CELEBRITIES

Ρούλα Ρέβη- Αποστόλης Τότσικας: Με τα παιδιά τους στο θέατρο. 4 ομορφιές στην οθόνη σου

Instagram.com/roula.revi

Ήταν Μάιος του 2015 όταν η Ρούλα Ρέβη επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της. Λίγους μήνες αργότερα, η ίδια και ο Αποστόλης Τότσικας κρατούσαν σφυχτά στην αγκαλιά τους τα δίδυμα μωρά τους, που γεννήθηκαν πρόωρα. Από τότε, η ζωή των δυο καλλιτεχνών έχει αλλάξει ριζικά. Σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς τους καταλαμβάνουν τα δυο τους αγγελούδια, η Ειρήνη και ο Άγγελος. Αυτήν την αλλαγή στην καθημερινότητα, επιβεβαιώνουν τόσο οι οικογενεικές στιγμές που οι δυο γονείς δημοσιεύουν στα social media τους, όσο και οι κοινές οικογενειακές έξοδοι, στις οποίες προστίθεται και η παρακάτω.

Πιο συγκεκριμένα, η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας βρέθηκαν μαζί με την Ειρήνη και τον Άγγελο στο Εθνικό Θέατρο. Οι φωτογραφίες της βραδιάς δεν έλειψαν.

Ρούλα Ρέβη – Αποστόλης Τότσικας: Οικογενεική εξόρμηση στο θέατρο. 4 ομορφιές επί της οθόνης

Η φωτογράφος και ο ηθοποιός πόζαραν χαμογελαστοί στον φωτογραφικό φακό, που βρέθηκε έξω από την αίθουσα του θεάτρου, κρατώντας αγκαλιά τα δυο τους παιδιά. Παρόλο που τα πρόσωπα των παιδιών τους έχουν καλυφθεί για λόγους προστασίας, εσύ μπορείς να αντιληφθείς για πόσο όμορφη οικογένεια μιλάμε. Εξάλλου, η φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει η Ρούλα Ρέβη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποδεικνύει πως ο μικρός Άγγελος, είναι κλώνος του μπαμπά του.

Ρούλα Ρέβη Papadakis Press/Μιχάλης Αρχοντίδης
Papadakis Press/Μιχάλης Αρχοντίδης

Ρούλα Ρέβη Papadakis Press/Μιχάλης Αρχοντίδης

Love is in the air

Πρόσφατα, η Ρούλα Ρέβη και ο Απστόλης Τότσικας γίορτασαν τα 14 χρόνια αγάπης και αμοιβαίου έρωτα. Προς τιμήν, λοιπόν, αυτής της τόσο σημαντικής και ιδιαίτερης ημέρας για εκείνους, η φωτογράφος θέλησε να μοιραστεί τη χαρά της μαζί με τους ακόλουθούς της στο Instagram, με μία #tb φωτογραφία τους.

«2007-2021. Κάθε φορά που τελειώνει ο κόσμος, όταν θα κλαίω θέλω να μου γελάς. Κι όσα τραγούδια έχω αγαπήσει, μέσα στ’ αυτί να μου τραγουδάς. Κι όταν ξανά θα τελειώσει ο κόσμος, φίλα με σαν να ‘ναι η πρώτη φορά. Και μέσα στη ζεστή αγκαλιά σου, ίσως αρχίσει ο κόσμος ξανά. Χαρούμενα 14 χρόνια», έγραψε στην περιγραφή της φωτογραφίας η Ρούλα Ρέβη, εκφράζοντας την αγάπη της προς τον Αποστόλη Τότσικα με λόγια εμπνευσμένα από το τραγούδι Κάθε φορά, του Γιάννη Κότσιρα.

Η συνέντευξη της Ρούλας Ρέβη στο LadyLike

Σε παλαιότερη συνέντευξή της για τη Γιορτή της Μητέρας, η Ρούλα Ρέβη είχε αναφερθεί στην απόφασή της να γίνει μητέρα μετά τα 40, στις δυσκολίες του πρόωρου τοκετού της, στο bullying κατά την επιστροφή της στα επαγγελματικά καθήκοντα αλλά και στην καθημερινότητά της με δυο παιδιά.

«Ήθελα πάντα να κάνω παιδιά. Δεν πέρασα καν φάσεις όπως άλλες γυναίκες να σκεφτώ μήπως να μην κάνω τελικά. Αλλά ήξερα ότι δεν έφτανα στο σημείο να τα κάνω, γιατί δεν ήμουν εγώ έτοιμη σαν προσωπικότητα. Μόλις πλησίασα τα 40 συνειδητοποίησα ότι δεν με έκανε πια κάτι τόσο πολύ χαρούμενη. Δεν είχα ούτε την ίδια τρέλα με τη δουλειά, που την αγαπώ πολύ. Ωστόσο, δεν είχα τη φιλοδοξία την ωραία που έχεις πιο νέος. Δεν είχα την τρέλα να ταξιδέψω. Καθόλου την τρέλα να βγω», ανέφερε μεταξύ άλλων η Ρούλα Ρέβη.

Ρούλα Ρέβη: «Παρατήρησα τον εαυτό μου και αναρωτήθηκα τι θέλω»

«Παρατήρησα τον εαυτό μου και αναρωτήθηκα τι θέλω. Δεν σου λέω ότι δεν σκέφτηκα και τον χρόνο. Τον σκέφτηκα και είπα στον εαυτό μου “αν θες να γίνει αυτό θα πρέπει να γίνει τώρα”. Όμως πιο πολύ μέσα μου έπαιξε ρόλο ότι δεν είχα απωθημένο. Γι’ αυτό δε μου έλειψε μετά να βγω να διασκεδάσω, που έχει τύχει με νέες μαμάδες να το συζητάμε και να υποφέρουν. Ήμουν πολύ χορτασμένη από αυτό το κομμάτι. Το ήθελα λοιπόν πάρα πολύ. Συνειδητοποίησα ότι γι’ αυτό το λόγο παντρεύτηκα» πρόσθεσε, αναφερόμενη στον λόγο της απόφασής της να παντρευτεί.