ΣΙΑ ΚΟΣΙΩΝΗ

Σία Κοσιώνη: Κι όμως δήλωσε “καψούρα” με τον Κώστα Μπακογιάννη

NDP Photo Agency

Ναι, είναι αλήθεια ότι η εικόνα που έχουμε για τις παρουσιάστριες δελτίων ειδήσεων είναι αυτή της αυστηρότητας. Και ναι, είναι επίσης αλήθεια, ότι η Σία Κοσιώνη ανέτρεψε αυτή την εικόνα με τις δηλώσεις της στην εκπομπή «Ooh la la!» της Σάσας Σταμάτη, που τη συνάντησε στην παρουσίαση προγράμματος του ΣΚΑΪ πριν από λίγες ημέρες.

«Όπως όλοι οι άνθρωποι στην προσωπική τους ζωή. Χαλαρή, κανονική» είπε η Σία Κοσιώνη περιγράφοντας τον εαυτό της εκτός των studio. «Είμαστε μια χαρά, είμαστε πολύ χαρούμενοι, πολύ ευτυχισμένοι, κάνουμε δύο δύσκολες ζωές αλλά νομίζω τα βρίσκουμε», σημείωσε στη συνέχεια για τη σχέση της με τον σύζυγό της Κώστα Μπακογιάννη. Η Σία Κοσιώνη αποκάλυψε ότι στην καθημερινότητά τους δεν καταφέρνουν να μοιράζονται πολλές κοινές στιγμές, ωστόσο παραδέχτηκε λίγο αργότερα όταν ρωτήθηκε αν είναι «καψούρα» μαζί του: «Καψούρα; Ναι είμαι. Δεν είναι κακό να το παραδέχεσαι».

NDP Photo Agency

 

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης απέκτησαν μαζί ένα παιδί στις 9 Οκτωβρίου του 2017. Ο Δήμος τους που βαφτίστηκε πρόσφατα «Μεγαλώνει και αγριεύει» όπως δήλωσε η μητέρα του. Η ίδια εξήγησε ότι δεν έχει χάσει ακόμα όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης αφού όπως είπε «Κάθε πρωί ξεκινάω να κάνω δίαιτα αλλά το πώς καταλήγω είναι μια άλλη συζήτηση».

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency