CELEBRITIES

«Πήρα 22 κιλά και δεν γυμνάζομαι καθόλου». Η Milla Jovovich περιμένει το τρίτο της παιδί

Η ηθοποιός στο φεστιβάλ των Καννών τον Μάιο του 2019. Invision/AP Vianney Le Caer

Ήταν το 2017 που η Milla Jovovich χρειάστηκε να υποβληθεί σε επείγουσα άμβλωση καθώς η τελευταία εγκυμοσύνη της εξελισσόταν επικίνδυνα. Στα τέλη της Άνοιξης του 2019 έμαθε ότι είναι έγκυος ξανά. Η ίδια και ο σύζυγός της Paul W.S. Anderson είναι έτοιμοι πια να υποδεχτούν το τρίτο τους παιδί.

Η Milla Jovovich ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της μέσω Instagram τον περασμένο Αύγουστο. «Αντιμετώπισα τα νέα με ένα μείγμα συναισθημάτων ανάμεσα στην απόλυτη χαρά και τον απόλυτο τρόμο», είχε πει. «Λόγω της ηλικίας μου και επειδή έχασα το μωρό που κυοφορούσα την τελευταία φορά, δεν ήθελα να νιώσω κοντά με αυτό το πιθανό μωρό τόσο γρήγορα», εξηγούσε Ωστόσο τα πράγματα πήγαν καλά.

Και τώρα, στα 43 της χρόνια, η Milla Jovovich ετοιμάζεται να κρατήσει την κόρη της στην αγκαλιά της. Ως τότε, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της ακόλουθους μέσω Instagram για το πώς έχει αλλάξει το σώμα της και πώς αντιμετωπίζει η ίδια αυτή την αλλαγή.

Η αλλαγή στο σώμα της

Καθισμένη στη θέση του οδηγού στο αυτοκίνητό της η Milla Jovovich διευκρίνισε ότι της απομένουν 9 εβδομάδες μέχρι την τελική ημερομηνία τοκετού. Όπως τόνισε γίνεται όλο και πιο δύσκολο να κινείται. Στη συνέχεια αποκάλυψε και τα κιλά που πήρε σε αυτή, την τρίτη εγκυμοσύνη της. Σε αυτό το σημείο να σου πω πώς η ίδια  και ο σκηνοθέτης σύζυγός της έχουν αποκτήσει επίσης την 11 ετών Ever Gabo και την 4 χρόνων Dashiell Edan. Το τρίτο τους παιδί θα είναι κι αυτό κοριτσάκι.

«Έχω πάρει περίπου το βάρος που πάντα παίρνω στις εγκυμοσύνες μου (μέχρι στιγμής 22,6 κιλά). Το λέω για να δείξω ότι το σώμα σου θα κάνει ότι πρέπει να κάνει ανεξάρτητα με το τι κάνεις. Δεν γυμνάζομαι σε αυτή την εγκυμοσύνη όπως έκανα στην προηγούμενη. Επίσης είμαι τρομερά προσεκτική να μην κάνω τίποτα που θα μπορούσε να με βάλει σε ρίσκο να αποβάλλω. Η θετική πλευρά είναι ότι το μαμαδίσιο στήθος μου έχει επιστρέψει. κάτι που είναι πολύ διασκεδαστικό για ένα κορίτσι που πάντα ήταν επίπεδο σαν σανίδα. Οπότε απολαμβάνω αυτές τις στιγμές για όσο κρατήσουν», έγραψε μεταξύ άλλων η Milla Jovovich.

Οι δύο κόρες της ηθοποιού και του Paul W.S. Anderson, Ever Gabo και Dashiel Edan.

Η άμβλωση – εφιάλτης

Η ηθοποιός και μοντέλο είχε μιλήσει πρόσφατα ανοιχτά και για την αποβολή της το 2017 όταν διένυε το δεύτερο τρίμηνο της κύησης. «Έκανα μια επείγουσα άμβλωση δύο χρόνια πριν. Ήμουν 4,5 μηνών έγκυος και βρισκόμουν σε γυρίσματα στην Ανατολική Ευρώπη. Με έβαλαν να κάνω πρόωρο τοκετό και μου είπαν ότι πρέπει να είμαι ξύπνια σε όλη τη διαδικασία. Ήταν μία από τις πιο φρικιαστικές εμπειρίες έχω περάσει. Ακόμα βλέπω εφιάλτες γι’ αυτό», είχε πει τον Μάιο δηλώνοντας την αντίθεσή της για την απαγόρευση των αμβλώσεων σε πολιτείες των ΗΠΑ.

«Ήμουν μόνη και αβοήθητη. Όταν σκέφτομαι ότι γυναίκες πρέπει να περάσουν τη διαδικασία της άμβλωσης σε ακόμα χειρότερες συνθήκες από αυτές, εξαιτίας των νέων νόμων, μου γυρίζει το στομάχι. Για μένα ξεκίνησε τότε μία από τις χειρότερες περιόδους κατάθλιψης της ζωής μου. Έπρεπε να δουλέψω πάρα πολύ για να βρω την έξοδο από αυτή την κατάσταση», συμπλήρωνε η Milla Jovovich. Η ηθοποιός κατέληξε σημειώνοντας πως δεν θα ξεχάσει ποτέ την διαδικασία και την απώλεια του παιδιού της.