CELEBRITIES

Σία Κοσιώνη- Κώστας Μπακογιάννης: Στο θέατρο με τον 7χρονο γιο τους

Instagram.com/siakossioni

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης απέκτησαν τον γιο τους, Δήμο, τον Οκτώβριο του 2017. Σχεδόν 7 χρόνια έχουν περάσει από τότε κι ο μικρός τους γιος έχει μεγαλώσει πολύ. Τόσο που όπως θα δεις συνοδεύει τους γονείς του στις βραδινές τους εξόδους.

Η Σία Κοσιώνη, ο Κώστας Μπακογιάννης και ο 7χρονος γιος τους, βρέθηκαν πρόσφατα στο θέατρο Άλσος για να παρακολουθήσουν την νέα επιθεώρηση του Σταμάτη Φασουλή με τίτλο Τότε, Τώρα, Πάντα. Η οικογένεια της anchorwoman του ΣΚΑΪ και του πρώην δημάρχου Αθηναίων απαθανατίστηκε να παρακολουθεί την παράσταση αλλά και κατά την έξοδό της απο το θέατρο.

Όπως ήταν επόμενο κατά τη διάρκεια της παράστασης ο 7 ετών Δήμος και κουράστηκε και έγειρε στην αγκαλιά της μαμάς του κι έπιασε κάποιο κινητό στα χέρια του για να απασχοληθεί. Κατά την έξοδό τους από το θέατρο Άλσος είχε βρει το «καταφύγιό» του στην αγκαλιά του μπαμπά του.

Σία Κοσιώνη NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ
Σία Κοσιώνη NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ
Σία Κοσιώνη NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ

Ο Δήμος είναι το μικρότερο από τα 4 παιδιά του Κώστα Μπακογιάννη και το πρώτο παιδί που απέκτησε η Σία Κοσιώνη. Ο πρώην δήμαρχος της Αθήνας, είναι μπαμπάς του Πάυλου και της Δανάης που απέκτησε στον προηγούμενο γάμο του, αλλά και της Ολυμπίας από προηγούμενη σχέση του. Με τη Σία Κοσιώνη παντρεύτηκαν το 2017.

«Νομίζω ότι είμαστε κοντά στα 10 χρόνια μαζί. Είναι ένας άγγελος. Ήρθε στη ζωή μας –και λέω “μας” γιατί αναφέρομαι και στα μεγαλύτερα παιδιά μου-, πολύ γρήγορα δημιουργήσαμε μία οικογένεια με πολύ μεγάλη ασφάλεια, σιγουριά και αγάπη», είχε πει για τη σύζυγό του ο Κώστας Μπακογιάννης στην εκπομπή Happy Day.

«Και οι δύο έχουμε παλαβές ζωές, δεν είναι πάντα εύκολο. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Εννοείται ότι θα βγούμε, θα πιούμε ένα ποτήρι κρασί, έχουμε τις φιλίες μας. Το σπουδαίο είναι ότι έχουμε καταφέρει να σκουπίζουμε τα πόδια μας στο χαλάκι της εξώπορτας και να αφήνουμε τις δουλειές μας, και να ξεκινάμε ξανά από το μηδέν, όταν περνάμε την πόρτα», πρόσθετε για το πώς έχουν καταφέρει με τη Σία Κοσιώνη να ισορροπούν ανάμεσα στην απαιτητητική επαγγελματική τους καθημερινότητα και την προσωπική και οικογενειακή τους ζωή.

Η Σία Κοσιώνη αυτή τη χρονιά εκτός από το να χαράζει σταθερά τη δική της πορεία στη δημοσιογραφία, δοκιμάστηκε πρώτη φορά και στη συγγραφή παιδικών βιβλίων. Έγραψε το βιβλίο Μια Άλλη Ιστορία, με αφορμή το οποίο είχε μιλήσει στο podcast Άκου Μάνα και τη Μαριλέλλα Αντωνοπούλου, αποκαλύπτοντας κι ένα αστείο διάλογό της με τον γιο της.

«Ο γιος μου απορρίπτει λίγο τις ειδήσεις, όχι την οθόνη αυτή μακάρι να την απέρριπτε, αλλά τις ειδήσεις, ίσως τις βλέπει λίγο ανταγωνιστικά», είχε εκμηστυρευτεί η Σία Κοσιώνη στη συνέντευξή της για το Άκου Μάνα. «Έτσι κι αλλιώς γιατί να βλέπουν τα παιδιά ειδήσεις, δεν είναι και το πιο συνηθισμένο πράγμα του κόσμου. Θα μπορούσε να βλέπει τη μαμά του, αλλά δεν θέλει. Θέλει τη μαμά του δίπλα του, καθόλου δεν τον ενδιαφέρει να τη δει στην τηλεόραση. Θυμάμαι πριν από κάποια χρόνια που του είπα “Δήμο θα βάλεις τώρα να δεις τη μαμά;”, που μιλούσαμε στο FaceTime και μου απάντησε: “Όχι μαμά, θα δω Πέππα το γουρουνάκι”. Του είπα “Έχεις δίκιο αγάπη μου κι εγώ στη θέση σου Πέππα θα έβλεπα”», σημείωσε με χιούμορ για τον μικρό Δήμο.

Η παράσταση που παρακολούθησαν πάντως, βλέπει την επικαιρότητα με τον ανάλαφρο, αλλά πάντα γεμάτο καίρια σχόλια, τρόπο της επιθεώρησης. Στο Τότε, τώρα, πάντα, η πολιτική και η οικονομική πραγματικότητα, η τεχνητή νοημοσύνη, τα πρόσωπα της showbiz, ένας τράπερ, ένας άστεγος, μια αναμαλλιασμένη ξανθιά που βγαίνει από έναν κάδο ανακύκλωσης, η τραγουδιάρα Αλίκη, η κοινωνική μας ζωή, τα βάσανα του κόσμου και η χαμένη επικοινωνία μας παρελαύνουν μοναδικά στη σκηνή.