CELEBRITIES

Sharon Stone: Αποκάλυψε τον παραγωγό που την πίεσε να κάνει σεξ με συμπρωταγωνιστή της

©2023 Chris Pizzello/AP IMAGES

Η Sharon Stone αποκάλυψε την ταυτότητα του κινηματογραφικού παραγωγού που την πίεσε να κάνει σεξ με έναν συμπρωταγωνιστή της, αλλά και τον ηθοποιό με τον οποίο την πίεσαν να συνευρεθεί, για να βελτιωθεί η χημεία τους στην οθόνη.

Η Sharon Stone η οποία είχε αποκαλύψει προηγουμένως τo περιστατικό στα απομνημονεύματά της του 2021 χωρίς να πει ονόματα, αυτή τη φορά, αποκάλυψε τις ταυτότητές τους. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον παραγωγό Robert Evans και τον συμπρωταγωνιστή της, William Baldwin και η ταινία ήταν το Sliver του 1993.

Ο Evans, ο οποίος πέθανε το 2019, ήταν επίσης παραγωγός στις ταινίες Chinatown και The Cotton Club, ενώ ήταν επικεφαλής της παραγωγής στην Paramount για τις ταινίες The Godfather, The Italian Job, True Grit και The Great Gatsby. Το Sliver ήταν η επόμενη ταινία της Sharon Stone μετά την τεράστια επιτυχία και τη διεθνή φήμη που είχε πετύχει με το Βασικό Ένστικτο του προηγούμενου έτους.

Μιλώντας στο podcast του δημοσιογράφου Louis Theroux, η Stone είπε: «Περίμεναν ότι θα έφερνα άλλη μια γιγαντιαία επιτυχία και με ενέκριναν στο κάστινγκ και μου έδωσαν όλες αυτές τις εγκρίσεις, αλλά όταν ήρθε η ώρα να το κάνω, μου είπαν ότι ήταν μια συμφωνία ματαιοδοξίας και δεν μπορούσα να τα έχω όλα αυτά. Στη συνέχεια άρχισαν να προσπαθούν να με κατηγορήσουν για τα λάθη τους, και έκαναν τρομερά λάθη στον τρόπο με τον οποίο προσέλαβαν σκηνοθέτες και ηθοποιούς».

Και στην συνέχεια αποκάλυψε όσα την παρότρυνε να κάνει ο παραγωγός. «Με κάλεσε στο γραφείο του. Είχε αυτούς τους πολύ χαμηλούς καναπέδες της δεκαετίας του ‘70, ‘80, οπότε ουσιαστικά καθόμουν στο πάτωμα, ενώ θα έπρεπε να ήμουν στο γύρισμα. Και έτρεχε στο γραφείο του με γυαλιά ηλίου και μου εξηγούσε ότι είχε κοιμηθεί με την Ava Lavinia Gardner και πως θα έπρεπε να κοιμηθώ με τον Billy Baldwin, γιατί αν κοιμόμουν με τον Billy, η ερμηνεία του Billy θα γινόταν καλύτερη».

Και πρόσθεσε: «Και χρειαζόμασταν τον Billie για να βελτιωθεί στην ταινία, γιατί αυτό ήταν το πρόβλημα. Κι αν μπορούσα να κοιμηθώ με τον Billy, τότε θα είχαμε χημεία στην οθόνη και αν απλά έκανα σεξ μαζί του, τότε αυτό θα έσωζε την ταινία και το πραγματικό πρόβλημα με την ταινία ήμουν εγώ, επειδή ήμουν τόσο σφιγμένη και δεν ήμουν σαν μια πραγματική ηθοποιός που θα μπορούσε απλά να τον γαμ@@@ και να επαναφέρει τα πράγματα στη θέση τους. Το πραγματικό πρόβλημα ήταν ότι ήμουν τόσο στενόμυαλη».

Παράλληλα, η Sharon Stone ανέφερε πως στο άκουσμα της απαίτησής του, σκέφτηκε απλώς, πως δεν είχε ακούσει τη λίστα με τους ηθοποιούς που είχε προτείνει η ίδια για τον ρόλο του Baldwin ως Zeke Hawkins, και ήταν απογοητευμένη που τα αφεντικά της ταινίας περίμεναν ότι από τον Michael Kirk Douglas, με τον οποίο συμπρωταγωνιστούσε στο Βασικό Ένστικτο, θα πήγαινε στον Baldwin.

«Δεν χρειαζόταν να πηδ@ξω τον Michael Douglas. Ο Michael μπορούσε να έρθει στη δουλειά και να ξέρει πώς να πει αυτή την ατάκα, να κάνει πρόβες και να παίξει. Και έτσι ξαφνικά εγώ βρέθηκα στη δουλειά του «πρέπει να πη@@@ ανθρώπους».

Η εξοργισμένη απάντηση του Billy Baldwin στο Twitter

«Δεν είμαι σίγουρος γιατί η Sharon Stone συνεχίζει να μιλάει για μένα τόσα χρόνια μετά τα χρόνια μετά; Είναι ακόμα ερωτευμένη μαζί μου ή εξακολουθεί να είναι πληγωμένη μετά από τόσα χρόνια επειδή την απέφευγα; Μήπως την επομένη των γυρισμάτων είπε στη φίλη της Janice Dickinson “Θα τον κάνω να με ερωτευτεί τόσο πολύ, που θα του γυρίσει το κεφάλι”»;

Ο 61χρονος Baldwin είπε ακόμα ότι κατά τη συνάντηση που είχε με τον εκλιπόντα Evans, τον είχε παρακαλέσει «να μην χρειαστεί να φιλήσει τη Sharon», σύμφωνα με το Page Six.

«Αναρωτιέμαι αν θα έπρεπε να γράψω ένα βιβλίο και να πω τις πολλές, πολλές ενοχλητικές, πονηρές και αντιεπαγγελματικές ιστορίες για τη Sharon; Αυτό θα μπορούσε να έχει πλάκα».