CELEBRITIES

Ποιος είσαι αλήθεια Σάκη Κατσούλη; Αυτή είναι η άγνωστη πλευρά του

Papadakis Press Προκόπης Οικονομόπουλος

Ο Σάκης Κατσούλης, είναι ο νικητής της φετινής σεζόν του Survivor. Και όπως κάθε νικητής που σέβεται τον εαυτό του, δεν έχει σταματήσει να κάνει δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες μετά τη νίκη του.

Ο νικητής του Survivor, μίλησε στις εκπομπές Happy Day και Πρωινό, τόσο για τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη όσο και για το αν έχει συνειδητοποιήσει ότι κέρδισε το μεγάλο έπαθλο του παιχνιδιού. Ο Σάκης Κατσούλης σχολίασε το αποτέλεσμα του Survivor, ενώ στην εκπομπή Πρωινό, αποκάλυψε για πρώτη φορά το αυτοάνοσο νόσμημα από το οποίο πάσχει.

«Δεν έχω συνέρθει ακόμα, εννοείται. Λείπαμε πάρα πολύ καιρό στη ζούγκλα. Νιώθω μεγάλη αγάπη από τον κόσμο. Είμαι πολύ ευτυχισμένος και χαρούμενος και χρειάζομαι το χρόνο μου για να συνειδητοποιήσω τι έχει συμβεί. Να σου πω την αλήθεια ήταν μεγάλο ντέρμπι. Και εγώ και ο Ηλίας ήμασταν αγωνιστικά σε πολύ καλό επίπεδο. Δεν είχα κάποιο feeling, περίμενα να ακούσω το αποτέλεσμα και όπως έχω δείξει ούτε χαίρομαι πάρα πολύ, ούτε λυπάμαι πολύ, είμαι λίγο φλατ, αλλά χάρηκα πάρα πολύ», ανέφερε στην εκπομπή Happy Day ο Σάκης Κατσούλης. Μιλώντας για το επαγγελματικό του μέλλον ο ποδοσφαιριστής τόνισε ότι δεν έχει δεχθεί ως ώρας τηλεοπτικές προτάσεις.

Ο Σάκης Κατσούλης είναι single όπως και η Μαριαλένα. Για ποια επανασύνδεση μιλούσαμε;

Όσο για το φλέγον ζήτημα «Μαριαλένα» ο Σάκης Κατσούλης δήλωσε single, ενώ τόνισε ότι «Δεν θα χαθούμε». «Φυσικά και δηλώνω single. Η Μαριαλένα δηλώνει ότι και εγώ, γιατί ό,τι βλέπατε ήταν αυτό ακριβώς που ζούσαμε. Ήρθαμε πολύ κοντά, γιατί οι συνθήκες μας έφεραν κοντά. Την αγαπάω, με αγαπάει και το δείξαμε. Δεν ήταν ψεύτικο. Προσπάθεια επανασύνδεσης θα είχα κάνει. Είμαστε δυο άνθρωποι ώριμοι, θα δούμε. Σίγουρα δεν θα χαθούμε όμως», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Με τους δικούς μου μίλησα χθες. Με τους γονείς της Μαριαλένας δεν έχω καταφέρει να μιλήσω. Εννοείται πως θα μιλήσω, όλα καλά. Έμαθα κάποια πράγματα στην εκπομπή. Δεν έχω δει τίποτα. Το κινητό μου το άνοιξα το πρωί. Θα δούμε», πρόσθεσε ο Σάκης Κατσούλης.

Ο νικητής του Survivor μίλησε εκτενέστερα για τη σχέση του με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη στην εκπομπή του ΑΝΤ1, Πρωινό. «Κάποιοι χθες με ρώτησαν αν θα υπάρξει πρόταση γάμου στη Μαριαλένα. Είναι ένα παιχνίδι εγκλεισμού και είμαστε τυχεροί που είχαμε ο ένας τον άλλον. Η σχέση μας ήταν ακριβώς αυτό που βλέπατε. Η Μαριαλένα ποτέ δε μου ζήτησε να της δώσω μέρος του επάθλου. Θα τη βοηθήσω να κάνει το δικό της personal studio. Αυτή τη στιγμή το μόνο σίγουρο είναι πως δεν είμαστε μαζί με τη Μαριαλένα. Πριν μπω στο παιχνίδι είχα ακούσει ότι είναι σε σχέση με τον Γιώργο Λιβάνη, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Δεν του είχα μιλήσει πριν μπω στο παιχνίδι», τόνισε ο Σάκης Κατσούλης.

Η μαμά της Μαριαλένας έχει την αμέριστη κατανόηση του Σάκη

Σε σχέση με τη μητέρα της Μαριαλένας και όσα δήλωσε σε τηλεοπτικές συνεντεύξεις της, αλλά και στην πρώτη της συνέντευξη για το περιοδικό ΟΚ!, για εκείνον, ο Σάκης Κατσούλης σημείωσε πως: «Η μαμά της Μαριαλένας είναι μαμά, η οποία έχει μια κόρη μακριά της πολλούς μήνες. Ευτυχώς οι δικοί μου γονείς το χειρίστηκαν διαφορετικά. Παρόλα αυτά μπορώ να την καταλάβω. Οτιδήποτε έχει πει είναι απόλυτα κατανοητό από πλευρά μου. Με συζήτηση όλα λύνονται».

Ο Σάκης Κατσούλης μιλά για τη λεύκη από την οποία πάσχει

Κι αν ανήκουμε στην ίδια κατηγορία τηλεθεατών, ίσως κι εσύ αναρωτιέσαι που έκρυβε αυτή τη διαλλακτικότητα ο Σάκης Κατσούλης όσο βρισκόταν στο Survivor. Μου και σου απαντώ, ότι όπως σε όλα τα τηλεοπτικά προϊόντα έτσι και στο Survivor βλέπαμε μόνο κάποια κομμάτια της προσωπικότητας των παικτών του και κάποια κομμάτια της πραγματικότητας που βίωναν εκεί. Ο Σάκης Κατσούλης για παράδειγμα εκτός από διαλλακτικότητα, φανέρωσε στην κάμερα του Πρωινού κι ένα διαφορετικό «κρυφό» κομμάτι της ζωής του από τους τηλεθεατές. Τη ζωή του με ένα αυτοάνοσο νόσημα.

«Το πρώτο πράγμα που ήθελα να μάθω ήταν αν είναι καλά. Ο εγκλεισμός έφερε πολλά προβλήματα λόγω ψυχολογίας. Και εγώ επειδή είμαι ένας άνθρωπος που έχω θέμα. Έχω τη λεύκη από μικρή ηλικία και όταν έχω έντονο άγχος συνεχίζεται. Όσοι έχουν αυτοάνοσα, ξέρουν», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Σάκης Κατσούλης αποκαλύπτοντας ότι πάσχει από λεύκη. «Δεν ξέρω ακόμη τι λένε για μένα έξω. Δεν έχω μπει στη διαδικασία να κοιτάξω. Είμαι σίγουρος πως ένα νόμισμα έχει και τις δύο πλευρές. Είμαι σίγουρος πως θα υπάρχουν και θετικά και αρνητικά σχόλια», πρόσθεσε ο νικητής του Survivor.