CELEBRITIES

Ryan Reynolds: 6 φορές που συναντήθηκε με τον Θέμη Αδαμαντίδη για χάρη της Blake Lively

Gotham/GC Images/Getty Images/Ideal Images

Ο Ryan Reynolds και η Blake Lively, έχουν αποκτήσει μαζί τρεις κόρες, την 6 ετών James, την 5 ετών Inez και την 2 ετών Betty. Αν μία φράση έπρεπε να συνοδεύσει αυτό το ζευγάρι θα ήταν «υπέροχα πλάσματα».

Έρωτας ο απόλυτος έρωτας η δική τους η αγάπη, όπως θα τους αφιέρωνε ο Θέμης Αδαμαντίδης. Ο Ryan Reynolds και η Blake Lively έχουν βρει τα κουμπιά της σχέσης τους και ζουν ευτυχισμένοι. Κι όταν δουν τα δύσκολα επιστρατεύουν το χιούμορ κι όλα πάνε καλά.

Ryan είσαι όνειρο.

Ο Ryan Reynolds αποκαλύπτει το μυστικό ενός επιτυχημένου γάμου

Ο Ryan Reynolds αποκάλυψε στο ETonight, ποιο είναι το μυστικό του επιτυχημένου γάμου του με την Blake Lively.

«Δεν παίρνουμε ο ένας τον άλλον πολύ στα σοβαρά, αλλά είμαστε και φίλοι», είπε ο Ryan Reynolds στο πλαίσιο της προώθησης της νέας του ταινίας, Red Notice.

«Το να ερωτεύεσαι είναι υπέροχο, αλλά, αλήθεια, αρέσει ο ένας τον άλλον; Αυτή είναι μάλλον η ερώτηση που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου» είπε.

«Πάντα άρεσε ο ένας τον άλλον. Μεγαλώνουμε μαζί. Μαθαίνουμε ο ένας από τον άλλο. Λοιπόν, ναι, είμαι τυχερός που έχω μια φίλη σε όλο αυτό».

Ο Ryan Reynolds θεωρεί ιδιοφυΐα την Blake Lively

Ο Ryan Reynolds τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου βρέθηκε στα βραβεία του WSJ Magazine στα οποία και τιμήθηκε ως ένας πρωτοπόρος στον χώρο της ψυχαγωγίας, αλλά και των επιχειρήσεων. Όταν ανέβηκε να παραλάβει το βραβείο του, έδωσε τα εύσημα στη σύζυγό του, Blake Lively.

«Θέλω να ευχαριστήσω τη σύζυγό μου, Blake», είπε ο ηθοποιός. «Είναι μία ιδιοφυΐα, μία γυναίκα της Αναγέννησης που με σπρώχνει με τρόπους που ποτέ δεν φαντάστηκα ότι μπορούσε κανείς να με σπρώξει μπροστά», πρόσθεσε ο Ryan Reynolds.

Όταν παραδέχθηκε ότι πίσω από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του κρύβεται η Blake

O Ryan Reynolds είχε μιλήσει στο SiriusXM με αφορμή την κυκλοφορία της ταινίας Free Guy, στην οποία έπαιξε σημαντικό ρόλο και η σύζυγός του.

«Η Blake είναι ένα πολύ ταλαντούχο, ξεχωριστό είδος ανθρώπου και τα καταφέρνει εκπληκτικά στη βιομηχανία, στην οποία εργαζόμαστε. Με βοήθησε τόσο πολύ στο Deadpool. Πολλές φορές, όταν συμμετέχω σε κάποια ταινία, γράφω επίσης μερικές λεπτομέρειες στο σενάριο της.

Είναι σαν μηχανισμός επιβίωσης για εμένα, με βοηθάει να μπω στον ρόλο. Άλλες φορές παίρνω τα εύσημα γι’ αυτό και μερικές όχι. Υπάρχουν πολλά πράγματα, που όλοι νομίζουν πως έχω κάνει εγώ, αλλά στην πραγματικότητα τα έχει κάνει η Blake.

Έμπαινε στο δωμάτιο, έπιανε το πληκτρολόγιο και λίγη ώρα μετά με ρωτούσε: “Τι λες γι’ αυτό;” Και ξέρετε, όσα έγραφε ήταν απίστευτα».

Κομμώσεις Ryan

Κατά τη διάρκεια της καραντίνας η ρίζα έφτασε στο αυτί. Νομίζεις μόνο εσύ το έπαθες; Η Blake Lively χρειάστηκε τη βοήθεια του Ryan Reynolds κι εκείνος την προσέφερε με όλη του την αγάπη.

Ευχές γενεθλίων με τις χειρότερες φωτογραφίες

Χρόνια πολλά στο κορίτσι του ευχήθηκε ο Ryan κάνοντας παράλληλα μία επιλογή φωτογραφιών.

Και η εκδίκηση

Όταν ο Ryan Reynolds απάντησε στις φήμες χωρισμού

Ο ηθοποιός πόσταρε στο Twitter το δημοσίευμα που τον ήθελε να παίρνει διαζύγιο από την Blake σχολιάζοντας: «Μακάρι. Θα μπορούσα έτσι να έχω και λίγο χρόνο για τον εαυτό μου». Υπέροχος.