριβώς αυτός που είσαι”. Είναι τόσο απλό καθώς μεγαλώνεις, να βρεις το καλύτερο σε αυτό που έχεις γίνει, να κάνεις το καλύτερο δυνατό από αυτό και ίσως ακόμα να κομπάσεις καμιά φορά γι’ αυτό.

Αλλά αν η Lady Gaga μπορεί να κάνει αυτό που θέλει και ακόμα περισσότερο να επεκτείνει αυτά που θέλει, γιατί να μην μπορώ κι εγώ; Γιατί το να αφήσω τον εαυτό μου να γίνει “ακριβώς αυτό που θέλει” να μην σημαίνει να προσπαθώ να γίνω ο καλύτερος εαυτός μου; Η Lady Gaga συνεχίζει να προκαλεί τον εαυτό της, να δοκιμάζει νέα πράγματα, να αναπτύσσεται. Τουλάχιστον αυτό καταλαβαίνω από το τηλέφωνό μου, το μέρος όπου όλοι γινόμαστε ένα» σημειώνει η συντάκτρια των New York Times.

Είμαστε όλοι μας ίδιοι και η Lady Gaga και η Lindsay Crouse κι εσύ κι εγώ

Στο τέλος έφτασε σε ένα λυτρωτικό συμπέρασμα. Τόσο λυτρωτικό και αληθινό που με κάνει να αλλάξω γνώμη. Ποια από εμάς δεν θα ήθελε να είναι στη θέση της Lindsey;  «Πρόσφατα κάποιος μου έστειλε μία φωτογραφία μου με τον αρραβωνιαστικό μου να χορεύουμε σε έναν γάμο. Την δημοσίευσα στο Instagram. Είδα τον σύντροφο της Lady Gaga στις ειδήσεις και κατάλαβα όλοι μας είμαστε ίδιοι: Ξένοι που χαμογελούν σε μια οθόνη», κατέληξε η ίδια και το καπέλο μας μόλις βγήκε.