CELEBRITIES

Πρίγκιπας Harry – Meghan Markle: Ζουν χωριστά; Πληθαίνουν οι φήμες για κρίση στον γάμο τους

Matt Dunham/AP IMAGES

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle από τότε που έγιναν ζευγάρι λειτουργούν ως πόλος έλξης φημών για τη σχέση τους, τη ζωή τους, τα προβλήματά τους με τη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας και πόσα ακόμα θέματα. Αυτή τη φορά οι φήμες, που αναπαράγει ως και η αξιόπιστη Page Six, αφορούν το μέλλον του γάμου τους.

Το RadarOnline ήταν αυτό που ανέφερε πρώτο την Τρίτη 18 Ιουλίου 2023 ότι σύμφωνα με πληροφορίες ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle «περνούν χρόνο χωριστά» για να μπορέσουν να θεραπεύσουν τα προβλήματα και να ξαναχτίσουν τον δεσμό τους. «Προσπαθούν να καταλάβουν τι τους χτύπησε. Ο Harry δεν ταιριάζει στον κόσμο της Meghan», είπε πηγή στο site εξηγώντας ότι ο πρίγκιπας Harry ελπίζει να «βρει τον εαυτό του».

Ωστόσο η Page Six επισημαίνει ότι πηγή από το περιβάλλον του δούκα και της δούκισσας του Sussex ανέφερε ότι κάθε εικασία χωρισμού είναι αναληθής. «Δεν είναι αλήθεια, είναι κυριολεκτικά αποκύημα φαντασίας», είπε χαρακτηριστικά η πηγή.

Δεδομένο είναι πάντως, σύμφωνα με την Page Six, ότι πρίγκιπας Harry σχεδιάζει να ταξιδέψει μόνος του στην Αφρική για ένα νέο ντοκιμαντέρ για το Netflix. Το RadarOnline επεσήμανε ότι στην Αφρική ο πρίγκιπας Harry νιώθει «περισσότερο ο εαυτός του» και θεωρεί την ήπειρο «δεύτερο σπίτι του».

Επιπλέον το δημοσίευμα που αναπαρήγαγε η Page Six, επισημαίνει ότι το ζευγάρι αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα. Μετακόμισαν στην Καλιφόρνια το 2020, μετά την παραίτησή τους από τη θέση των εργαζόμενων ανώτερων μελών της βρετανικής βασιλικής οικογένειας και το Lifestyle τους εκεί, κοστίζει πολύ.

«Νιώθουν τεράστια οικονομική πίεση για να χρηματοδοτήσουν τον πολυτελή τρόπο ζωής τους στην Καλιφόρνια, που περιλαμβάνει τη συντήρηση της 14 εκατομμυρίων δολαρίων έπαυλή τους και τα τεράστια έξοδα για την ασφάλειά τους», ανέφερε το πρόσωπο που μίλησε στο RadarOnline.

«Αυτό το stress μαζί με τα συναισθηματικά τους θέματα, έχει μάλλον κάνει τη ζωή τους κόλαση», πρόσθεσε η ίδια πηγή. «Ο χρόνος που θα περάσουν χωριστά σε διαφορετικές ηπείρους θα τους βοηθήσει να βρουν ό,τι χρειάζονται για να προχωρήσουν», εξήγησε στη συνέχεια.

Ταυτόχρονα η φημολογία για την κρίση στον γάμο τους ενισχύεται κι από μία ανώνυμη πληροφορία που έδωσε κάποιος στο Deuxmoi. Σύμφωνα με όσα είπε ο ανώνυμος πληροφοριοδότης ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle «πούλησαν την έπαυλή τους στο Montecito και ο Harry μένει σε διαφορετικό μέρος (από την οικογένειά του)».

Η ομάδα πίσω από το Deuxmoi, έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι ακόμα κι αν το σπίτι δεν έχει πουληθεί η πληροφορία ότι ο πρίγκιπας Harry ζει σε διαφορετικό σπίτι από τη Meghan Markle έχει φτάσει στον gossip λογαριασμό του Instagram και από μία ακόμα πηγή.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του RadarOnline πάντως σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της σχέσης τους έπαιξε η αποτυχία της συνεργασίας τους με το Spotify. Η συμφωνία 20 εκατομμυρίων δολαρίων που είχαν κάνει με την δημοφιλή πλατφόρμα διακόπηκε απότομα τον περασμένο μήνα, με το podcast της Meghan Markle, Archetypes να έχει συμπληρώσει μόλις τον πρώτο κύκλο τους. Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η Page Six, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle αντιμετώπιζαν προβλήματα στο να παρουσιάσουν καλές ιδέες για κάποιο νέο πρόγραμμα.

Ο πρίγκιπας Harry φέρεται να είχε προτείνει συνεντεύξεις με τον Donald Trump, τον Mark Zuckenberg, τον Vladimir Putin και τον Πάππα Φραγκίσκο, μία σειρά προσώπων που φάνηκε να μπερδεύει τα στελέχη του Spotify. Στέλεχος του Spotify τους αποκάλεσε σε δικό του podcast «Γ@@@@@@@@@@ απατεώνες», προτείνοντας τον χαρακτηρισμό του ως ιδανικό τίτλο για το podcast που θα έπρεπε να παρουσιάσουν στην πλατφόρμα, όταν ανακοινώθηκε η διακοπή της συμφωνίας τους.

Η αποτυχία αυτή προκάλεσε πραγματική οικονομική πίεση στο ζευγάρι που τον Ιούνιο του 2020 αγόρασε την έπαυλή του με ένα «βαρύ» στεγαστικό δάνειο. Οι φόροι για το σπίτι και μόνο κοστίζουν 144427 δολάρια το χρόνο, όπως επισημαίνει η Page Six, ενώ σε αυτά τα κόστη προστίθεται και η συντήρηση του σπιτιού και τα έξοδα για το προσωπικό που απασχολούν. Σύμφωνα με τους υπολογισμού της σελίδας, το κόστος για την ασφάλειά τους αγγίζει περί τα 2 εκατομμύρια δολάρια ετησίως, ενώ πρέπει να κρατήσουν ζωντανή την εταιρεία τους, Archewell, και να πληρώνουν και τα δικαστικά έξοδα του πρίγκιπα Harry που συνεχίζει να μάχεται τα tabloids της Βρετανίας.

«Δεν έχουν χρεοκοπήσει. Αλλά θα πρέπει να συνεχίσουν να ξοδεύουν χρήματα αντί να αποταμιεύουν», είπε πηγή στην Page Six.

Οι ειδήσεις αυτές έρχονται στην επιφάνεια έναν μήνα αφού ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle επικρίθηκαν για το γεγονός ότι κατήγγειλαν ότι ένας επιθετικός παπαράτσι τους κυνηγούσε με τις ώρες σε μία «σχεδόν καταστροφική καταδίωξη με το αυτοκίνητο» στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Ο οδηγός τους τούς διέψευσε και τα αρνητικά σχόλια έπεσαν βροχή. Επιπλέον οι δυο τους μοιάζει να είναι πια εντελώς αποκομμένοι από τη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας.