ΣΙΑ ΚΟΣΙΩΝΗ

Σία Κοσιώνη – Κώστας Μπακογιάννης: Βάφτισαν τον γιο τους

NDP Photo Agency

Τον 11 μηνών γιο τους βάφτισαν σε μια «μυστική» τελετή η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης. Ο μικρός τους γιος βαφτίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου και πήρε το όνομα Δημοσθένης όπως είχε εξάλλου αποκαλύψει εδώ και καιρό σε δηλώσεις της η μητέρα του. Το Μυστήριο που έλαβε χώρα στον Ιερό Ναό της Αγίας Αικατερίνης στην Πλάκα τέλεσε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος.

Η κάμερα της εκπομπής Αποκαλυπτικά Plus βρέθηκε εκεί και κατέγραψε πλάνα από τη βάφτιση που έγινε σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο. Πιο κάτω βλέπεις, ένα στιγμιότυπο από το Μυστήριο όπως το κατέγραψε η κάμερα της εκπομπής και την εντυπωσιακή Σία Κοσιώνη να κρατά στην αγκαλιά της τον μικρό της γιο.

 

Στενοί συγγενείς και φίλοι βρέθηκαν κοντά τους παρά το ψιλόβροχο αυτή τη σημαντική ημέρα της κοινής τους ζωής. Νονοί του Δημοσθένη ήταν η θεία του Αλεξία Μπακογιάννη και μία καλή φίλη της Σίας Κοσιώνη, οι οποίοι είχαν παντρέψει το ζευγάρι στο Καρπενήσι. Το όνομα του μικρού προέκυψε από έναν κοντινό φίλο του αδικοχαμένου πατέρα του Κώστα Μπακογιάννη, Πάυλο, που ονομαζόταν Δήμος και δεν βρίσκεται πια στη ζωή.

«Τρελαίνομαι για το γιαγιά. Έχω 7 εγγόνια» δήλωσε στην κάμερα και στον Γιώργο Μπέζα που πραγματοποίησε το ρεπορτάζ η Ντόρα Μπακογιάννη, που ως γιαγιά του μικρού που ήταν από τους πρώτους που παρευρέθηκαν στο Μυστήριο. Μετά τη βάφτιση ακολούθησε δεξίωση στο σπίτι της οικογένειας Μητσοτάκη στη Γλυφάδα.

Να τους ζήσει.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency